درون فکنی

hashemi

ناظم انجمن
خانم هاشمی یک سوالی هم داشتم در این رابطه کمی خصوصی هست نیاز به راهنمایی هست ممنون میشم در تلگرام به من پیام بدین و کمکم کنید @hossein60400
حسین عزیز
در مسائلی که در درمان‌گری با آن برمی‌خوریم. و ابهامی داریم، به راحتی از هم می‌پرسیم، چرا که نقش یک درمانگر رو داریم و باید یاد بگیریم، چطور بدون قضاوت، پذیرای درمانجو باشیم.
اگر کسی برای زگیل تناسلی هم مراجعه می‌کنه، نباید بریم در مود این‌که سبب مثلن رابطه جنسی پرخطر و غیر اخلاقی است.اگر درمان را هم شروع کنیم، نتیجه نمی‌گیریم.
درین چند سال، گاهی دوستان به پی‌وی من میان و میگن فلان بیماری زنانو داریم و نمی‌تونیم در گروه بپرسیم، تأکید می‌کنم بهشون حتمن در گروه بپرسید.
اگر مشکل حتی در مورد خودتونه در گروه بپرسید، بذارید ذهن ناهشیار شما هدفمند و برنامه‌ریزی بشه برای امر مهم درمانگری.
اگر می‌خوای درمان کنی باید بدونی خوب و بد رو ذهن من و تو می‌سازه.
اگر برای خودتم هم می‌خوای درمان کنی، آگاهانه و عاشقانه خودتو با همه جنبه‌هات در آغوش بگیر، من و تو، همونیم که وقتی خدای علیم، خلقمون کرد به خودش گفت باریکلا.یعنی خدا ما رو نمی‌شناخت؟
%اگر توی ذهنت باز هم مرزبندی هست، در این مورد، می‌تونی مشکلو بخودت مرتبط نکنی و بپرسی ...%

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
حسین عزیز
در مسائلی که در درمان‌گری با آن برمی‌خوریم. و ابهامی داریم، به راحتی از هم می‌پرسیم، چرا که نقش یک درمانگر رو داریم و باید یاد بگیریم، چطور بدون قضاوت، پذیرای درمانجو باشیم.
اگر کسی برای زگیل تناسلی هم مراجعه می‌کنه، نباید بریم در مود این‌که سبب مثلن رابطه جنسی پرخطر و غیر اخلاقی است.اگر درمان را هم شروع کنیم، نتیجه نمی‌گیریم.
درین چند سال، گاهی دوستان به پی‌وی من میان و میگن فلان بیماری زنانو داریم و نمی‌تونیم در گروه بپرسیم، تأکید می‌کنم بهشون حتمن در گروه بپرسید.
اگر مشکل حتی در مورد خودتونه در گروه بپرسید، بذارید ذهن ناهشیار شما هدفمند و برنامه‌ریزی بشه برای امر مهم درمانگری.
اگر برای خودتم هم می‌خوای درمان کنی، آگاهانه و عاشقانه خودتو با همه جنبه‌هات در آغوش بگیر، من و تو، همونیم که وقتی خدای علیم، خلقمون کرد به خودش گفت باریکلا.یعنی خدا ما رو نمی‌شناخت؟
%اگر توی ذهنت باز هم مرزبندی هست، در این مورد، می‌تونی مشکلو بخودت مرتبط نکنی و بپرسی ...%
خوب گفتین خانم هاشمی مرسی❤️

hashemi

ناظم انجمن
در سه تجربه‌ای که در قسمت نتایج به اشتراک گذاشتم.نوشتم.
و تکنیکهایی که باید درسشو خونده باشی که بتونی در راستای درمان، بجا استفاده کنی.
دو مدیتیشن قدرت دعا و قلب دوقلو، به مراجع توصیه می‌کنم بعد از پنج جلسه درمان.اما
یک نکته که در تجربه بهش رسیدم.بیماری که خشم داره اول قلب دوقلو کار می‌کنم بعد از ده جلسه مدیتیشن دعا، با توجه به نکاتی که استاد میگن در مورد دعا.اگه برای خودت استفاده می‌کنی از مدیتیشن نور سفید و فایل خود درمانی استاد عزیزمون هم استفاده کن

آخرین ویرایش:

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
حسین عزیز
چقدر عالی هستین و عالی راهنمایی میکنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا