پاکسازی خون در درمان وزوزگوش

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
سلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟

hashemi

ناظم انجمن
سلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟
درود فرشید عزیز
در درمان این مشکل، مریدین مثانه و کلیه دخیل هست.
پاکسازی و ردیابی این کانال در این بیماری طبق «طب‌انرژی» توصیه شده.
نقطه آغازین این مریدین کف‌پاست که در عکس مشخصه که به آن نقطه انرژی حیات هم میگن.
استاد عزیز دوره و کتابی به اسم طب انرژی دارند.که انشاالله بزوی آنلاین هم تدریس کنند🤗
در کانال اصلی تلگرام مؤسسه، استاد عزیز یکسری از حرکات تقویتی مریدین‌ها رو به اشتراک گذاشتند.
بهر حال این نقطه کف پا رو هم کار کنید بصورت فشاری.Screenshot_۲۰۲۳۰۳۱۲-۱۰۲۵۵۳_Chrome.jpg

hashemi

ناظم انجمن
سلام خانم هاشمی عزیز
چقدر عالی راهنمایی کردین ،پس کسی که مشکل وز وز گوش داره کانال کلیه و مثانه هم روی بیماری اثر می‌گذارد وباید پاکسازی بشه ؟
بله جالبه.این بدن شگفت‌انگیزه که از هر منظری که بهش نگاه کنی.کلی مطلب داره.همسرم داره درمان انجام میده با این پروتکل، برام جالب بود چرا پاکسازی خون، با کمی کنکاش متوجه ربطش شدم و این‌که استاد انقدر در زمینه‌های مختلف به ما آموزش دادند و چه خوبه که کم‌کاری نکنیم و آموخته‌‌هامونو تلفیق کنیم برای نتایجی درخشان.
ممنون از باز خوردت🍀

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
درود فرشید عزیز
نقطه آغازین این مریدین کف‌پاست که در عکس مشخصه که به آن نقطه انرژی حیات هم میگن.
استاد عزیز دوره و کتابی به اسم طب انرژی دارند.که انشاالله بزوی آنلاین هم تدریس کنند🤗
در کانال اصلی تلگرام مؤسسه، استاد عزیز یکسری از حرکات تقویتی مریدین‌ها رو به اشتراک گذاشتند.
بهر حال این نقطه کف پا رو هم کار کنید بصورت فشاری.مشاهده پیوست 64
سپاسگذارم

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
درود فرشید عزیز
بهر حال این نقطه کف پا رو هم کار کنید بصورت فشاری.مشاهده پیوست 64
چه جوری کارکنم این رو

hashemi

ناظم انجمن
اگر مایلید روی این قسمت هم کارکنی:
می‌تونید از پاکسازی پرانیک استفاده کنی
یا از روش طب‌انرژی،
کانال را به جهت عکس مسیر آن، سه بار دنبال کنی
(که در این جا شروع نقطه کف پا و پایان نقطه k27)

و موافق مسیر دو بار ردیابی کنی(که مترادف انرژی‌دادن هست)

فرشیدشریفی

کاربر ویژه
اگر مایلید روی این قسمت هم کارکنی:
می‌تونید از پاکسازی پرانیک استفاده کنی
یا از روش طب‌انرژی،
کانال را به جهت عکس مسیر آن، سه بار دنبال کنی
(که در این جا شروع نقطه کف پا و پایان نقطه k27)

و موافق مسیر دو بار ردیابی کنی(که مترادف انرژی‌دادن هست)
ممنونم حقیقتش جانیفتاده برام باید بیشتر فکر کنم درموردش

M

msoltani2020

کاربر جدید
بله جالبه.این بدن شگفت‌انگیزه که از هر منظری که بهش نگاه کنی.کلی مطلب داره.همسرم داره درمان انجام میده با این پروتکل، برام جالب بود چرا پاکسازی خون، با کمی کنکاش متوجه ربطش شدم و این‌که استاد انقدر در زمینه‌های مختلف به ما آموزش دادند و چه خوبه که کم‌کاری نکنیم و آموخته‌‌هامونو تلفیق کنیم برای نتایجی درخشان.
ممنون از باز خوردت🍀
سلام خانم هاشمی عزیز
ردیابی بر عکس کانال معادل پاکسازی
و هم جهت یعنی انرژی دادن؟
همه کانال ها را میتونیم همینکارو کنیم؟

hashemi

ناظم انجمن
سلام خانم هاشمی عزیز
ردیابی بر عکس کانال معادل پاکسازی
و هم جهت یعنی انرژی دادن؟
همه کانال ها را میتونیم همینکارو کنیم؟
درود
بله روش همینه
از پکیج طب‌انرژی استفاده کنید.
من این کلاسو حضوری رفتم و از بهترین دوره‌های استاد عزیزه.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا