آدمک مغزی

بهاره سودی

کاربر ویژه
سلام استاد
اوقات خوش
من در تمرین آدمک مغزی چند سوال دارم
۱. من غالبا در هنگام تمرین آدمک مغزی به دلیل اینکه ذهن شلوغ پلوغی دارم و اصلا متمرکز نیستم معمولا در حالت بتا هستم و فکرم پراکنده است و تتا را تجربه نمیکنم ایا در این حالت تمرین درست انجام شده و تاثیرگزار هست؟
۲.چندبارهم حین تمرین به خواب رفتم و وقتی که بیدارشدم از تمرین جا ماندم. آیا در این حالت نیز تمرین درست انجام شده و تاثیر گذار بوده؟
۳.در لحظه ای که خودمان را باید با تارهای انرژی به زمین متصل کنیم من خودم را در طبیعت تصور میکنم مثلا لب ساحل یا جنگل. چون نگرانم به دلیل وجود فاضلاب شهری دچار الودگی شوم. آیا کار من صحیح است؟
۴.در تجسم کلماتی مثل آرامش درون یا بوی خاک
باران خورده من هیچ تجسمی ندارم. بنابراین فقط به خود کلمات فکر میکنم. آیا صحیح است؟
از حضورتون متشکرم🌷🌷

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما
نیازی نیست که متمرکز باشید
تمرین را انجام بدید و سخت نگیرید
اگر استرس تان زیاد است یا اینکه افکار مزاحم دارید بهتر است چند دقیقه قبل از آن ورزش کنید .
اگر در طی تمرین خوابتان برد مشکلی ندارد
در مورد تارهای اتری هم نگران نباش و می تونید خودتون را جای خوب تجسم کنید ولی نگران موضوع نباشید
در مورد کلمات یا حتی اندام ها همانطور که گفتم نیازی به دیدن ندارید و فقط کافی هست به آن فکر کنید
موفق باشید.
🙏

بهاره سودی

کاربر ویژه
استاد جان
آدمک مغزی با توجه به اینکه گردش انرژی رو فعال میکنه و انسدادهارو رفع میکنه آیا باعث برونریزی میشه؟ من تاکنون ۹ مرتبه انجام بدم و امروز
احساس خشم زیادی دارم و به طرز عجیبی دوست دارم افرادی که در گذشته ام بودند را ضربه فنی کنم
😌👻👻👻

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد جان
آدمک مغزی با توجه به اینکه گردش انرژی رو فعال میکنه و انسدادهارو رفع میکنه آیا باعث برونریزی میشه؟ من تاکنون ۹ مرتبه انجام بدم و امروز
احساس خشم زیادی دارم و به طرز عجیبی دوست دارم افرادی که در گذشته ام بودند را ضربه فنی کنم
😌👻👻👻
بله آدمک مغزی برون‌ریزی دارد و برای اینکه این برون‌ریزی شما را اذیت نکند بهتر است
بهتر هست که دوش آب نمک و قهوه بگیرید و ورزش را قبل از انجام تمرین انجام دهید
تا استرس‌ها نگرانی‌ها و خشم‌هایی که درگیر سال‌ها در درون شما ذخیره شده است آنها از بین برود
البته اگر خیلی اذیت کرد بهتر هست که یک روز به خودتان استراحت بدید و دوباره شروع کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا