چگونه بیاموزیم ؟

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
بنام خداوند عشق و زیبایی
درود و سپاس به وجود سرشار از عشق و محبتتان

برداشتم از فیلم ، هر فکری که به ذهنمان می آید را فوراً در لحظه بشوریم و تمیز کنیم . زنگار های وجودمان را بسابیم و صیقل دهیم و بلافاصله برق بیندازیم وبا آرامش وجودمان را جلا دهیم.
وقتی در لحظه باشیم و در آرامش ، آگاهی خودشو نشون میده ، در مقابل هر عملی ، عکس العملمان با هوشیاری و آرامش خاطر است.
باید به ندای درون گوش دهیم.

با سپاس ویژه از استاد عزیز و گرامی ام ،🙏💓🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
کاملا درست است
بقیه دوستان هم نظرشان را در مورد فیلم بگویند
نکته اصلی در فیلم این هست که شما به مربیتان اعتماد کنید
و هر چیزی که به نظر زائد می‌رسد ولی مربیتان از شما خواسته است آن را دقیق انجام دهید

hashemi

ناظم انجمن
درود
کاملا درست است
بقیه دوستان هم نظرشان را در مورد فیلم بگویند
نکته اصلی در فیلم این هست که شما به مربیتان اعتماد کنید
و هر چیزی که به نظر زائد می‌رسد ولی مربیتان از شما خواسته است آن را دقیق انجام دهید
‍ ... استاد باید به موازات آموزش درست راه رفتن، نکته دیگری را نیز به شاگرد خود یاد می‌دهد که خیلی ظریف است و آن امکان عمل کردن بدون باورکردن و انتظار پاداش داشتن است، یعنی انجام عملی بخاطر نفس عمل.

به دون خوان گفتم که یادم نمی آید او هرگز در مورد انجام عملی برای نفس عمل به عنوان فنی خاص بحث کرده باشد و تنها چیزی که من می توانم دوباره به یاد بیاورم توضیحات دائم و مبهم او در این مورد است.

خندید و گفت که کار او آنقدر ظریف بوده است که تا آن روز من متوجه آن نشده ام. سپس تمام کارهای غیر ضروری و مسخره ای را به یادم آورد که او هربار در منزلش بودم، به من واگذار می کرد.
وظایف بی معنا و مسخره ای نظیر منظم کردن چوبهای بخاری، ترسیم دایره های متحدالمرکز شبیه حصار با انگشت روی زمین دور منزل، یا جارو کردن آشغالها از جایی به جای دیگر و کارهای نظیر آن.

وقتی تمام کارهایی را که به من واگذار کرده بود بازگو کردم، متوجه شدم او با واداشتن من به انجام کارهای بی معنی و عادی فکر کار بلاعوض را در من القا کرده است. او گفت:

کلید دنیای ساحران متوقف ساختن مناظره درونی است و بقیه کارها تنها پشتیبان هستند.
کار آنها این است که تاثیر متوقف کردن مناظره درون را تسریع کنند.

"افسانه های قدرت"
کارلوس کاستاندا

مهسازارعی

کاربر ویژه
درود بر عزیزان نظر من در مورد فیلم اعتماد به استاد خودمیباشد حتی اگر راه واموزش برای ما سخت باشد باید اعتماد کرد تا به نتیجه برسیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا