Hpv نوع ۱۶

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام استاد یک زوج مریض دارم با این بیماری .خانم در قسمت رحم وتخمدان و واژن آلوده به این ویروس هستن. با احساس درد گه گاه در زیر شکم به پزشک مراجعه کرده و با چکاپ فهمیده.دکتر گفته اگه بدنش قوی باشه دفع میشه و اگه ضعیف باشه تبدیل به سرطان میشه. اضطراب و استرس خیلی زیاد هم داره که باعث پیشرفت بیماریش میشه. به نظرم همزمان با درمان فیزیکی روان‌درمانی هم لازمه. با آقا امروز نشد صحبت کنم فقط میدونم هردوشون مبتلا هستن. چه پروتکلی یا پروتکل هایی براشون استفاده کنم استاد؟

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
در بخش بیماری های زنان یا تناسلی
درمان بیماری های آمیزشی یا ویروسی را می تونید انجام بدید.
می تونید تقویت سیستم ایمنی را انجام بدید
در کنارش روی استرس هم درمان انجام بدید

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام دوباره استاد پروتکل هایی مثل این بیماری بنظرم درازه چکار کنیم بیمار حوصلش سر نره؟
تو درمان از راه دور به بیمار بگیم که درمان چقدر طول میکشه؟
اگه بیمار تو درمان از راه دور تو حالت پذیرش دراز کشیده باشه و خوابش ببره رو کیفیت درمان تاثیر میذاره؟

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام دوباره استاد
یک چیزی که همین مریض تازه بهم گفت اینه که دکتر یک زخم هم در دستگاه تناسلی شون دیده که در اثر ویروس ایجاد شده.آیا باید کار خاصی برای اون زخم انجام بدم؟
یکی هم گفت تخمدان چپشون رو به علت کیست عمل کردن و برداشته شده

در زمان روان درمانی هم فشار احساس میکنن و میگن یک چیز بدی از بدنش خارج میشه بعد دوباره برمیگرده و خسته میشن

آخرین ویرایش:

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام دوباره استاد در روان‌درمانی اضطراب و استرس برای این شخص علایم مثبت اصلا ظاهر نمیشه .حتی یک جلسه کار خاصی نکردم فقط چاکراهای خورشیدی و تاج و آجنا با بنفش پاکسازی کردم و بنفش دادم زود هم تموم کردم باز هم میگفت در حین درمان و بعد از اون حس خوبی نداره. چه عاملی میتونه داشته باشه استاد؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ممکن است یک مشکل ذهنی دارد یا یک درگیری ذهنی دارد که این مسئله را برای او ایجاد کرده است
مثل خشم و نفرت .
و در برابر انرژیک شما می دهید ممکن است گارد گرفته باشد.
می توانید از راه دور برای انجام دهید شاید این مشکل نباشدمی توانید از راه دور برای انجام دهید شاید این مشکل نباشد

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
ممکن است یک مشکل ذهنی دارد یا یک درگیری ذهنی دارد که این مسئله را برای او ایجاد کرده است
مثل خشم و نفرت .
می توانید از راه دور برای انجام دهید شاید این مشکل نباشدمی توانید از راه دور برای انجام دهید شاید این مشکل نباشد
استاد کلا درمان رو از راه دور انجام میدم

مثل خشم و نفرت .
سلام درود ببخشید استاد من هم بر اساس تجربه نظرم رو بدم بهتر هستش ماهیت های منفی رو هم از کالبد شون پاک کنید مثل خشم و ترس ..
و اینکه ممکنه غیر ارگانیک در کالبدشون باشه نه چاکراه هاشون با تکنیک تخم مرغ یا کریستال و به حالت دایره ای ( مثل حالت موی فر از قسمت گردن به پایین براشون پاکسازی غیر ارگانیک انجام بدن البته اگر طلسم نداشته باشن پاکسازی طلسم هم باید انجام بشه متاسفانه خیلی از بیماران برای درمان از دعا و طلسم برای شفا گرفتن استفاده می کنند

hashemi

ناظم انجمن
سلام دوباره استاد در روان‌درمانی اضطراب و استرس برای این شخص علایم مثبت اصلا ظاهر نمیشه .حتی یک جلسه کار خاصی نکردم فقط چاکراهای خورشیدی و تاج و آجنا با بنفش پاکسازی کردم و بنفش دادم زود هم تموم کردم باز هم میگفت در حین درمان و بعد از اون حس خوبی نداره. چه عاملی میتونه داشته باشه استاد؟
درود حسین عزیز
اگر بیش از ۵ جلسه کار کردی، نتیجه نگرفتی؛ با بنفش الکتریکی کار نکن.
با بنفش معمولی کار کن.
همانطور که استاد فرمودن پذیرش بیمار خیلی مهمه.
حتی شاید کسی بما بگه من پذیرش دارم، اما در ذهنش به این روش اطمینان نداره.
پراناهای الکتریکی، این خاصیت‌رو دارند.
وقتی درمان می‌کنی با الکتریکی اثر نمی‌کنه با معمولی کار کن.

M

msoltani2020

کاربر جدید
و مسئله مهم دیگر این که وقتی متوجه علت بیماری شدی، لینک‌های بیمار رو قطع کن.
ضمنن درمانجو، مدیتیشن دو قلب باید انجام بده
اگر انجام دادین، نتیجه‌رو اینجا به اشتراک بذارید🙏
سلام خانم هاشمی عزیز
مطلب خوبی بود من هم بیش از ۳۶ جلسه بود برای ایجاد باور با طلایی و بنفش الکتریکی کار میکردم نتیجه لازم تا حالا نیومده
زین پس با بنفش معمولی کار میکنم
تا پذیرش و نتیجه غایی حاصل بشه

hashemi

ناظم انجمن
درود سلطانی عزیز
بررسی دقیق‌تر کتاب‌ها، و تکرار مطالب خیلی کمک‌کننده‌س.چون حجم مطالب بسیار زیاده.
در کتاب پیشرفته عنوان
Affirmation For Reseptivity(تأیید برای پذیرش)
مطالعه کنید.
حقیقت اینه که
پرانای الکتریکی بسیار قدرتمنده اما بسیار ظریف...
شما آقای سلطانی در گروه مردادی یا بهمن ۱۴۰۰؟

M

msoltani2020

کاربر جدید
درود سلطانی عزیز
بررسی دقیق‌تر کتاب‌ها، و تکرار مطالب خیلی کمک‌کننده‌س.چون حجم مطالب بسیار زیاده.
در کتاب پیشرفته عنوان
مطالعه کنید.
حقیقت اینه که
مرسی
بهمن ۱۴۰۰

M

msoltani2020

کاربر جدید
مرسی
بهمن ۱۴۰۰

درود سلطانی عزیز
در کتاب پیشرفته عنوان
مطالعه کنید.
حقیقت اینه که
خانم هاشمی عزیز
نقطه ورود که مربوط به بنفش الکتریکی بود رادر کتاب انرژی درمانی پیشرفته مطالعه کردم ولی موفق به پیدا کردن مطلبی که فرمودید نشدم
ممنون راهنمایی دیگری بفرمایید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hashemi

ناظم انجمن
تأیید برای پذیرش

انرژی شفابخش الهی بسیار قدرتمند اما بسیار ظریف است.
برای این‌که بهبودی سریع رخ دهد، بیمار باید بسیار پذیرا باشد.
اگر بیمار چندان پذیرا نباشد، بهبودی کند خواهد بود.
اما اگر بیمار اصلاً پذیرا نباشد، شفا نمی‌یابد.
شفادهنده ممکن است نور بنفش الکتریکی درخشان زیادی را از خود بیرون دهد، اما این انرژی جذب نمی شود مگر اینکه بیمار پذیرا باشد و بخواهد خوب شود.
اگر بیمار چندان پذیرا نیست، بهتر است از پرانای سفید معمولی یا پرانای رنگی معمولی استفاده شود.

آن‌ها در مورد بیمارانی که چندان پذیرا نیستند مؤثرتر هستند، زیرا از نور بنفش الکتریکی درشت‌تر هستند.

M

msoltani2020

کاربر جدید
تأیید برای پذیرش

انرژی شفابخش الهی بسیار قدرتمند اما بسیار ظریف است.
برای این‌که بهبودی سریع رخ دهد، بیمار باید بسیار پذیرا باشد.
اگر بیمار چندان پذیرا نباشد، بهبودی کند خواهد بود.
اما اگر بیمار اصلاً پذیرا نباشد، شفا نمی‌یابد.
شفادهنده ممکن است نور بنفش الکتریکی درخشان زیادی را از خود بیرون دهد، اما این انرژی جذب نمی شود مگر اینکه بیمار پذیرا باشد و بخواهد خوب شود.
اگر بیمار چندان پذیرا نیست، بهتر است از پرانای سفید معمولی یا پرانای رنگی معمولی استفاده شود.

آن‌ها در مورد بیمارانی که چندان پذیرا نیستند مؤثرتر هستند، زیرا از نور بنفش الکتریکی درشت‌تر هستند.
ممنون خانم هاشمی بزرگوار
کمک و راهنمایی بسیار بزرگی بود
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا