دریافت کریستال کوارتز شفاف و دیدن تصاویر

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر استاد نازنین و دوستان عزیز... استاد من العان تقریبا نیم ساعتی هست که کریستال ارسال شده ام رو از طریق تیپاکس دریافت کردم... از لحظه که جعبه کریستال رو باز کردم و اون رو توی دستم گرفتم حس خیلی عجیبی دارم استاد... حس میکنم از قبل اون رو میشناسم... خیلی خیلی دوسش دارم و عجیب تر اینکه با چشم باز دارم تصاویر عجیبی از خودم میبینم که در مصر باستان یک زن ثروتمند بسیار زیبا و خوش اندام با لباس های کنفی هستم که دارم توی بازار زیر نور آفتاب قدم میزنم و یک کمربند زیبای خیلی عجیبی دور کمرم بسته شده... و آرامش عجیبی توی اون لحظات دارم و لبخند میزنم... احساس میکنم اون زمان این کریستال بخشی از وجودم بوده... استاد روی چاکرای جلویی قلبم یه احساس عجیبی دارم... اینقدر با به دست آوردن کریستال خوشحالم که دلم میخواد گریه کنم تا آروم بشم... استاد من تا حالا چنین حسی رو تجربه نکرده بودم... دوست داشتم این حس بسیار عالی رو با همه شما عزیزانم به اشتراک بزارم... به امید عالی ترین ها برای شما و همه انسان های کره زمین...🩷💚🩵🌈🌈🌈💐💐💐

سلام و درود بر استاد نازنین و دوستان عزیز... استاد من العان تقریبا نیم ساعتی هست که کریستال ارسال شده ام رو از طریق تیپاکس دریافت کردم... از لحظه که جعبه کریستال رو باز کردم و اون رو توی دستم گرفتم حس خیلی عجیبی دارم استاد... حس میکنم از قبل اون رو میشناسم... خیلی خیلی دوسش دارم و عجیب تر اینکه با چشم باز دارم تصاویر عجیبی از خودم میبینم که در مصر باستان یک زن ثروتمند بسیار زیبا و خوش اندام با لباس های کنفی هستم که دارم توی بازار زیر نور آفتاب قدم میزنم و یک کمربند زیبای خیلی عجیبی دور کمرم بسته شده... و آرامش عجیبی توی اون لحظات دارم و لبخند میزنم... احساس میکنم اون زمان این کریستال بخشی از وجودم بوده... استاد روی چاکرای جلویی قلبم یه احساس عجیبی دارم... اینقدر با به دست آوردن کریستال خوشحالم که دلم میخواد گریه کنم تا آروم بشم... استاد من تا حالا چنین حسی رو تجربه نکرده بودم... دوست داشتم این حس بسیار عالی رو با همه شما عزیزانم به اشتراک بزارم... به امید عالی ترین ها برای شما و همه انسان های کره زمین...🩷💚🩵🌈🌈🌈💐💐💐
سلام و درود خانم حسینی نسب عزیز🌺🌺🌟🌟
من کاملا احساسات شمارو درک میکنم حسهای شما من رو هم به وجد آورد واقعا احساس زیبا و ماورایی هست کریستالها سطح ارتعاش بدن و بالا میبرن بسیار زیبا 😍😍امیدوارم تجربیات فوق العاده داشته باشید در درمان خیلی خوشحالم براتون 🌟🌟🌟⭐️⭐️⭐️💖💖💖

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود خانم حسینی نسب عزیز🌺🌺🌟🌟
من کاملا احساسات شمارو درک میکنم حسهای شما من رو هم به وجد آورد واقعا احساس زیبا و ماورایی هست کریستالها سطح ارتعاش بدن و بالا میبرن بسیار زیبا 😍😍امیدوارم تجربیات فوق العاده داشته باشید در درمان خیلی خوشحالم براتون 🌟🌟🌟⭐️⭐️⭐️💖💖💖
سلام و درود فرآوان بر شما بانوی مهربان...🌼🩷از درک شما نسبت به احساساتم بینهایت سپاسگذارم...🥹🙏🙏🙏امیدوارم که شما هم عالیترین تجربه ها رو داشته باشید...🥰 ممنونم از بیان احساس زیبای شما...🙏🌈💜 نور،عشق و برکت بر شما باد...🤲🌈💚

سلام و درود فرآوان بر شما بانوی مهربان...🌼🩷از درک شما نسبت به احساساتم بینهایت سپاسگذارم...🥹🙏🙏🙏امیدوارم که شما هم عالیترین تجربه ها رو داشته باشید...🥰 ممنونم از بیان احساس زیبای شما...🙏🌈💜 نور،عشق و برکت بر شما باد...🤲🌈💚
❤️❤️💖💖💖

Dr.Aram

تیم مدیریت
کریستال‌ها بسیار هوشمند هستند و این حسی که شما دارید حسی است که بسیاری از افراد نسبت به کریستال‌هایشان دارند
و یکی از روش‌های انتخاب کریستال هم دقیقاً همین هست که ببینید آیا احساس خوبی نسبت به آن برقرار می‌کنید یا خیر
کریستال مثل یک دوست هست
ما از او خوشمان می‌آید و او هم از ما خوشش می‌آید
🌹🌹🌹

کریستال‌ها بسیار هوشمند هستند و این حسی که شما دارید حسی است که بسیاری از افراد نسبت به کریستال‌هایشان دارند
و یکی از روش‌های انتخاب کریستال هم دقیقاً همین هست که ببینید آیا احساس خوبی نسبت به آن برقرار می‌کنید یا خیر
کریستال مثل یک دوست هست
🌹🌹🌹
سلام و عرض ادب خدمت استاد بزرگوارم
دقیقا همینطوره که میفرمایید این برمیگرده به تجربه ای که داشتم در مورد کریستالها و سنگها آنها خیلی هوشمند هستند با بدن ارتباط برقرار میکنند دقیقا انرژی سنگها به ما منتقل میشود و انرژی ما به سنگها منتقل میشود مانند یاقوت و زمردی که مثال زدم و هاله انرژی که داشتند واقعا شگفت انگیزه من وقتی یک کریستال و نگاه میکنم یا دستم میگیرم دقیقا اگر مشگلی تو یکی از چاکراها وجود داشته باشه یا بر عکس خودشو تو هاله کریستال نشون میده بدون هیچ برنامه ریزی ای و این فوق العاده هست 😍🌟⭐️

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
کریستال مثل یک دوست هست
🌹🌹🌹
درود استاد عزیز...🙏 چقدر خوشحالم که میشنوم خیلی از افراد همین احساس خوب رو تجربه کردند...🌈🌈🌈 امیدوارم این توانایی رو داشته باشم که بتونم به عالی ترین شکل ممکن، از کریستالم برای درمان دیگران بهره ببرم...🤲 سپاسگذارم از شما...💐💐💐

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
خیلی حس فوق‌العاده‌ایه..👌🏻
منم تجربشو دارم خانم حسینی عزیز..

من وقتی کریستالام رسید به دستم یجوری غرق شعف و شادی و مهر شدم که چارش فقط بارون اشک بود ♥️😊

چیز جالبی که من احساس کردم این بود که اینگار خود استاد رو زیارت کردم چون بلخره کریستالها از سمت استاد میومدن پیش ما..

کریستال تو دستم بود گرفته بودم رو قلبمو مدتی فقط اشک ریختم..🤗
هر کسی هم کریستالامو میدید احساس مهر عجیبی میکردو اشکش در میومد.
من به همه میگفتم اینا سفیر استاد هستن. میگفتم این انرژی استاده که حس میکنید🥲 🫠🦋

درضمن برا من یه کریستالم اضافه گذاشته بودن 😁
که البته برش گردوندم 🤭

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
خیلی حس فوق‌العاده‌ایه..👌🏻
منم تجربشو دارم خانم حسینی عزیز..

من وقتی کریستالام رسید به دستم یجوری غرق شعف و شادی و مهر شدم که چارش فقط بارون اشک بود ♥️😊

چیز جالبی که من احساس کردم این بود که اینگار خود استاد رو زیارت کردم چون بلخره کریستالها از سمت استاد میومدن پیش ما..

کریستال تو دستم بود گرفته بودم رو قلبمو مدتی فقط اشک ریختم..🤗
هر کسی هم کریستالامو میدید احساس مهر عجیبی میکردو اشکش در میومد.
من به همه میگفتم اینا سفیر استاد هستن. میگفتم این انرژی استاده که حس میکنید🥲 🫠🦋

درضمن برا من یه کریستالم اضافه گذاشته بودن 😁
که البته برش گردوندم 🤭
سلام و درود بر شما بانوی زیبا و خوش قلب..‌.🙏🌈♥️ چه احساس زیبا و مثبتی رو از پیام شما دریافت کردم...😁🌈 چقدر خوشحالم که شنیدم شما هم در حین دریافت کریستال تون، غرق عشق و شادی شدید...💐🩷 حتما همینطور که شما میفرمائید... برای شما عالی ترین ها رو آرزومندم... عشق و برکت بر شما باد...🤲💐🌈🩵🌟🪷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا