تجربه درمان خانم فیروز بخش

لادن فیروزبخش

کاربر ویژه
سلام من لادن فیروزبخش هستم در دوره ی انرژی درمانی مرداد ماه استاد آرام شرکت کردم از نحوه برگزاری دوره بسیار راضی بودم آموزش شیوا وساده بیان میشد پشتیبانی در حین آموزش بعد از آن عالی وبه نحوه احسن انجام شد وادامه دارد من از هفته ی اول شروع به درمان کردم از درمان های ساده شروع کردم تعداد زیادی سردرد سوختگی درجه یک خارش گزش حشرات در همان هفته های اول درمان شد وبعداز آن روی خارش مزمن خودم پا درد و ورم قوزک پای خودم کار کردم ونتیجه گرفتم روی عفونت ادراری در مدت ده روز نتیجه گرفتم اسهال رو تونستم با یک بار انجام پروتکل درمان کنم کبد چرب خواهرم از گرید سه به گرید یک رسید حدودا یک ماه ونیم روش کار کردم وادامه میدم آرتروز خواهرم که اون رو هم یک ماه ونیم گذشته میگه داداش ساکت شده ولی هنوز آزمایش نداده برای آنفولانزا وگلو درد همسرم با چند بار انجام پروتکل نتیجه ی خوبی گرفتم پاکسازی استرس چندین بار برای افراد مختلف انجام دادم که شگفت زده شدن از آرام بعد از آن سپر انرژی خیلی ساختم وهمگی نتیجه بخش بوده اسکنم روز به روز بهتر میشه ومعجزه ی قدرت الهی رو در قدرتی که به انسان داده میبینم وشکر میکنم ممنونم استاد آرام که صبورانه هنوز پاسخ سوالات واقدامات ما رو میدن بسیار سپاسگزارم از تیم پشتیبان ایشون🌹🌹🌹

ش

شهین،🥰

کاربر جدید
سلام من لادن فیروزبخش هستم در دوره ی انرژی درمانی مرداد ماه استاد آرام شرکت کردم از نحوه برگزاری دوره بسیار راضی بودم آموزش شیوا وساده بیان میشد پشتیبانی در حین آموزش بعد از آن عالی وبه نحوه احسن انجام شد وادامه دارد من از هفته ی اول شروع به درمان کردم از درمان های ساده شروع کردم تعداد زیادی سردرد سوختگی درجه یک خارش گزش حشرات در همان هفته های اول درمان شد وبعداز آن روی خارش مزمن خودم پا درد و ورم قوزک پای خودم کار کردم ونتیجه گرفتم روی عفونت ادراری در مدت ده روز نتیجه گرفتم اسهال رو تونستم با یک بار انجام پروتکل درمان کنم کبد چرب خواهرم از گرید سه به گرید یک رسید حدودا یک ماه ونیم روش کار کردم وادامه میدم آرتروز خواهرم که اون رو هم یک ماه ونیم گذشته میگه داداش ساکت شده ولی هنوز آزمایش نداده برای آنفولانزا وگلو درد همسرم با چند بار انجام پروتکل نتیجه ی خوبی گرفتم پاکسازی استرس چندین بار برای افراد مختلف انجام دادم که شگفت زده شدن از آرام بعد از آن سپر انرژی خیلی ساختم وهمگی نتیجه بخش بوده اسکنم روز به روز بهتر میشه ومعجزه ی قدرت الهی رو در قدرتی که به انسان داده میبینم وشکر میکنم ممنونم استاد آرام که صبورانه هنوز پاسخ سوالات واقدامات ما رو میدن بسیار سپاسگزارم از تیم پشتیبان ایشون🌹🌹🌹
عالیه لادن عزیزم ❤️ موفق و پایدار باشی،🙏🙏

محمد مظاهری

کاربر ویژه
تبریک دو صد تبرک بر قدرت الهی که که خدا در نهاد ما قرار داده
فقط برای ورم قوزک پا از چه پروتکلی استفاده کردید دوست دارم ایمانهامون به یقین برسه

لادن فیروزبخش

کاربر ویژه
تبریک دو صد تبرک بر قدرت الهی که که خدا در نهاد ما قرار داده
فقط برای ورم قوزک پا از چه پروتکلی استفاده کردید دوست دارم ایمانهامون به یقین برسه
سلام من پروتکل قوی شدن پا ها رو انجام دادم و در آخر قوزک رو با سبز ونارنجی پاکسازی میکردم و انرژی قرمز سی درصد میدادم تثبیت میکردم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

لادن فیروزبخش

کاربر ویژه
درود چند روز پیش همسرم دچار سرما خوردگی شدید گلو درد و آبریزش بینی شدن با انجام گلو درد خدا رو شکر بهبودی حاصل شد البته به من هم سرایت کرد که برای خودم هم پروتکل رو انجام دادم خدار و شکر یک قرص هم نخوردم در حال بهبودی هستم

لادن فیروزبخش

کاربر ویژه
درود فراوان دو روز پیش سر گیجه ی عجیبی داشتم البته سابقه دارم هر چند وقت یک بار همیشه با خوردن قرص ضد سرگیجه خوب میشدم ولی این بار با تلقین درمانی وبعد از کمی آرام شدن پروتکل سر گیجه را انجام دادم و خیلی راحت بهبودی حاصل شد سپاس از استاد آرام مهربان همچنین روی دیسک دخترم وداماد که درد شدید داشتم در حال انجام پروتکل دیسک کمر هستم که خدا رو شکر دردشون خیلی آرام شده وهنوز درمان ادامه داره

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا