محمدتقی بیگی
کاربر ویژه
سلام وقت بخیربله عزیزم
بین تارهای اتری پرونده و رییس سد ایجاد کردم
اگر بخواهیم وام بگیریم برای اینکه رئیس بانک ایراد نگیره و با مبلغ وام موافقت کنه چه کار کنیم وچه رنگی باید بدیم
سلام وقت بخیربله عزیزم
بین تارهای اتری پرونده و رییس سد ایجاد کردم
از تکنیک القای ذهنی استفاده کن بهتر تاثیر میگذاردسلام وقت بخیر
اگر بخواهیم وام بگیریم برای اینکه رئیس بانک ایراد نگیره و با مبلغ وام موافقت کنه چه کار کنیم وچه رنگی باید بدیم
سلام و درود بر شما... عذرخواهی میکنم که جسارت میکنم و بجای استاد پاسخ شما رو میدم...درود استاد
منظور شما از القا ذهنی در دوره دگر هست مانند پکیج تله پاتی القا ذهنی هست به صورت فایل همون هست
یا در انرژی درمانی القا ذهنی داریم
اگر از طریق انرژی درمانی القا ذهنی داریم
میشع تکنیک اش بفرماین
مرسی سمیه عزیز از رهنماتونسلام و درود بر شما... عذرخواهی میکنم که جسارت میکنم و بجای استاد پاسخ شما رو میدم...پکیجی داریم بنام القا ذهنی که شما باید از طریق اپلیکیشن بله، از پشتیبانتون دریافت کنید...
خواهش میکنم...مرسی سمیه عزیز از رهنماتون
معذرت میخوام استاد زیاد سوال میکنماز تکنیک القای ذهنی استفاده کن بهتر تاثیر میگذارد
فرقی نمیکند هر زمانی که او خواب هستمعذرت میخوام استاد زیاد سوال میکنم
فقط سوال همینه در کدام ساعت القا ذهنی انجام دهیم بهتر و سریع تر تاثیر دارع خوب جواب میدهد؟
منظورم هر موقع انجام بیدم صبح/شب قبل خواب؟
یا موقع انجام القا ذهنی انجام بیدیم طرف مقابل خواب باشه؟
سپاسگزارم استادفرقی نمیکند هر زمانی که او خواب هست
سلام عزیز دلم. چقدر از خوندن تجربیاتتون لذت بردم. ممنون که به اشتراک میذارید و چقدر برای من که تازه کارم درس جدید داره.۸- مهمان ناخوانده:
اگر از آمدن کسی ناراحت بودید و به هر دلیلی نخواستید شخص مورد نظر نزد شما بیاد باز هم از تکنیک کف پا استفاده می کنید و با بستن کف پا با هاله آبی از اومدنش جلوگیری می کنید.
برای مورد ۷ و ۸ مثال های زیادی دارم که خارج از حوصله میشه فقط نکته مهمش رو میگم:
دقت داشته باشید که حتما بعدش کف پاهاشون رو پاکسازی کنید.
سلام عزیزمسلام عزیز دلم. چقدر از خوندن تجربیاتتون لذت بردم. ممنون که به اشتراک میذارید و چقدر برای من که تازه کارم درس جدید داره.
عزیز جان من متوجه بستن پاها نشدم. چطور پاها رو با آبی ببندیم؟ یعنی دور پاهای فرد هاله آبی بکشیم؟
سلام خانم جواهری عزیز من سوالی در مورد مسائل عاطفی از خانم لعیا رحیمی پرسیدم ولی گویا ایشون سوال رو ندیدنآبی باعث نادیده شدن محو شدن میشه من برای مشکلات بنفش میدم داخل گویی از بنفش بعد صورتی میدم
درود فرشیده عزیزسلام خانم جواهری عزیز من سوالی در مورد مسائل عاطفی از خانم لعیا رحیمی پرسیدم ولی گویا ایشون سوال رو ندیدن
خوب من تجارب شما رو در این زمینه خوندم ب خاطر همین از شما نظر خواهی میکنم. برای فردی مجرد که همسر مناسبی جذب کند رو ب چ صورت و چ رنگی من میتونم استفاده کنم؟اصلا میتونیم کمک کنیم در این مورد؟ و برای فرد خانواده خودم اجازه لازم؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
میتونید به چاکرای کف ما آبی بدهیدسلام عزیز دلم. چقدر از خوندن تجربیاتتون لذت بردم. ممنون که به اشتراک میذارید و چقدر برای من که تازه کارم درس جدید داره.
عزیز جان من متوجه بستن پاها نشدم. چطور پاها رو با آبی ببندیم؟ یعنی دور پاهای فرد هاله آبی بکشیم؟
چون فرد خوانواده خودتون هست پس نیاز نیست اجازه بگیرید چون هر دوتا انسان بالغ هستید پس میتوانید انجام دهید میتونید اگر خود شخص اخلاقها و رفتارهای مخرب هم داشته باشه برای روند درمان بهتر بعد خوابیدن این شخص القا ذهنی بدهیدسلام خانم جواهری عزیز من سوالی در مورد مسائل عاطفی از خانم لعیا رحیمی پرسیدم ولی گویا ایشون سوال رو ندیدن
خوب من تجارب شما رو در این زمینه خوندم ب خاطر همین از شما نظر خواهی میکنم. برای فردی مجرد که همسر مناسبی جذب کند رو ب چ صورت و چ رنگی من میتونم استفاده کنم؟اصلا میتونیم کمک کنیم در این مورد؟ و برای فرد خانواده خودم اجازه لازم؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
خیییلی کاربردی و عالی بود خانم جواهری جان ممنون ک دلسوزانه جواب کامل دادیددرود فرشیده عزیز
دراین مورد تنها انرژی کافی نیست باید شخص مورد نظر روی خودش درونش و باورهای بازدارنده در مورد جذب یک ادم درست باشه مثلا دنبال ادم صادق باشیم باید خودمون هم این جور باشیم و اگر مثلا ان شخص صادق هست ولی مطمنن یک باور مخربی در مورد مرد دارد مثلا همه مردها دروغگو هستند باید این مورد رو پاکسازی کنند ،اول ازاین خانم یا اقا بپرسید نظرشون در مورد یک مرد یا خانمها چیست ویا یک فرد که ازدواج میکند بعد ان زندکیش چطور میشود باید نیمهه های تاریک درون و سایه ها و ریشهای معیوب ان شخص رو پیدا کند و انها رو پاکسازی کند که من پیشنهاد میکنم دوره خلق اینده را شرکت کند که سفر به درون هست و ریشهای بازدارنده رو شناسایی کند چون درون هر فرد به خودش مربوطه و باید خودش بخودش کمک کند
● اینجا باهیلینگ انرژی میتونید با بنفش پاکسازی کنید ان احساسات رو درون دستاتون تصور کنید که داخل یک گویی هست و بهش انرژی بدهید تا پاکسازی بشود بعد از پاکسازی ماهیت فکری ، بهش جملات مثبت القا بدید ان جمله ای که باعث شود فردی که دلش میخواد باان ازدواج کند (مثلا یک باور درست مردها وفادار هستند)و چه ویژگی های دارد به ان صورتی یا طلایی بدهید بعد تثبیت کنید
■ هرچقدر باورها افکار منفی پاکسازی بشود و درمان. جای خالی رو با باروهای مثبت فکر مثبت پر کنیم تا جای جذب خوب باز شود
در کل انسان باید درونش رو بزداید تا جایش رو خوبیها بگیرد اگر ترس ازدواج ناموفق یا خوشبت نشدن و یا هر ترسی باز دارنده داشته باشد میتونید از بخش روان درمانی روی ترسها و فوبیهاش کار کنید
● حتی با اسکن هم میتونی مکان و چاکراهای که ترس یا احساسات مخربی باعث بشه نتونی کیس خوبی دریافت کنی این تنها درمورد ازدواج نیست انسان با اصلاح درونش دوستان و همکاران خوبی میتونه جذب کند
●روی خورشیدی قلب و اجنا،جنسی و قاعده ای از بعد روان درمانی بنفش بدهید به انها صورتی بدهید حتی میتونید هاله صورتی برایش ایجاد کنید بعد تکنکیک دستوری مثلا جدابیت زیبایی بدهید و یا از طلایی استفاده کنید
◇چون مورد ازدواج هست و بحث یک عمر زندگی هست شاید باانرژی درمانی بتوان برای مدتی اینکار انجام داد ولی بعد از مدتی اگر ریشه دلیل اصلی ترسها و یا باور افکار منفی درمان نشود بازگشت خواهد داشت شاید ضربه بدی هم بخورند اینجاست که میگم بحث درمان بیماری فیزیکی نیست که بتوانیم انرژی بدیم تا مورد شفا پیدا کند باید شفا از دورن ان شخص باشد این دوره خلق اینده رو بهتون پیشنهاد میدم این دوره یک دوره قوی برای ساختن یک انسان قوی و الفاست
یک پیشنهاد دیگر میتوند هروز مدیتیشن دوقلب انجام بدهند ویا قدرت دعا استفاده کنید و درخواست و اروزی خودتون رو دراین تکنیک بسازید بازهم استاد عزیز راهنمایتون میکنند شما که دورا کودک درون شرکت کردید میبیند که همه جیز به درون مربوط است
میخواهم راهنمایهام کامل کنم من دوره خود هیپنوتیزم استاد شرکت کردم چند تکنیک قوی برای ازدواج و ایجاد عشق و ببهود روابط و یا جذب دارد هنوز دوره شروع نشده جدای از این چند تکنیک دیگر برای افزایش اعتماد بنفس و عزت نفس هست ادمی که عزت نفس و اعتناد بنفس قوی داشته باشد میتواند بهترین دوست رفیق همکار حتی مورد ازدواج را جذب کند.
تجربیاتم رو باهاتون به اشتراک گذاشتم امیداوارم موثر باشد .موفق باشید