Hpv نوع ۱۶

hashemi

ناظم انجمن
درود هادی عزیز
پذیرش
هم به باور فرد بستگی داره
و هم به رعایت اصول پذیرش
جدا از مسئله اخلاقی
و این‌که بیمار بطور آگاهانه و ارادی از ما در پذیرش نیست
اما منکر نتایج درمان یا تأثیرات سپرها و کار روی باور نمی‌توان بود.
چنانچه بارها امتحان کرده‌ایم...

هادی نیک خو

کاربر ویژه
درود هادی عزیز
پذیرش
و هم به رعایت اصول پذیرش
جدا از مسئله اخلاقی
ممنونم
از صحبت هاتون اینجوری متوجه شدم افرادی که اطلاع ندارن روی اونها داریم کار میکنیم
یا پذیرش کمی دارن از بنفش معمولی یا سفید معمولی کار کنیم بهتره
درسته؟
درود هادی عزیز
پذیرش
و هم به رعایت اصول پذیرش
جدا از مسئله اخلاقی

hashemi

ناظم انجمن
ما در این‌ زمینه‌ها که با انسان روبرو هستیم به موجودی ناشناخته و چند بعدی مواجهیم و هم ابزار شناختی محدود.
حتی در علوم رفتاری هم نتونیم بگیم، عمل A واکنشB رو به دنبال داره.
این مباحث ظریف و به گفتگوی بیشتر نیاز داره.
در تجربه و دریافت من، درکی از مفاهیم پرانایی و شفابخشی و نداشتن تعصب و سر ستیز نداشتن، در پذیرش بسیار اثر داره.
چه بسا فردی، خودش به شما برای درمان مراجعه می‌کنه و بصورت معلولی نمود بیماریشو می‌دونه ولی علت اونو که ریشه در تعصب و ناباوریش داره نمی‌دونه.با الکتریکی درمان می‌کنی و نتیجه نمی‌گیری.
اما شخصیو بدون اطلاعش کار می‌کنی و نتیجه می‌گیری.
اراده در پذیرش قسمتی از پذیرشو تسهیل می‌کنه، نه همه اونو...
بنا بر غیر قابل پیش‌بینی بودن این امور،

بهتره با الکتریکی کار کنیم، اگر نتیجه نداد معمولی(این جواب به این سوال شما از دیدگاه تجربی من)
این به مفهوم دریافت کلی‌تر اشاره داره نه فقط پذیرش درمان از سمت مراجع

آخرین ویرایش:

هادی نیک خو

کاربر ویژه
ما در این‌ زمینه‌ها که با انسان روبرو هستیم به موجودی ناشناخته و چند بعدی مواجهیم و هم ابزار شناختی محدود.
حتی در علوم رفتاری هم نتونیم بگیم، عمل A واکنشB رو به دنبال داره.
این مباحث ظریف و به گفتگوی بیشتر نیاز داره.
در تجربه و دریافت من، درکی از مفاهیم پرانایی و شفابخشی و نداشتن تعصب و سر ستیز نداشتن، در پذیرش بسیار اثر داره.
چه بسا فردی، خودش به شما برای درمان مراجعه می‌کنه و بصورت معلولی نمود بیماریشو می‌دونه ولی علت اونو که ریشه در تعصب و ناباوریش داره نمی‌دونه.با الکتریکی درمان می‌کنی و نتیجه نمی‌گیری.
اما شخصیو بدون اطلاعش کار می‌کنی و نتیجه می‌گیری.
اراده در پذیرش قسمتی از پذیرشو تسهیل می‌کنه، نه همه اونو...
بنا بر غیر قابل پیش‌بینی بودن این امور،

بهتره با الکتریکی کار کنیم، اگر نتیجه نداد معمولی(این جواب به این سوال شما از دیدگاه تجربی من)
این به مفهوم دریافت کلی‌تر اشاره داره نه فقط پذیرش درمان از سمت مراجع
ممنونم🙏

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان در ادامه این درمان بگم که این خانم میگن بعضی روزها بعد از درمان پاهاشون درد میگیره و دلپیچه میگیرن آیا این میتونه از تمرکز زیاد من باشه یا علت دیگه ای داره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بعضی از مواقع که به ناحیه یا چاکرا زیاد انرژی داده میشود مثل شبکه خورشیدی باعث دل پیچه میگردد.
نیازی به تمرکز زیاد یا انرژی زیاد نیست

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
بعضی از مواقع که به ناحیه یا چاکرا زیاد انرژی داده میشود مثل شبکه خورشیدی باعث دل پیچه میگردد.
نیازی به تمرکز زیاد یا انرژی زیاد نیست
سلام دوباره استاد عیدتون مبارک
استاد فیلم کوتاهی که شما واسه درمان گذاشتین رو دوباره نگاه کردم هر نفس انرژی دلدن شما دو یا سه سه ثانیه طول میکشید ولی هرنفس انرژی دادن من با تمرکز ده ثانیه طول میکشه.در ضمن پروتکل درمان بیماری های آمیزشی دو ساعت و درمان عمومی سرطان سه ساعت طول میکشه هر کدوم از این درمانها چقدر باید طول بکشه؟هر نفس انرژی دادن چقدر؟آیا زیاد تمرکز میکنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
مدت زمانی که برای تنفس مشکلی ندارد و می‌تواند کم یا زیاد باشد بر اساس اینکه چقدر راحت هستید می توانید آن را طول دهید. ولی زمانی که برای بیماریهای می گذارید زیاد است و حدودا نیم ساعت ها نهایتاً ۴۵ دقیقه بیشتر وقت نگذارید باید سرعت درمان را بیشتر کنید.

سلام دوباره استاد عیدتون مبارک
استاد فیلم کوتاهی که شما واسه درمان گذاشتین رو دوباره نگاه کردم هر نفس انرژی دلدن شما دو یا سه سه ثانیه طول میکشید ولی هرنفس انرژی دادن من با تمرکز ده ثانیه طول میکشه.در ضمن پروتکل درمان بیماری های آمیزشی دو ساعت و درمان عمومی سرطان سه ساعت طول میکشه هر کدوم از این درمانها چقدر باید طول بکشه؟هر نفس انرژی دادن چقدر؟آیا زیاد تمرکز میکنم؟

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
مدت زمانی که برای تنفس مشکلی ندارد و می‌تواند کم یا زیاد باشد بر اساس اینکه چقدر راحت هستید می توانید آن را طول دهید. ولی زمانی که برای بیماریهای می گذارید زیاد است و حدودا نیم ساعت ها نهایتاً ۴۵ دقیقه بیشتر وقت نگذارید باید سرعت درمان را بیشتر کنید.
استاد یکمی درک این برام سخت شد. برای کاهش زمان باید سرعتم رو بیشتر و تمرکز رو کمتر کنم؟درسته فرمودین ریلکس باشیم ولی برای برای کاهش زمان تا نیم ساعت باید در حد قدم زدن بیخیال و ریلکس بود.میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدین؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر چقدر ریلکستر باشی و آرامش بیشتری داشته باشه انرژی بیشتری از دست خارج می شود
هر چقدر سرعت دست بیشتر باشد البته تا اندازه ای ، درمان سریعتر انجام می شود.
به خودت بگو که در دو تنفس پاکسازی می شود یا در یک نوبت پاکسازی می شود تا اتفاق بیفتند اگر شک کنی یا بگویی این سخت است ، برایت سخت می شود

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی
تا اینجا نسبت به نتیجه درمان بگم که ایشون امروز به پزشک مراجعه کردن و به صورت چشمی معاینه شدن و دکتر گفته زخم به صورت کامل برطرف شده ولی عفونت شدید هنوز وجود داره.من درمان رو به جای یک روز در میان، هر روز انجام می دادم که نتیجه بهتر بشه.ولی استاد رک حرف بزنم از نتیجه راضی نشدم بنظرم باید تا الان بهبودی کامل باید حاصل میشد.نمیدونم دیگه...
استاد چه کاری رو انجام ندادم؟ نظر شما چیه؟

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
همانطور که قبلاً هم گفته بودیم به چند دقیقه ممکن است که بیماری دوباره برگردد یا خوب نشود.

ممکن است پروتکل درمان به درستی انتخاب نشده است
ممکن هست دوره درمان به صورت کامل انجام نشده است
ممکن است اندامی که بر روی آن کار میکنید و آسیب زیادی دارد و قابل ترمیم نیست.
ممکن است علاوه بر بیماری مد نظر یک بیماری دیگری وجود دارد که بیماری را بدتر و تشدید می کند.

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
همانطور که قبلاً هم گفته بودیم به چند دقیقه ممکن است که بیماری دوباره برگردد یا خوب نشود.

ممکن است پروتکل درمان به درستی انتخاب نشده است
ممکن هست دوره درمان به صورت کامل انجام نشده است
ممکن است اندامی که بر روی آن کار میکنید و آسیب زیادی دارد و قابل ترمیم نیست.
ممکن است علاوه بر بیماری مد نظر یک بیماری دیگری وجود دارد که بیماری را بدتر و تشدید می کند.
استاد خودشون از روند درمان راضی هستن. استاد من الان برای افزایش کیفیت درمان چه کارهایی انجام بدم؟اگه اطلاعاتی که دادم کافی نیست سوال کنید بگم خدمتتون.

Dr.Aram

تیم مدیریت
من علت های ممکن را به شما گفتم
ببینید کدام یک از آنها ممکن است باعث شده است که نتیجه مطلوب به دست نیاید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا