شفای کودک درون

فرنوش معین

کاربر ویژه
درود و خدا قوت خدمت استاد آرام عزیز و همکاران محترم
استاد من کودکی خیلی خوبی داشتم و واقعا توی دوران کودکیم خیلی آسیب و مشکلی نبوده. ولی متاسفانه در سن 16 سالگی پدرم بیمار شد و دوسال بعدش فوت کرد و بیشتر زخمها و آسیبهایی که دیدم از اون زمان به بعد هست آیا در شفای کودک درون میتونم خودم رو بزرگتر تصور کنم و روی اون آسیب ها کار کنم؟ ضمن اینکه برای اون مسائل تکنیک پاک کردن خاطرات هم نمیتونم استفاده کنم به دلیل اینکه خاطراتی واضح و روشن نیستن و فقط زمانی که به گذشته م فکر میکنم یادشون میفتم اونقدر واضح نیستن که بتونم روشون کار کنم. میشه لطفا بهم بگین چی کار کنم ممنونم

Dr.Aram

تیم مدیریت
اصطلاح کودک درون به آسیب‌های درونی اشاره دارد به سن کودک اشاره‌ای ندارد پس قرار نیست که شما سنی را برای کودک در نظر بگیرید و هر زمانی را حتی در سن الانتان می‌توانید به آن اختصاص دهید
برای پاک کردن خاطرات ما نیاز نیست که آنها را واضح و روشن ببینیم بلکه در هر وضعیتی که هستند آنها را دورتر و تاریک‌تر و کم حرکت‌تر می‌کنیم تا اثر تخریبی آنها بر روی ما کاهش یابد
می‌توانی تکنیک دعا کردن را و همان تکنیک پاک کردن خاطرات را برای آن دوره که احساس می‌کنید آسیب دیده‌اید انجام دهید و تکنیک دوست داشتن بدن را بیشتر برای خودتان انجام دهید

فرنوش معین

کاربر ویژه
اصطلاح کودک درون به آسیب‌های درونی اشاره دارد به سن کودک اشاره‌ای ندارد پس قرار نیست که شما سنی را برای کودک در نظر بگیرید و هر زمانی را حتی در سن الانتان می‌توانید به آن اختصاص دهید
برای پاک کردن خاطرات ما نیاز نیست که آنها را واضح و روشن ببینیم بلکه در هر وضعیتی که هستند آنها را دورتر و تاریک‌تر و کم حرکت‌تر می‌کنیم تا اثر تخریبی آنها بر روی ما کاهش یابد
می‌توانی تکنیک دعا کردن را و همان تکنیک پاک کردن خاطرات را برای آن دوره که احساس می‌کنید آسیب دیده‌اید انجام دهید و تکنیک دوست داشتن بدن را بیشتر برای خودتان انجام دهید
سپاسگزارم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا