برون ریزی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
بله تجربه کردم.استفاده مرتب از تکنیک ها خصوصا تکنیک آدمک مغزی.با انجام تکنیک شفای کودک درون هم دچار بهم ریختگی شدم و فقط میشورم و میسابم.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
الان هم زود برانگیخته میشم و تحریک پذیریم زیاد شده و میدونم باید اینا بیرون ریخته بشن تا جاش صلح درونی و آرامش و...بیاد.

Dr.Aram

تیم مدیریت
برونریزی توی دوره و تکنیک آدمک ممکن هست برای افراد پیش بیاید و علتش این است که استرس‌ها خیلی زیاد است و باید آنها را برطرف کرد
با استفاده از دوش آب و نمک یا دوش و آب و نمک و قهوه می‌توانیم این برون‌ریزی‌ها را کاهش دهیم
و این تکنیک‌ها مخصوصاً تکنیک دوست داشتن بدن یا کودک درون چون بر روی مسائلی کار می‌کند که سالیان سال هست ممکن است با آنها توجه نکرده‌ایم یا به آنها بی توجهی کردیم ممکن هست بعضی از احساسات را در ما برانگیخته کنند
یا اینکه اگر دوست داشتن بدن را انجام بدهیم و در حق خودمون خیلی سخت گرفته باشیم این اتفاق ممکن هست بیفتد

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
برونریزی توی دوره و تکنیک آدمک ممکن هست برای افراد پیش بیاید و علتش این است که استرس‌ها خیلی زیاد است و باید آنها را برطرف کرد
با استفاده از دوش آب و نمک یا دوش و آب و نمک و قهوه می‌توانیم این برون‌ریزی‌ها را کاهش دهیم
و این تکنیک‌ها مخصوصاً تکنیک دوست داشتن بدن یا کودک درون چون بر روی مسائلی کار می‌کند که سالیان سال هست ممکن است با آنها توجه نکرده‌ایم یا به آنها بی توجهی کردیم ممکن هست بعضی از احساسات را در ما برانگیخته کنند
یا اینکه اگر دوست داشتن بدن را انجام بدهیم و در حق خودمون خیلی سخت گرفته باشیم این اتفاق ممکن هست بیفتد
من اوایل که کودک درون را انجام می‌دادم ، انگار براش یه غریبه بودم، فقط نگاهم میکرد، بدن هیچ حسی
اما الان حس میکنم یه بچه خوشحال و شاد درون منه که مشتاق با من بودنه
وقتی می‌خوام تکنیک بزنم و برم پیشش ,از خوشحالی بالا و پایین میاره😂
توی دلم حس شادی دارم☺️

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
مرسی استاد از را
یا اینکه اگر دوست داشتن بدن را انجام بدهیم و در حق خودمون خیلی سخت گرفته باشیم این اتفاق ممکن هست
مرسی استاد از راهنماییتون 🙏

سامره حیدری

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز اولین بار با تکنیک شفای کودک درون به شدت گریه کردم و دلم برای کودک درونم سوخت با این تکنیک بود که یاد گرفتم باید بیشتر خودمو دوست داشته باشم با این تکنیک بود که یاد گرفتم به فرزندانم بیشتر عشق بورزم و کلا عشق و مهر و صلح و ... همه چیز رو با انجام این مدیتیشن بهش رسیدم درک کردم . تکنیک های قبلی منو به آرامش رسوند و این تکنیک منو به آگاهی

منصوره هراتیان

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز اولین بار با تکنیک شفای کودک درون به شدت گریه کردم و دلم برای کودک درونم سوخت با این تکنیک بود که یاد گرفتم باید بیشتر خودمو دوست داشته باشم با این تکنیک بود که یاد گرفتم به فرزندانم بیشتر عشق بورزم و کلا عشق و مهر و صلح و ... همه چیز رو با انجام این مدیتیشن بهش رسیدم درک کردم . تکنیک های قبلی منو به آرامش رسوند و این تکنیک منو به آگاهی
سلام عزیزم
ممنون که تجربتونا با من به اشتراک گذاشتین

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا