| خاطرات بد و ناگوار کودکی به چهار طریق هنگام بزرگسالی روی ما تاثیر میگذارد |وقتی به کودک درون خود فکر میکنید، بیشتر چه احساسی دارید: محبت، غم، خشم، ترحم، یا بیتفاوتی؟
قبلش حس رفاقت دوست داشتن بودوقتی به کودک درون خود فکر میکنید، بیشتر چه احساسی دارید: محبت، غم، خشم، ترحم، یا بیتفاوتی؟
مرضیه جان تو بخاطر جو شرایط بعد جنگ اینجوری شدی خیلیا اینجور شدن من فقط خودم رو باتکنیکهای استاد اموزش دادن و دوقلب تونستم وصل باشم هربار طناب بریده میشد بااینا وصل میکردم من بشخصه از تحربم بهت میگم نزار این حالت ادامه پیدا کنه کاش میتونسی این دوره رو شرکت کنی حتمن برات مفید بود برات دعا میکنم عزیزم سلامت تندرست باشیاینروزا یه حس جدید دارم بهش...!!!!
بطور باور نکردنی هر چی میبینمش یا بهش فکر میکنم بهش میگم کاش وجود ندلشتی..
کاش تو نبودی!!!!
ممنونم خانم جواهری جان..مرضیه جان تو بخاطر جو شرایط بعد جنگ اینجوری شدی خیلیا اینجور شدن من فقط خودم رو باتکنیکهای استاد اموزش دادن و دوقلب تونستم وصل باشم هربار طناب بریده میشد بااینا وصل میکردم من بشخصه از تحربم بهت میگم نزار این حالت ادامه پیدا کنه کاش میتونسی این دوره رو شرکت کنی حتمن برات مفید بود برات دعا میکنم عزیزم سلامت تندرست باشی
خدارو شکر تو مسیر رشد اگاهی هستیم و اکر برعکسش بود چه به اینم فکر کردید من خیلی بهش فکر میکنم بعد میگم خدارو شکر خدایااین مسیر رو بهم نشون دادی راه رسیدن بخودت رو باشناخت درونم هموار کردی هرچقدر به درونم عمیقتر میشم میبینم خدا انجاست بعد همین خوشحالم میکنه که وقتی بچه دار شدم میتونم راهنماش باشمممنونم خانم جواهری جان..
منم خیلی خیلی کمک گرفتم از آموزشها..
منتها به اینکه فکر میکنم چه باگ بزرگی داره اتسان که تا قبل سه سالگیش که هیچ توانایی و اختیاری نداره تمام زندگیش رقم میخورهها عصبی میشم..
چطور ممکنه تمام زندگیمون تحت تاثیر ناکامیهای کودکی باشه اخه!!!!
من ۲۰ ساله با استاد اشنام..کلی علاقمندم به روانشناسی کلی کتاب خوندم مشاوره رفتم زحمت کشیدم برا خودم تااااااازه یه پنج شیش سالیه دارم یکم راحتتر زندگی میکنم..اوضاع زندگیم خوبه.
ولی درون بیصاحاب حالااااحالاااا کار داره
یه چندوقتیه تو تمرینای کودک درون چشمم بهش میفته..دوتایی زل میزنیم بهم میگیم چی میشد تو وجود نداشتی اخه !!!!
چه ولعیه این داره اخه به دیده شدن شنیده شدن ابراز وجود به محبت..!!!؟؟؟
از طرفی من خودم الان مادرم.رنج اینکه من ناخاسته همین بلاهارو سر یکی یه دونه خودمم اوردم بیشتر رنجم میده!!
یه مسیر بی انتهاس واقعا..
تنها و تنها ،، عشق استاد مارو نگه میداره![]()
طناب ریسمان الهی ریسمان انرژی خداوند هست که مارو زنده نگه داشته استاد عزیزمان هم یکی از وسیله ای این وصل بودن هست بخدا وصل باشی تنهایی معنایی ندارد چون تو خودت خودآییممنونم خانم جواهری جان..
منم خیلی خیلی کمک گرفتم از آموزشها..
منتها به اینکه فکر میکنم چه باگ بزرگی داره اتسان که تا قبل سه سالگیش که هیچ توانایی و اختیاری نداره تمام زندگیش رقم میخورهها عصبی میشم..
چطور ممکنه تمام زندگیمون تحت تاثیر ناکامیهای کودکی باشه اخه!!!!
من ۲۰ ساله با استاد اشنام..کلی علاقمندم به روانشناسی کلی کتاب خوندم مشاوره رفتم زحمت کشیدم برا خودم تااااااازه یه پنج شیش سالیه دارم یکم راحتتر زندگی میکنم..اوضاع زندگیم خوبه.
ولی درون بیصاحاب حالااااحالاااا کار داره
یه چندوقتیه تو تمرینای کودک درون چشمم بهش میفته..دوتایی زل میزنیم بهم میگیم چی میشد تو وجود نداشتی اخه !!!!
چه ولعیه این داره اخه به دیده شدن شنیده شدن ابراز وجود به محبت..!!!؟؟؟
از طرفی من خودم الان مادرم.رنج اینکه من ناخاسته همین بلاهارو سر یکی یه دونه خودمم اوردم بیشتر رنجم میده!!
یه مسیر بی انتهاس واقعا..
تنها و تنها ،، عشق استاد مارو نگه میداره![]()
وقتی به کودک درون خود فکر میکنید، بیشتر چه احساسی دارید: محبت، غم، خشم، ترحم، یا بیتفاوتی؟
بیشتر احساس ترحم و غم دارم .
غم. غم از بی توجهی والد. غم از گذشته ای که می توانست طور دیگری بگذرد.وقتی به کودک درون خود فکر میکنید، بیشتر چه احساسی دارید: محبت، غم، خشم، ترحم، یا بیتفاوتی؟
خانم علیجانی عزیزغم. غم از بی توجهی والد. غم از گذشته ای که می توانست طور دیگری بگذرد.
بله باید تلاش کرد.خانم علیجانی عزیز
غم هاتون رو بهبود بخشید
![]()
شاید میخواد احساس نزدیکی بیشتری با تو داشته باشهکودک درونم وقتی باهاش دیدار کردم. میچرخید وشاد بود .... در اخر تمرین یه اتفاقی افتاد که واقعا جالب بود واسه خودم و دلم میخواد دلیلشرو بدونم . دراخر ازش پرسیدم چه درخواستی داری بصورت نور شد ورفت داخل کالبدم .
درود بر شما استاد عزیزم .شاید میخواد احساس نزدیکی بیشتری با تو داشته باشه
هیچ حسی ندارموقتی به کودک درون خود فکر میکنید، بیشتر چه احساسی دارید: محبت، غم، خشم، ترحم، یا بیتفاوتی؟
گاهی ازش متنفرم و خسته ام از دستشهیچ حسی ندارم
بی تفاوتی