باطل کردن طلسم قوی

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد
آقایی از اقوام تقریبا ۱ ساله که با خانمشون مشکل دارن و جدا زندگی میکنن.ایشون ۲۱ سال زندگی مشترک داشتن و در تمام این سالها خانم ایشون تو کار دعا گرفتن بود.و الان ایشون چند جا مراجعه کردن و گفتن که خانم برای ایشون طلسم مرگ گرفتن.
این آقا دست به هر کاری میزنه بدشانسی میاره.من میتونم برای ایشون باطل کنم؟و اگه باطل کنم برای من و همسر و دختر ۲سالم مشکلی به وجود نمیاد؟
اگه میتونم باطل کنم امکانش هست یه پروتکل بفرمایید تا بتونم به این بنده خدا کمک کنم.سپاسگذارم

M

msoltani2020

کاربر جدید
سلام استاد
آقایی از اقوام تقریبا ۱ ساله که با خانمشون مشکل دارن و جدا زندگی میکنن.ایشون ۲۱ سال زندگی مشترک داشتن و در تمام این سالها خانم ایشون تو کار دعا گرفتن بود.و الان ایشون چند جا مراجعه کردن و گفتن که خانم برای ایشون طلسم مرگ گرفتن.
این آقا دست به هر کاری میزنه بدشانسی میاره.من میتونم برای ایشون باطل کنم؟و اگه باطل کنم برای من و همسر و دختر ۲سالم مشکلی به وجود نمیاد؟
اگه میتونم باطل کنم امکانش هست یه پروتکل بفرمایید تا بتونم به این بنده خدا کمک کنم.سپاسگذارم
سلام و درود
استاد توی کلاس گفتن به طلسم فکر میکنیم میندازیم داخل آتش بنفش
همونجور که توی درمان ماهیت ها مشکلی ایجاد نمیشه توی برطرف کردن طلسم هم مشکلی ایجاد نمیشه
درمان با آرامش و باور مشکلی ایجاد نمیکنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
آقای سلطانی کاملاً درست رهنمایی کردند
در درجه اول دقت کنید که ممکن هست هیچ ربطی به کارهایی که ظاهراً خانمش انجام داده است نداشته باشد و فقط کارهای اشتباهی که در حال حاضر مرد دارد انجام می دهد باید پیش رفتن کارش گردد اشتباهات خودمان را نباید گردن دیگران بیندازیم و توجیهی برای تنبلی و اهمال کاری باشد.
اگر واقعا مشکل دارد به طلسم فکر کنید و هر چیزی که زیر دستتان می آید را با برنامه پاکسازی کنید و آن را دور بیاندازید می توانید برای جلوگیری از طلسم مجدد برای او سپر یا از دایره های سحرآمیز استفاده کنید.
اگر تکنیک هایی که به شما آموزش دادیم و همانطور که در کلاس آموزش دادیم انجام دهید
تکنیک هایی که انجام میدهید برای شما مشکلی ندارد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا