فرشیدشریفی
کاربر ویژه
سلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟
درود فرشید عزیزسلام ونور دکتر آرام عزیزدرپروتکل درمان وزوزگوش توی سایت زده تقویت یا پاکسازی خون اعمال شود آیا در هر زمانی ک درمان انجام میدیم پاکسازی خون اعمال شود در هفته سه بار؟ خواستم بپرسم که خون رقیق نمیشودبااین کار و ایرادی نداره؟

بله جالبه.این بدن شگفتانگیزه که از هر منظری که بهش نگاه کنی.کلی مطلب داره.همسرم داره درمان انجام میده با این پروتکل، برام جالب بود چرا پاکسازی خون، با کمی کنکاش متوجه ربطش شدم و اینکه استاد انقدر در زمینههای مختلف به ما آموزش دادند و چه خوبه که کمکاری نکنیم و آموختههامونو تلفیق کنیم برای نتایجی درخشان.سلام خانم هاشمی عزیز
چقدر عالی راهنمایی کردین ،پس کسی که مشکل وز وز گوش داره کانال کلیه و مثانه هم روی بیماری اثر میگذارد وباید پاکسازی بشه ؟
سپاسگذارمدرود فرشید عزیز
در درمان این مشکل، مریدین مثانه و کلیه دخیل هست.
پاکسازی و ردیابی این کانال در این بیماری طبق «طبانرژی» توصیه شده.
نقطه آغازین این مریدین کفپاست که در عکس مشخصه که به آن نقطه انرژی حیات هم میگن.
استاد عزیز دوره و کتابی به اسم طب انرژی دارند.که انشاالله بزوی آنلاین هم تدریس کنند
در کانال اصلی تلگرام مؤسسه، استاد عزیز یکسری از حرکات تقویتی مریدینها رو به اشتراک گذاشتند.
بهر حال این نقطه کف پا رو هم کار کنید بصورت فشاری.مشاهده پیوست 64
چه جوری کارکنم این رودرود فرشید عزیز
در درمان این مشکل، مریدین مثانه و کلیه دخیل هست.
پاکسازی و ردیابی این کانال در این بیماری طبق «طبانرژی» توصیه شده.
نقطه آغازین این مریدین کفپاست که در عکس مشخصه که به آن نقطه انرژی حیات هم میگن.
استاد عزیز دوره و کتابی به اسم طب انرژی دارند.که انشاالله بزوی آنلاین هم تدریس کنند
در کانال اصلی تلگرام مؤسسه، استاد عزیز یکسری از حرکات تقویتی مریدینها رو به اشتراک گذاشتند.
بهر حال این نقطه کف پا رو هم کار کنید بصورت فشاری.مشاهده پیوست 64
ممنونم حقیقتش جانیفتاده برام باید بیشتر فکر کنم درموردشاگر مایلید روی این قسمت هم کارکنی:
میتونید از پاکسازی پرانیک استفاده کنی
یا از روش طبانرژی،
کانال را به جهت عکس مسیر آن، سه بار دنبال کنی
(که در این جا شروع نقطه کف پا و پایان نقطه k27)
و موافق مسیر دو بار ردیابی کنی(که مترادف انرژیدادن هست)
طبق این خطوطو پاکسازیش کنم این خط هارو تصورکنم و پاکسازی کنم میشه؟مشاهده پیوست 65مریدین کلیه
سلام خانم هاشمی عزیزبله جالبه.این بدن شگفتانگیزه که از هر منظری که بهش نگاه کنی.کلی مطلب داره.همسرم داره درمان انجام میده با این پروتکل، برام جالب بود چرا پاکسازی خون، با کمی کنکاش متوجه ربطش شدم و اینکه استاد انقدر در زمینههای مختلف به ما آموزش دادند و چه خوبه که کمکاری نکنیم و آموختههامونو تلفیق کنیم برای نتایجی درخشان.
ممنون از باز خوردت![]()
اگر جا نیفتاد براتونممنونم حقیقتش جانیفتاده برام باید بیشتر فکر کنم درموردش
درودسلام خانم هاشمی عزیز
ردیابی بر عکس کانال معادل پاکسازی
و هم جهت یعنی انرژی دادن؟
همه کانال ها را میتونیم همینکارو کنیم؟
فکر میکنم روی تصویر کار اصولیتریه.میتونیم روی خودمون انجام بدیم ولی به نیت فردی دیگر؟؟
ممنونم از پاسخگویی و محبت شمااگر جا نیفتاد براتون
پاکسازی و انرژیدهی پرانیک انجام بدین
نیازی هم به تصور نیست.
روی عکس و یا عروسکی که کار میکنی، انجام بده یا روی همین شکل...
کانال رو بعد از انجام پروتکل اصلی انجام بدم یا موقع شروع درمان؟ممنونم از پاسخگویی و محبت شما![]()
ممنونم از پاسخگویی و محبت شما![]()