تجربه تکنیک آدمک مغزی

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
در این شرایط از دو تکنیک برای کنترل استرس‌تان می‌توانید استفاده کنید
تکنیک اول که آرام کردن سیستم سمپاتیک است که می‌توانید با استفاده از تکنیک آدمک و خلوتگاه درون و خلسه این کار را انجام بدهید.

روش دوم تخلیه هیجانی هست که در این مورد باید با فردی مطمئن صحبت کنید و به فکرها و باورها و اندیشه‌هایی که در ذهنتان هست گوش دهد
یا اینکه با استفاده از تکنیک زایگارنیک فکر و باوری که در ذهنتان هست را بنویسید و پرونده آن را ببندید
استاد عزیزم درکنار تکنیکهای باارزش شما اینروزها ورزش و پیاده روی و دویدن و تحرکات بدنی منظم هم فوق‌العاده جواب میده.. تنش رو از بدن خالی میکنه..👌🏻👌🏻

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد در حین انجام تکنیک‌هایی که به صورت خوابیده انجام میشه و خصوصا اواخر تکنیک دوتا دستم کاملا بی حس میشه طبیعی هس یا علت خاصی داره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد در حین انجام تکنیک‌هایی که به صورت خوابیده انجام میشه و خصوصا اواخر تکنیک دوتا دستم کاملا بی حس میشه طبیعی هس یا علت خاصی داره؟
بی حس شدن دست‌ها نشان دهنده وارد شدن به یک خلسه عمیق می‌باشد.
البته ممکن هست یک مشکل دیگری هم داشته باشد التهاب گردن و مشکلاتی که در دیسک گردن وجود دارد ممکن هست که موقعی که بدنتان و دست‌ها را حرکت نمی‌دهید دچار درد یا خواب رفتگی شود بهتر هست به این موضوع هم توجه بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد عزیزم درکنار تکنیکهای باارزش شما اینروزها ورزش و پیاده روی و دویدن و تحرکات بدنی منظم هم فوق‌العاده جواب میده.. تنش رو از بدن خالی میکنه..👌🏻👌🏻
این روزها به دلیل اینکه خشم زیاد و استرس زیادی با افراد همراه است بهتر هست که با روش‌های مختلفی استرس و خشم را تخلیه کرد که می‌توانیم با فریاد زدن همراه با یه آهنگ زیاد یا دویدن یا ضربه زدن به چیزی آن را تخلیه کنیم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد میشه نظرتون رو راجع به دعا گرفتن بپرسم آیا دعا گرفتن باعث بستگی و اختلال در زندگی میشه؟این چه کار کثیفی هس که بعضیا انجام میدن؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد میشه نظرتون رو راجع به دعا گرفتن بپرسم آیا دعا گرفتن باعث بستگی و اختلال در زندگی میشه؟این چه کار کثیفی هس که بعضیا انجام میدن؟
در واقع کاری که بعضی از افراد انجام می‌دهند و به اسم دعا کردن یا دعا گرفتن هست یک نوع طلسم هست
می‌توانید با پاکسازی کردن انرژی‌ها که در انرژی درمانی می‌آموزید با انرژی بنفش آن را به طور کامل پاکسازی کنید
یا موقع انجام مدیتیشن دو قلب آن موضوع یا اون طلسم را بین دستانتان تجسم کنید اینگونه از بین می‌رود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز شهر ما کوچیکه و من تقریبا همه رو چه پولدار و چه...هم رو می‌شناسیم خصوصا من که هم فعالیت اجتماعی دارم و هم کاسبم.برا دادن پول که جلسه دهم فرمودید چیکار کنم؟

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز خواستم عرض ادب کنم و جویای احوالتان بشم.مرتب از تکنیک های آدمک مغزی و شفای کودک درون استفاده میکنم.سپاس از زحمات شما.به امید روزهای خوب برای همه مردم ایران

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
از طرف منم به استاد بزرگ و همه تجسم خلاقیهای عزیزم سلام و درود فراوان.‌
امیدوارم تندرست باشید..هرجای ایران که هستید.
روزهای عجیبیه..!!
امیدوارم بلخره یروزی این کشور روی آرامش و صلح همگانی رو بخودش ببینه..🙏🏼🌷🌷
دعا گوی همه دوستان هستم.‌
به امید دیدار 🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیز خواستم عرض ادب کنم و جویای احوالتان بشم.مرتب از تکنیک های آدمک مغزی و شفای کودک درون استفاده میکنم.سپاس از زحمات شما.به امید روزهای خوب برای همه مردم ایران
درود بر آقای امیدوار عزیز
من هم برای شما در این شرایط سخت آرزوی سلامتی و امنیت می کنم
به امید روز های خوب برای همه مردم کشورمان
🌹🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
از طرف منم به استاد بزرگ و همه تجسم خلاقیهای عزیزم سلام و درود فراوان.‌
امیدوارم تندرست باشید..هرجای ایران که هستید.
روزهای عجیبیه..!!
امیدوارم بلخره یروزی این کشور روی آرامش و صلح همگانی رو بخودش ببینه..🙏🏼🌷🌷
دعا گوی همه دوستان هستم.‌
به امید دیدار 🌹
درود بر خانم جعفری عزیز
امیدوارم همه دوستان در امنیت باشند . باید صبر کنیم و منتظر روزهای روشن باشیم
به امید روز های روشن
مراقب خودتون باشید
مهمترین وظیفه در خال حاضر مراقبت از سلامتی خودتون هست

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.پیشاپیش سال نو رو خدمت استاد عزیز و همه دوستان خلق آینده و تجسم خلاق تبریک میگم و از اعماق قلبم برا شما و همه مردم سرزمینم آرامش و عشق الهی،خیر و برکت و صلح طلب میکنم.مطمئنم شادی و روزهای روشن و پر از نور نزدیک است.باشد که همه در آرامش و شاد باشند.🥺❤️

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای امیدوار عزیز و همه دوستان عزیزم
من هم به نوبه خود نوروز را میان این همه مشکلات و از دست دادن ها به همه عزیزان تبریک میگم
و امیدوارم سالی پر از روشنایی در پیش داشته باشیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا