آرام شدن و یهویی مضطرب شدن ( تجربه و سوال)

سلام و درود
عرض ادب و احترام
من با تمرین آدمک مغزی حس و حال خیلی عالی پیدا کردم و ضور در لحظه رو دارم تجربه می‌کنم
خیلی بهتر شدم نسبت به قبل،
اما با همه این وجود هویی گاهی از کوره در میرم مضطرب می‌شم به شدت خیلی زیاد،یهو توی گذشته و یا توی آینده میرم و نگرانی و اضطرابم به شدت میره بالا،و بی‌قرار می‌شم،اکثر اوقات قتی که یه ذره خونه ریخت و پاش می‌شه این حالتو پیدا می‌کنم ببخشید این حالتو پیدا می‌کنم احساس بدی نسبت به یه سری آدما می‌گیرم حساس می‌کنم در خطر فریب خوردن هستم و یا فریب خوردم ، و خیلی اذیت میشم.
آیا باید استفاده از تکنیک آدمک مغزی رو بیشتر کنم؟
یا استفاده از تکنیک‌های دیگرو ؟
ممنون میشم که استاد راهنمایی کنند.

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوره خلق آینده شامل ۱۵ تکنیک یا حتی بیشتر هست و یکی از آنها آدمک مغزی است
همونطور که جلو می‌روید و بقیه تکنیک‌ها را مثل آدمک مغزی انجام می‌دهید بر روی مشکلات و مسائلی که هست کار می‌کنید و آنها هم برطرف می‌شود
به نظر می‌رسد که هدف شما این هست که شما به هیچ وجه در طول زندگیتان مضطرب و نگران نباشید و نشوید و این امکان ندارد به خاطر همین است تا کمی مضطرب می‌شوید افکار منفی به شدت به شما هجوم می‌آورد
باید یادتان باشد که افکار منفی‌تان را بپذیرید و بپذیرید که گاهاً ممکن هست که عصبانی شوید و هیچ ایرادی ندارد
مثل گاهی که گرسنه می‌شوید و غذا می‌خورید و آن برطرف می‌شود گاهی که خسته می‌شوید و با خوابیدن خستگی‌تان از بین می‌رود
دیدگاه صفر یا صد نداشته باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا