جنگ

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
سلام استاد گرامی
با آرزوی پیروزی و سربلندی ایران عزیز
آرزوی سلامتی برای ملت و دوستان عزیزم
استاد عزیز میشه از انرژی برای تضعیف دشمنان و عقب نشینی ناوها استفاده کرد.
چه رنگ انرژی و به چه طریقی
ممنون از لطفتون❤️🌹

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود
تا کنون از انرژی درمانی برای این منظور استفاده نکرده ام
مراقب سلامتی خودتون و خانواده تان باشید
امیدوارم خداوند مراقب مردم ایران باشد و مردم ایران را فراموش نکند
🌹🌹🌹
😃🤭 چه عجیب بود این حرف شما استاد..🌹🌹

لعیا رحیمی

کاربر ویژه
درود

درود
🌹🌹🌹
ممنونم از پاسختون استاد بزرگوار

hashemi

ناظم انجمن
😃🤭 چه عجیب بود این حرف شما استاد..🌹🌹
دعا غالبن از بهترین رویکردهاست.
اما باید اذعان کرد که
عقل سلیم و تمامی مذاهب،در حفظ «جان» بسیار تأکید دارند.
گاهی جوابها،
نوک بینی ما هستند ولی ما در دوردستها، دنبالشون می‌گردیم.
خرد جمعی، ظرفیت انرژی بسیار بالایی برای انجام و تغییر امور داره.(محتملن انرژی یک‌نفر از پس هر مشکلی برنمیاید)
هر کجا جنگ است، عشق باشد و صلح و نور.
یا رب چنین بادا♥️🙏🙏🙏

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
دعا غالبن از بهترین رویکردهاست.
اما باید اذعان کرد که
عقل سلیم و تمامی مذاهب،در حفظ «جان» بسیار تأکید دارند.
گاهی جوابها،
نوک بینی ما هستند ولی ما در دوردستها، دنبالشون می‌گردیم.
خرد جمعی، ظرفیت انرژی بسیار بالایی برای انجام و تغییر امور داره.(محتملن انرژی یک‌نفر از پس هر مشکلی برنمیاید)
هر کجا جنگ است، عشق باشد و صلح و نور.
یا رب چنین بادا♥️🙏🙏🙏
درود بر خانم هاشمی عزیزم🌹
بسیار زیبا گفتید..ممنونم از توجهتون🙏🏼😇

منظورم اون قسمت بود که استاد فرمودند امیدوارم خدا مردم ایران را فراموش نکند!!

خدا و فراموشکاری !!!؟

hashemi

ناظم انجمن
درود بر خانم هاشمی عزیزم🌹
بسیار زیبا گفتید..ممنونم از توجهتون🙏🏼😇

منظورم اون قسمت بود که استاد فرمودند امیدوارم خدا مردم ایران را فراموش نکند!!

خدا و فراموشکاری !!!؟
درود جانان
زیبا می‌بینی🤩😍
شاید این اشاره به این موضوع باشد که هر دو طرف جنگ، برای پیروزی خود و نابودی طرف دیگر؛ خدا را می‌خوانند.

hashemi

ناظم انجمن
خدا بارها و بارها مردم ایران را فراموش کرده است
مثل قحطی ساختی صد سال قبل
و هزار مورد دیگر
درود استاد جان
درخشانید
خدا اگر فراموش می‌کرد، بهشت و جهنم هم بی‌معنا میشه...
خدا عاشق همه بنده‌هاشه
و دنیا بر اساس قوانین خودش اداره میشه
دیروز فکر می‌کردم
که درس‌های شما باعث شد
باورهایم را بکوبم و دوباره بسازم و به دنبال آن شاید بارها🌹🌱🌱💖

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود استاد جان
درخشانید
خدا اگر فراموش می‌کرد، بهشت و جهنم هم بی‌معنا میشه...
خدا عاشق همه بنده‌هاشه
و دنیا بر اساس قوانین خودش اداره میشه
دیروز فکر می‌کردم
که درس‌های شما باعث شد
باورهایم را بکوبم و دوباره بسازم و به دنبال آن شاید بارها🌹🌱🌱💖
من غیر قابل پیش بینی بودن استاد رو دوس دارم خیلی .. 👌🏻
اینکه غالبا جواباشون طبق انتظارات ما نیست 😊

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
من غیر قابل پیش بینی بودن استاد رو دوس دارم خیلی .. 👌🏻
اینکه غالبا جواباشون طبق انتظارات ما نیست 😊
استاد هر کلامش یک کتابه.. شما هم که مشخصاً از لحاظ معنوی رشد کردین صد در صد متوجه میشین استاد منظورتون چی بوده.. از طرفی هم خانوم هاشمی هم درست میگن و خدا فراموش نکرده.. من احساس میکنم یک جای این آفرینش اشکال داره یا هک شده ! انرژی های منفی خود بخود تولید می‌شوند و هیچ قدیس و اساتید معنوی هم نمی‌توانند جلویش را بگیرد.. این انرژی به یکباره به سمت جایی که صلح و آرامش برقراره جاری میشه و یک جنگ و بدبختی یا قحطی راه میندازه.. جدا از داستان کارما یک قوم یا ملت بابت توده انرژی منفی آلوده و آسیب میبینه.
بهترین دوره همون آتلانتیس و لموریا بود که چوبش را تمام زمین خوردن.. ما داخل یک بازی پلی استیشن هستیم حتی اگه همه بشر باور کنند هیچ راه گریزی نیست .. دوره ای شادی و صلح و دوره ای هم جنگ و مرگ و میر... این بازی همیشه ادامه داشته...
در نور و برکت و شاد و سلامت باشید 🙏🌹

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
استاد هر کلامش یک کتابه.. شما هم که مشخصاً از لحاظ معنوی رشد کردین صد در صد متوجه میشین استاد منظورتون چی بوده.. از طرفی هم خانوم هاشمی هم درست میگن و خدا فراموش نکرده.. من احساس میکنم یک جای این آفرینش اشکال داره یا هک شده ! انرژی های منفی خود بخود تولید می‌شوند و هیچ قدیس و اساتید معنوی هم نمی‌توانند جلویش را بگیرد.. این انرژی به یکباره به سمت جایی که صلح و آرامش برقراره جاری میشه و یک جنگ و بدبختی یا قحطی راه میندازه.. جدا از داستان کارما یک قوم یا ملت بابت توده انرژی منفی آلوده و آسیب میبینه.
بهترین دوره همون آتلانتیس و لموریا بود که چوبش را تمام زمین خوردن.. ما داخل یک بازی پلی استیشن هستیم حتی اگه همه بشر باور کنند هیچ راه گریزی نیست .. دوره ای شادی و صلح و دوره ای هم جنگ و مرگ و میر... این بازی همیشه ادامه داشته...
یروزی بلخره ازین خواب بیدار میشیم !!🙂🙏🏼🌷

hashemi

ناظم انجمن
درود بر علی‌رضای عزیز
همه چیز تکرار میشه. و برای اولین بار نیست که کره زمین و ما مردم شاهد این اتفاق‌ها هستیم.
به خدا اعتماد می‌کنیم که أحکم‌الحاکمین ست.
برای همه مردمان در هر کجای عالم عشق باشد و نور و آشتی🙏🙏🙏🥰🌱🌻

شهین رحمانی

کاربر ویژه
سلام برهمگی دوستان عزیز،چون کنجکاوشدم تمام نظرات شماراخواندم،خیلی ساده ومختصر بگم،،طبق درک خودم وچیزهایی که به آن رسیدم،،خداانقدرمهربونه انقدرعادل هستش ..خدابه کسی اجحاف وظلم نمیکنه..این اتفاقات بایددرکل دنیابیفته..هراتفاقی طبق اراده خداست،خدا جواب تک تک آدم هاراخواهدداد...مرگ یک انسان هم برای خدا مهم است..مخصوصاکه خدابنابه دلایلی توجه خاصی به ایران دارد..ایران رابهشت خواهدکرد..کم کم همه خواهنددیدکه خداچقدر مهربان است..خدا آینده خوبی برای همه دارد..من چون تعصب خاصی به خدا دارم،،بحث بشه ساکت نیستم،،

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا