ادمک. مغزی

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
درود بر استاد خوش کلام امیدوارم حالت تان عالی باشه
خداوند به ما توفیق بدهی افتخار شرکت کنم در دوره ایشان
استاد یک سوال من یک فایل خود هیبوتیزم اختصاصی بنام خودم تهیه کردم
در پهلوی اش ادمک مغزی انجام میدم
خیلی دوست دارم
سوالم اینه هر زمان من تکنیک خود هیبوتیزماختصاصی
انجام میدم در پهلوی اش تکنیک ادمک مغزی انجام میدم
ایا جملات و تلقین ها در حالت خلسه در ضمیر ناخوداگاه گفته میشه با انجام تکنیک ادمک مغزی پاک میشه همه تلقین ها؟
یا کمک میکنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک آدمک مغزی یکی از تکنیک‌های خلسه یا خود هیپنوتیزمی بسیار عمیق است که سطح امواج مغزی را در حالت تتا قرار می‌دهد و در آن حالت هر تلقینی را که بخواهید بر روی خودتان می‌توانید انجام دهید
پس در واقع تکنیک آدمک مغزی یک تکنیک است که می‌توانید بر روی آن تلقین را یا تلقین اختصاصی را انجام بدهید و چیزی را از ذهن شما پاک نمی‌کند
اگر آن را به صورت معمولی و عادی انجام بدهید و تلقینی انجام ندهید شما را از نظر جسمی و ذهنی به تعادل می‌رساند

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
تکنیک آدمک مغزی یکی از تکنیک‌های خلسه یا خود هیپنوتیزمی بسیار عمیق است که سطح امواج مغزی را در حالت تتا قرار می‌دهد و در آن حالت هر تلقینی را که بخواهید بر روی خودتان می‌توانید انجام دهید
پس در واقع تکنیک آدمک مغزی یک تکنیک است که می‌توانید بر روی آن تلقین را یا تلقین اختصاصی را انجام بدهید و چیزی را از ذهن شما پاک نمی‌کند
اگر آن را به صورت معمولی و عادی انجام بدهید و تلقینی انجام ندهید شما را از نظر جسمی و ذهنی به تعادل می‌رساند
اوکی ممنون از پاسخگوییشما استاد بزرگوار🙏🏾

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا