جذب شدن و افراد مزاحم

هادی نیک خو

کاربر ویژه
با سلام استاد
چه طور میشه ما کاری کنیم جذب افرادخاص نشیم و تحت تاثیر قرار نگیریم؟
مثلا خانمی که افراد زیادی بهش توجه میکنن کادومیدن و مدام در معرض دید هست اونم توی محیط کار
انگار میخواهیم ارتباط برقرار کنیم و ساعت ها بشینیم حرف بزنیم یا کاری واسش انجام بدیم(درمورد افراد دیگه هم همین صدق میکنه حتی افراد بازنشسته هم جویای احوالش هستن و میخوان کاری واسش انجام بدن، مدیرو روسا هم حرف شنوی خوبی ازش دارن)
(تکنیک قطع تارهای اتری و حساسیت زدای وابستگی هم زیاد انجام شده تارهای اتری هم بعضا قطع میشه بعد یه مدت کوتاه دوباره وصل میشه. مستاصل شدیم)(انگار یه هاله صورتی بزرگ دورش هست و همه ماها داخل اون هاله اش هستیم)
این که جذب ها برای هردوطرف از چی میتونه ناشی بشه؟راهی هست تحت تاثیر اون جذبه فرد خاص قرارنگیریم؟ خسته شدم ها خسته
لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

آخرین ویرایش:
M

msoltani2020

کاربر جدید
علت این همه جذابیت ممکن است جذابیت های ظاهری باشد تجربه در این زمینه نداشتم بهتر هست دوست دارم که در این زمینه کار کرده اند نظر بدهند
استاد اینو در قسمت بازگشت مجدد رابطه توضیح فرمودید که:
"در نظر داشته باشید که قانون سوم نیوتن که عمل و عکس العمل هست هم در مورد مشکلات فیزیکی و هم در مشکلات روانی و ذهنی عمل میکند.
هر عکس العملی به عملی که در ما وجود دارد بر می گردد اگر بخواهیم عکس العمل دیگران را نسبت به خودمان تغییر دهیم فقط کافی است که عمل خودمان را نسبت به عنوان عوض کنیم.
بدون تغییر عمل خودمان تغییر دادن عکس العمل دیگران بسیار سخت است ولی با تغییر عمل خودمان به راحتی می توانیم بر روی دیگران کنترل پیدا کنیم و هر عکس العملی که بخواهیم دیگران به ما نشان دهند."

کمک کننده میتونه باشه.

ضمن اینکه استاد میتونیم سپرنارنجی دور خودمون بکشیم و بگیم ما را از حملات روانی عمدو غیر عمد فلانی حفظ کن.

هادی نیک خو

کاربر ویژه
علت این همه جذابیت ممکن است جذابیت های ظاهری باشد تجربه در این زمینه نداشتم بهتر هست دوست دارم که در این زمینه کار کرده اند نظر بدهند
استاد قیافه آنچنانی هم نداره، مسئولیت پذیر و قوی هست البته
ولی این میزان جذب فراوانی از قبیل کادو، خدمت رسانی، میزان توجه برایم بسیار شگفت انگیز ست
و اینکه انگار بقیه حالت اجیر ایشون میشن
بارها توی دام جذبش افتادم چه از روی کنجکاوی چه از روی جذبه فردی

آخرین ویرایش:
M

msoltani2020

کاربر جدید
استاد میتونیم بگیم این نخواسته ای هست و بهتره EFT بشه؟
و ما به نخواسته هامون رسیدیم؟

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
استاد قیافه آنچنانی هم نداره، مسئولیت پذیر و قوی هست البته
ولی این میزان جذب فراوانی از قبیل کادو، خدمت رسانی، میزان توجه برایم بسیار شگفت انگیز ست
و اینکه انگار بقیه حالت اجیر ایشون میشن
بارها توی دام جذبش افتادم چه از روی کنجکاوی چه از روی جذبه فردی
سلام آقای نیک خو عزیز و همکار گرامی ..
جسارتن من تا آخر همه را خواندم خیلی جالب بود ابتدا گفتم شاید اقوام باشند چیزی ننوشتم نظر این برادر کوچک شما اینه که اگه مثال همسر یا اقوام من بودن که اداره را روی سرشون خراب میکردم یا از اونجا میاوردم بیرون .. ولی این که اینقدر جذابیت داره از کجا معلوم مثل من و شما انرژی درمانی را بلد نباشه و فقط با سپر صورتی تمام اطرافیان محو و جذبش میشن
و دیگه از لحاظ علمی نمیشه علت دیگری پیدا کرد..🌹😂

هادی نیک خو

کاربر ویژه
جسارتن من تا آخر همه را خواندم خیلی جالب بود ابتدا گفتم شاید اقوام باشند چیزی ننوشتم نظر این برادر کوچک شما اینه که اگه مثال همسر یا اقوام من بودن که اداره را روی سرشون خراب میکردم یا از اونجا میاوردم بیرون .. ولی این که اینقدر جذابیت داره از کجا معلوم مثل من و شما انرژی درمانی را بلد نباشه و فقط با سپر صورتی تمام اطرافیان محو و جذبش میشن
سلام اقا علیرضا
مراد از قیافه انچنانی نداره منظور همون جذابیت ظاهری است که استاد فرمودند هست درواقع نه آرایش خاصی داره نه چیزی صرفا لباس فرم چون در یک ارگان دولتی هستش، و اینکه مباحث انرژی را کلا قبول ندارن و ادم رک و قاطعی هستن، درکل فکر میکنم یک هاله صورتی بزرگی به صورت ناخوداگاه دورشون هست، و جالب اینکه همون توجهاتی که به یک نوزاد میشه به ایشان هم میشه چطور ممکنه واقعا سوال من هم همینه، مثلا اینجوری بگم طرف غذا میگیره خودش بخوره یکدونه هم واسه ایشون میگیره بصورت ناخوداگاه، یا میگیرن میدن به ایشون میگن فعلا میل نداریم، صبحانه هم غالبادعوتن، یک شام میمونه که اونو دیگه در جریان نیستم چه فراوانی واسش رخ میده، حالا ببین سرچشمه این همه فراوانی و جذب واقعا چی میتونه باشه و چه اعجازی پشتش هست؟

:giggle::love:

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
به قول استاد واقعا جذابیت ربطی به زیبایی ظاهری نداره بعضی افراد اصلا چهره زیبایی ندارن ولی طوری جذبه دارن که در دل شما و همه می نشینند.. شما هم این بحثی که اینجا مطرح کردید احتمالا خدای ناکرده یک بلایی سر اون بنده خدا در طی چند روز آینده میاد .. 😂😂 بهترین کار اینه که شما هم چند تا سپر صورتی درست کنید و یک رقابت کاری هم میشه و یک شیطنت هم کنید از راه دور کف دستش را پاکسازی و انرژی و تثبیت .. همه دور میشن ازش . رد خور نداره...البته شوخی و مزاح بود و کارما داره. . گردن من نندازید یکبار 😂😂😍🌹

hashemi

ناظم انجمن
به قول استاد واقعا جذابیت ربطی به زیبایی ظاهری نداره بعضی افراد اصلا چهره زیبایی ندارن ولی طوری جذبه دارن که در دل شما و همه می نشینند.. شما هم این بحثی که اینجا مطرح کردید احتمالا خدای ناکرده یک بلایی سر اون بنده خدا در طی چند روز آینده میاد .. 😂😂 بهترین کار اینه که شما هم چند تا سپر صورتی درست کنید و یک رقابت کاری هم میشه و یک شیطنت هم کنید از راه دور کف دستش را پاکسازی و انرژی و تثبیت .. همه دور میشن ازش . رد خور نداره...البته شوخی و مزاح بود و کارما داره. . گردن من نندازید یکبار 😂😂😍🌹
درود علی‌رضای عزیز
یه راه دیگه‌ش هم اینه که
در راز گل‌سرخ شناور باشیم.
خوشحال باشیم که کسی انقدر مطلوب و مورد توجهه.
خدای او، خدای ما هم هست🥰
کسی‌که با اقتدار، لینک‌های قطع‌شده رو مجددا، وصل می‌کنه؛ احتمالن می‌تونه فردی باشه که قدر خودش رو می‌دونه.
وقتی دنیای زیبایی در ذهن خود خلق کنیم، جاذب زیبایی‌ها و برکات می‌شویم.
من فکر می‌کنم
ذهن همه ما قویه و بهترین انتخاب، توجه به تکنیکهای ذهنی و گوشزد کردن به خودمان که دارای اقتداریم که اگر چاشنی توجه به خود در کنار توجه به دیگران هم اضافه شود، معجونی دل‌انگیز حاصل طبخ همه ماست...

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
درود علی‌رضای عزیز
یه راه دیگه‌ش هم اینه که
در راز گل‌سرخ شناور باشیم.
خوشحال باشیم که کسی انقدر مطلوب و مورد توجهه.
خدای او، خدای ما هم هست🥰
کسی‌که با اقتدار، لینک‌های قطع‌شده رو مجددا، وصل می‌کنه؛ احتمالن می‌تونه فردی باشه که قدر خودش رو می‌دونه.
وقتی دنیای زیبایی در ذهن خود خلق کنیم، جاذب زیبایی‌ها و برکات می‌شویم.
من فکر می‌کنم
ذهن همه ما قویه و بهترین انتخاب، توجه به تکنیکهای ذهنی و گوشزد کردن به خودمان که دارای اقتداریم که اگر چاشنی توجه به خود در کنار توجه به دیگران هم اضافه شود، معجونی دل‌انگیز حاصل طبخ همه ماست...
احسنت خانوم هاشمی عزیز .. این اساس خلقت دنیاست که هر چه در درون داریم و باشیم همان آدم ها و موقعیت ها را جذب میکنیم.. و واقعا باید گل سرخ بود تا گل سرخ را جذب کنیم .. خشمی که درون ما باشد همان آدمهای خشمگین را جذب میکنیم .. البته جواب های من به جناب نیک خو جنبه طنز و شوخی بود .. اون شخصی که می‌تونه یک اداره را به خودش جذب کند مطمئناً قلب و نیت بزرگی دارد و اگر جسارت به کسی نباشد این ذات ما انسانهاست که حسادت کنیم فعلا دوره برتری ذهن بر انسان هست و به غیر از اساتید هیچ کسی نمیتونه کاری بکنه و بهتر است از راهنمایی های اساتید بزرگ معنوی و یا کتابهایشان راه درست و هدف درونی مان را پیدا و درک کنیم تا قلبمان به روی عشق الهی باز شود و آنوقت دیگر زمینی نو و انسانهایی مهربان و خوش قلب داریم که ذرات خالق را در وجودشان حس میکنند چون ما خود اوییم
.. نور بر شما و دکتر عزیز و تمام گروه دوست داشتنی ❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹💯

hashemi

ناظم انجمن
علیرضای عزیز
این داستان خالی از لطف نباشه که بگم براتون:
احسنت خانوم هاشمی عزیز .. این اساس خلقت دنیاست که هر چه در درون داریم و باشیم همان آدم ها و موقعیت ها را جذب میکنیم.. و واقعا باید گل سرخ بود تا گل سرخ را جذب کنیم .. خشمی که درون ما باشد همان آدمهای خشمگین را جذب میکنیم .. البته جواب های من به جناب نیک خو جنبه طنز و شوخی بود .. اون شخصی که می‌تونه یک اداره را به خودش جذب کند مطمئناً قلب و نیت بزرگی دارد و اگر جسارت به کسی نباشد این ذات ما انسانهاست که حسادت کنیم فعلا دوره برتری ذهن بر انسان هست و به غیر از اساتید هیچ کسی نمیتونه کاری بکنه و بهتر است از راهنمایی های اساتید بزرگ معنوی و یا کتابهایشان راه درست و هدف درونی مان را پیدا و درک کنیم تا قلبمان به روی عشق الهی باز شود و آنوقت دیگر زمینی نو و انسانهایی مهربان و خوش قلب داریم که ذرات خالق را در وجودشان حس میکنند چون ما خود اوییم
.. نور بر شما و دکتر عزیز و تمام گروه دوست داشتنی ❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹💯

خواهر و برادر دوقلویی که برام خیلی عزیز بودند و حرفهاشون پیشم بود، خواهر ازدواج کرد با یه پسر بسیار کوشا و زیبا، برادر برایم میگفت که خواهر به شوهرش خیلی توجه داره، خیلی پشتیبانیش می‌کنه و...
نگران بود که خواهر توسری‌خور و زیردست بشه و شوهرش رو ش زیاد شه...
حرفاش که تموم شد،گفتم یه چیز بگم راستشو میگی:
خندید گفت، به شما، همیشه.
گفتم
دوست داری با دختری مهربون و دانا و عاشق ازدواج کنی، که جونش به جونت بند باشه.برات میوه پوست بکنه.نذاره آب توی دلت تکون بخوره...؟
چشماش برق می‌زد، گفت:
بله! چرا که نه!!!
گفتم، الان پسری به خوبی تو، این شانس رو اورده.خوشحال باش...
بماند که یواش‌یواش انقدر با هم رفیق شدند که داماد موفق سکوی پرش ایشون هم شد.
بنظرم همه ما یه راهنمای درون داریم و چند جمله قصار و ناب همیشه تو ذهنمون قاب‌گرفته‌س.
چیزی رو که برای خودمون می‌پسندیم برای دیگری هم بپسندیم.
انشاالله در انجمن مایه هم‌افزایی باشیم
نور و عشق برای استاد عزیزم و همه درمان‌گران جان ❤️❤️🌹🌱🌱🌱

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان
پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند
تو مبین جهان ز بیرون که جهان درون دیده است
چو دو دیده را ببستی ز جهان جهان نماند
تقدیم به خانوم هاشمی عزیز و دکتر بزرگوار و همه خوبان گروه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

hashemi

ناظم انجمن
ره آسمان درون است پر عشق را بجنبان
پر عشق چون قوی شد غم نردبان نماند
تو مبین جهان ز بیرون که جهان درون دیده است
چو دو دیده را ببستی ز جهان جهان نماند
تقدیم به خانوم هاشمی عزیز و دکتر بزرگوار و همه خوبان گروه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹
درود و سپاس علی‌رضای عزیز

گوش من و حلقه گيسوی يار
روی من و خاک در می فروش
در نور و سروری❤️🌱🌱🌱😍

سحرمباشر

کاربر ویژه
علیرضای عزیز

خواهر و برادر دوقلویی که برام خیلی عزیز بودند و حرفهاشون پیشم بود، خواهر ازدواج کرد با یه پسر بسیار کوشا و زیبا، برادر برایم میگفت که خواهر به شوهرش خیلی توجه داره، خیلی پشتیبانیش می‌کنه و...
گفتم
دوست داری با دختری مهربون و دانا و عاشق ازدواج کنی، که جونش به جونت بند باشه.برات میوه پوست بکنه.نذاره آب توی دلت تکون بخوره...؟
چشماش برق می‌زد، گفت:
بله! چرا که نه!!!
بنظرم همه ما یه راهنمای درون داریم و چند جمله قصار و ناب همیشه تو ذهنمون قاب‌گرفته‌س.
نور و عشق برای استاد عزیزم و همه درمان‌گران جان ❤️❤️🌹🌱

علیرضای عزیز

گفتم
چشماش برق می‌زد، گفت:
بله! چرا که نه!!!
نور و عشق برای استاد عزیزم و همه درمان‌گران جان ❤️❤️🌹🌱🌱🌱
سلام خانم هاشمی عزیز
چقدر زیبا معنی عشق و دوست داشتن رو بیان کردید و اینکه وقتی هم در ظاهر و هم باطنت عشق به دیگران موج میزنه و بسیاری از افراد جذب این عشق میشن و افراد دیگه از این بابت بسیار ناراحتند و مسمم هستند این عشق به دیگران به نوعی از بین بره و به آدمی غیر تبدیل بشی و این هم طبق منطق و نظر خودشون ولی در واقع این نور الهی هست که در قلب ماست و خداوند به این راحتی نصیب هر کسی نمیکنه و به نظر من بسیار کمک کننده هست در درمان بیماری ها از طریق انرژی درمانی چون همیشه دوست داری و دوستت دارند.♥️♥️♥️

آخرین ویرایش:

hashemi

ناظم انجمن
سلام خانم هاشمی عزیز
چقدر زیبا معنی عشق و دوست داشتن رو بیان کردید و اینکه وقتی هم در ظاهر و هم باطنت عشق به دیگران موج میزنه و بسیاری از افراد جذب این عشق میشن و افراد دیگه از این بابت بسیار ناراحتند و مسمم هستند این عشق به دیگران به نوعی از بین بره و به آدمی غیر تبدیل بشی و این هم طبق منطق و نظر خودشون ولی در واقع این نور الهی هست که در قلب ماست و خداوند به این راحتی نصیب هر کسی نمیکنه و به نظر من بسیار کمک کننده هست در درمان بیماری ها از طریق انرژی درمانی چون همیشه دوست داری و دوستت دارند.♥️♥️♥️
درود سحر عزیز
چه تعابیر قشنگی.درک این‌که «ما همه به‌هم وصلیم». روحی فراخ و پاک می‌طلبه.سپاس وجود ارزشمندت💞

M

msoltani2020

کاربر جدید
ممنون از شما خانم هاشمی عزیز از راهی که پیش گرفتم بیش از پیش مطمئن شدم مرسی ازتون
سلام خانم هاشمی عزیز
بسیار عالی
درمانگران موفق از این نظر یک گام جلوتر هستند که میتوانند به دیگران عشق بورزند
تعبیری از لبخند مادرانه و یا لبخند مسیح
مسیرتون پر نور و مستدام پر از الطاف الهی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا