پر طاووس در تکنیک ارتباط با ارواح برتر🦚

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود فرآوان بر استاد عزیزم و دوستان گرامی ام...🙏🙏🙏 در تکنیک ارتباط با ارواح برتر، روح راهنمای من به من چند پر طاووس هدیه داد🦚 و من تا لحظه ای که ازستون نور پایین می اومدم ، اون ها رو به همراه داشتم... استاد جان پر طاووس نشونه چیه؟

سلام و درود فرآوان بر استاد عزیزم و دوستان گرامی ام...🙏🙏🙏 در تکنیک ارتباط با ارواح برتر، روح راهنمای من به من چند پر طاووس هدیه داد🦚 و من تا لحظه ای که ازستون نور پایین می اومدم ، اون ها رو به همراه داشتم... استاد جان پر طاووس نشونه چ
سمیه جان عزیزم من که از تعجب نمیدونم چی بگم اصلا از اینهمه شباهت 😍
تقریبا سه ماه پیش به همسرم پر طاووس هدیه دادن و آورد خونه من روی میز گذاشتم لابلای گلهام هر روز نگاه میگنم کلی انرژی مثبت وارد خونمون شده حالا شما تو ستون نور دیدی 😍😍

هر رنگی روی پر طاووس روی هر چاکرا تاثیر میزاره

چشم روی پر چاکرای چشم سوم مهمترین ارتباطش با بصیرت و شهود و آگاهی و دیدن فراتر از ظاهر

چاکرای تاج رنگهای آبی و بنفش و درخشش پر
بر آگاهی معنوی و ارتباط با سطوح بالاتر از آگاهی

چاکرای گلو رنگ آبی پر میتواند نماد بیان حقیقت و ارتباط صادقانه باشد

چاکرای قلب رنگ سبز نماد عشق هماهنگی و گشایش قلب است

خلاصه که تبریک میگم عالیه 😍😍🩷🩷🩷✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سمیه جان عزیزم من که از تعجب نمیدونم چی بگم اصلا از اینهمه شباهت 😍
تقریبا سه ماه پیش به همسرم پر طاووس هدیه دادن و آورد خونه من روی میز گذاشتم لابلای گلهام هر روز نگاه میگنم کلی انرژی مثبت وارد خونمون شده حالا شما تو ستون نور دیدی 😍😍
سلام مژگان مهربونم...🥰🙏 چقدر جالب!!!😃🤩🥰 اینقدر تصویر واضح بود که وقتی چشم هام رو باز کردم توقع داشتم که اون سه تا پر طاوووس هنوز باهام باشند😁

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
درد در ناحیه پیشونیت چشم سومت تحریک شده میتونی پاکسازی کنی و انرژی بدی
چه جالب!!!😃 عزیزدلم من هر چند روز یکبار چاکرای پیشونی و آجنا رو پاکسازی میکنم اما انرژی نمیدادم... حتما از امروز انرژی هم بهشون میدیم...🥰 ممنونم که بهم گفتید عزیزم...🙏💝

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
حالا از خواص پر طاووس
زیبایی و شکوه به دلیل رنگهای درخشان
چشم پر طاووس نماد آگاهی بصیرت چشم سوم و دیدن حقیقت دانسته میشود
تحول و تولد دوباره
محافظت و دفع انرژی منفی
ارتباط با چاکراها و انرژیهای ظر

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
هر رنگی روی پر طاووس روی هر چاکرا تاثیر میزاره

چشم روی پر چاکرای چشم سوم مهمترین ارتباطش با بصیرت و شهود و آگاهی و دیدن فراتر از ظاهر

چاکرای تاج رنگهای آبی و بنفش و درخشش پر
بر آگاهی معنوی و ارتباط با سطوح بالاتر از آگاهی

چاکرای گلو رنگ آبی پر میتواند نماد بیان حقیقت و ارتباط صادقانه باشد

چاکرای قلب رنگ سبز نماد عشق هماهنگی و گشایش قلب است

خلاصه که تبریک میگم عالیه 😍😍🩷🩷🩷✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️
ممنونم عزیزدلم چقدددددرررر زیبا توضیح دادید... الهی که زنده و پاینده باشید... خیلی سپاسگذارم مژگان جون عزیزم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً ناخودآگاه یا انرژی کیهان به صورت سمبولیک با ما صحبت می‌کند و مثلاً به شما یک پر طاووس نشان داده است یا هدیه داده است
می‌توانید بر روی آن تمرکز کنید یا از آن همراه خودتان استفاده کنید و به کانالی یا مجرایی برای ارتباط با ارتعاشات بالاتر باشد

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
معمولاً ناخودآگاه یا انرژی کیهان به صورت سمبولیک با ما صحبت می‌کند و مثلاً به شما یک پر طاووس نشان داده است یا هدیه داده است
می‌توانید بر روی آن تمرکز کنید یا از آن همراه خودتان استفاده کنید و به کانالی یا مجرایی برای ارتباط با ارتعاشات بالاتر باشد
چشم استاد بزرگوار...سپاسگذارم از شما...🙏🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا