Dr.Aram
امتیاز کسب شده
24,280

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• ببخشید استاد الان دیدم . زنگوله در صفحه هیچ علامتی نداشت و زیر متن هم متاسفانه جواب شما رفرش نشده بود . ولی الان دیدم که شما جواب داده بودید

ممنون
    سلام جناب آقای دکتر آرام گرامی
    در مورد درمان آب مروارید سوال کردم جواب نیامد در موضوع جدید نوشتم
    جواب لطفا بفرمایید
    سلام جناب آقای دکتر آرام گرامی
    در همین جا یعنی انجمن بعضی موارد به نظرم ایراد دارد . آیا آنها را در همین جا مطرح کنم ؟ البته مربوط به آموزشها و سوالهای درسها نیست ولی یا من مورد را بلد نیستم یا روش سایت به نظرم ایراد دارد
    Dr.Aram
    Dr.Aram
    بعد اینکه مشکل اینترنت برطرف شد به مرکز چیزهایی که به نظرتون نیاز به بازنگری داره را ارسال کنید
    ممنون
    ع
    عفت تاجیک
    سلام
    اینجا باید سوالامون بپرسیم ؟
    ع
    عفت تاجیک
    اینجا باید سوالامون در رابطه با خلق آینده بپرسیم؟
    پ
    پیام421701
    سلام من یک پسر 27 ساله دارم که حدود 6 ساله داروی اعصاب میخوره و بیفایده است ولی پزشکش میگه اصلا مباید قطع بشه .. جدیدا با پیگیری های خانم من در اینستاگرام متوجه شدیم که غیر ارگانیک درونش هست چند نفر هم یک کمکهایی به ما کردن که پاکسازی بشه و مدت کوتاهی خوب بود و دوباره شرایط عصبی و پرخاشگری اون و گیر دادن به هر چیزی برگشته و فحاشی میکنه لطفا راهنمائی کنید
    سلام استاد سندرم ژیلبرت داره ومربوط به عمل کرد ناقص کبد در دفع و ساخت انزیم هاست.داخل کتابهای مقدماتی و پیشترفته چیزی در این باره نبود لطفا بگید باید چطور درمانش کنم،سندرم ژیلبت بیماری ژنتیکی ارثی کبدی است که در آن مقدار رنگدانه بیلی روبین در خون فرد در سطح بالایی قرار میگیرد. زیرا کبد آنزیمهای لازم برای شکستن بیلی روبین را ندارد؛در نتیجه بیلی روبین اضافه وارد خون میشود این مسئله میتواند موجب زردی پوستو چشم میشود
    در این سال نو دعا می کنم
    زندگیتون
    پر از بهترينها
    وغــرق خوشبختی باشيد
    الهی بی دلیل
    دلِ مهربونتون شاد بشه
    الهی رزق زیاد
    و سلامتی و موفقیت
    روزی هر روزتون باشه

سال نو مبارک
    وسوال دیگم اینکه برای سیاهی یا کبودی زیر چشم که نیمیش ارثی است ونیمی دیگر به علت جراحی ابرو بوجود اومده وبعد گذشت چند ماه هنوز کامل برطرف نشده وباعث سیاه تر شدن زیر چشم شده از چه درمانی میتونم استفاده کنم لطف میکنید راهنماییم کنید ممنونم
    درود استادعزیزوقتتون بخیر
    شمادرپرتکل پیکرتراشی فرمودید با پرانای سبزآبی مایل به سفید به شبکه خورشیدی بعد پاکسازی انرژی دهید ببخشید منظورتون پرانای ترکیبی است ؟؟؟واینکه از هرکدام چه مقدار؟؟؟واینکه این پرانادراین درمان چکاری انجام میده. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا