شنیده شدن ، چون سالها شنیده نشد و تنها بود .آیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟
شنیده شدن. این خیلی موضوع مهمی هست. من که در کودکی خوب شنیده نشده ام الان هر کسی به من گوش نکند به هم می ریزم. شنیدن یعنی توجه کردن و آرام بودن. نشنیدن یعنی بی توجهی و ناآرامی.آیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟
کودک درون وقتی شنیده شد انگار بار سنگینی رو دوشش برداشته میشه و همین باعث آرامش میشهآیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟
شنیده شدن همراه حل کردن مسایلش که منتهی به آرام شدن میشهآیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟
کودک درون من بیشتر اطمينان و امنیت نیاز دارهآیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟
به جای اینکه بخوای همه هندوانهها را بردارید آنها را یکی یکی بردارید.شنیده شدن همراه حل کردن مسایلش که منتهی به آرام شدن میشه
کودک درون من کلی مساله داره ولی من بلد نیستم کمکش کنم چون میترسم
ازم کارهایی میخاد که من میترسم از انجامش
گاهی هم تشخیص نمیدم کودک درونم و یا چی هست
گاهی میگم شاید توهم زدم و این کودک درون نیست و یکی از شخصیتهای درون من
تفکیک اینها برام سخت
امروز حس کردم اصلن کودک درون ندارم و گم شده و این شخصیتهای درون من هستن که هر دفعه یکیشون رو میبینم
به نظر من ابتدا شنیده شود تا بتوان آرامش دادآیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟
آرام شدنآیا فکر میکنید کودک درون بیشتر نیاز به «شنیده شدن» دارد یا «آرام شدن»؟ چرا؟