رفتار با کودک درون همانند یک بالغ مهربان | جلسه سوم

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
اگر قرار باشد امروز با کودک درون خودتان مثل یک والدِ مهربان رفتار کنید، اولین کاری که انجام می‌دهید چیست؟

hashemi

ناظم انجمن
در تخیل و تجسم کنار خودش و آرزوهاشم.در باورها و اعتقادات بازبینی می‌کنم و ابایی ندارم که آدم جدیدی باشم...
تجربه‌هایی که وقتی به بلوغ نزدیک شدیم، بهمون گفتن بزرگ شدی، چرا عروسک‌بازی می‌کنی؟ و من هنوز هم برای خودم عروسک، دفتر نقاشی، مداد و ماژیکای رنگی می‌خرم و هر رنگی که دوست دارم، می‌پوشم...
ما در خونه زیاد نمایش بازی می‌کنیم در جای‌جای وقتایی که گیرمون میاد.
مثلن یه سوالی می‌کنیم؛
و بادیدگاه مثلن
همسایه واحد۳، خاله، همسر و خودمون
و با صدا و فرم حرکات بدنی آنها جواب میدیم.
کلی می‌خندیم و از زوایای مختلف به مسئله نگاه می‌کنیم.
بازی‌های مجازی که مال کودکانه که گاهی خواهرزاده‌ها بهم می‌خندن🤗🪽

محمدتقی بیگی

کاربر ویژه
اگر قرار باشد امروز با کودک درون خودتان مثل یک والدِ مهربان رفتار کنید، اولین کاری که انجام می‌دهید چیست؟
امروز دوباره مدتیشن کودک درون انجام دادم از لابلای خاطرات گذشتم تا خودم را در حدودپنج سالگی دیدم بغل گرفتم ازمن می‌ترسید
بهم اعتمادنداشت
از خونه از اون محل اون شهر اوردم بیرون و آوردمش اصفهان پیش خودم بهش اطمينان دادم مواظبت خواهم بود و برات همه چیز میخرم بدون هیچ چشم داشتی دوستت خواهم داشت
ولی چیزی از اون دلواپسم نتونم مراقبش باشم و باز اسیب ببینه

فرشیده شاپری

کاربر ویژه
مهربان و بدون قضاوت نگاش میکنم
هر موقع نگام تو نگاش افتاد با ی حرکت یا جمله محبت امیز از عشقم ب خودش مطمئنش میکنم
بهش میگم ک وجودش لازم و ارزشمند

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا