پر طاووس در تکنیک ارتباط با ارواح برتر🦚

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود فرآوان بر استاد عزیزم و دوستان گرامی ام...🙏🙏🙏 در تکنیک ارتباط با ارواح برتر، روح راهنمای من به من چند پر طاووس هدیه داد🦚 و من تا لحظه ای که ازستون نور پایین می اومدم ، اون ها رو به همراه داشتم... استاد جان پر طاووس نشونه چیه؟

سلام و درود فرآوان بر استاد عزیزم و دوستان گرامی ام...🙏🙏🙏 در تکنیک ارتباط با ارواح برتر، روح راهنمای من به من چند پر طاووس هدیه داد🦚 و من تا لحظه ای که ازستون نور پایین می اومدم ، اون ها رو به همراه داشتم... استاد جان پر طاووس نشونه چ
سمیه جان عزیزم من که از تعجب نمیدونم چی بگم اصلا از اینهمه شباهت 😍
تقریبا سه ماه پیش به همسرم پر طاووس هدیه دادن و آورد خونه من روی میز گذاشتم لابلای گلهام هر روز نگاه میگنم کلی انرژی مثبت وارد خونمون شده حالا شما تو ستون نور دیدی 😍😍

هر رنگی روی پر طاووس روی هر چاکرا تاثیر میزاره

چشم روی پر چاکرای چشم سوم مهمترین ارتباطش با بصیرت و شهود و آگاهی و دیدن فراتر از ظاهر

چاکرای تاج رنگهای آبی و بنفش و درخشش پر
بر آگاهی معنوی و ارتباط با سطوح بالاتر از آگاهی

چاکرای گلو رنگ آبی پر میتواند نماد بیان حقیقت و ارتباط صادقانه باشد

چاکرای قلب رنگ سبز نماد عشق هماهنگی و گشایش قلب است

خلاصه که تبریک میگم عالیه 😍😍🩷🩷🩷✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سمیه جان عزیزم من که از تعجب نمیدونم چی بگم اصلا از اینهمه شباهت 😍
تقریبا سه ماه پیش به همسرم پر طاووس هدیه دادن و آورد خونه من روی میز گذاشتم لابلای گلهام هر روز نگاه میگنم کلی انرژی مثبت وارد خونمون شده حالا شما تو ستون نور دیدی 😍😍
سلام مژگان مهربونم...🥰🙏 چقدر جالب!!!😃🤩🥰 اینقدر تصویر واضح بود که وقتی چشم هام رو باز کردم توقع داشتم که اون سه تا پر طاوووس هنوز باهام باشند😁

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
درد در ناحیه پیشونیت چشم سومت تحریک شده میتونی پاکسازی کنی و انرژی بدی
چه جالب!!!😃 عزیزدلم من هر چند روز یکبار چاکرای پیشونی و آجنا رو پاکسازی میکنم اما انرژی نمیدادم... حتما از امروز انرژی هم بهشون میدیم...🥰 ممنونم که بهم گفتید عزیزم...🙏💝

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
حالا از خواص پر طاووس
زیبایی و شکوه به دلیل رنگهای درخشان
چشم پر طاووس نماد آگاهی بصیرت چشم سوم و دیدن حقیقت دانسته میشود
تحول و تولد دوباره
محافظت و دفع انرژی منفی
ارتباط با چاکراها و انرژیهای ظر

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
هر رنگی روی پر طاووس روی هر چاکرا تاثیر میزاره

چشم روی پر چاکرای چشم سوم مهمترین ارتباطش با بصیرت و شهود و آگاهی و دیدن فراتر از ظاهر

چاکرای تاج رنگهای آبی و بنفش و درخشش پر
بر آگاهی معنوی و ارتباط با سطوح بالاتر از آگاهی

چاکرای گلو رنگ آبی پر میتواند نماد بیان حقیقت و ارتباط صادقانه باشد

چاکرای قلب رنگ سبز نماد عشق هماهنگی و گشایش قلب است

خلاصه که تبریک میگم عالیه 😍😍🩷🩷🩷✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️
ممنونم عزیزدلم چقدددددرررر زیبا توضیح دادید... الهی که زنده و پاینده باشید... خیلی سپاسگذارم مژگان جون عزیزم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً ناخودآگاه یا انرژی کیهان به صورت سمبولیک با ما صحبت می‌کند و مثلاً به شما یک پر طاووس نشان داده است یا هدیه داده است
می‌توانید بر روی آن تمرکز کنید یا از آن همراه خودتان استفاده کنید و به کانالی یا مجرایی برای ارتباط با ارتعاشات بالاتر باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا