اثرماهیتای فکری مختلف در چندین چاکراه

مهین جواهری

کاربر ویژه
به نام خدا

ماهیت های فکری میتواند روی هرنقطه عضو و ناحیه بدن و چاکراه اثر بگذارد و مربوط به قسمت خاصی از بدن نیست

_ماهیت فکری بستگی بااون ارتعاش و واکنش فرد از اون فکر یا اتفاق و یا حرف و یا جمله ای باشد
_روی چند شخص متفاوت کار شده:

■(فکری که همراه باترس ) خانمی بخاطر فکری که از ان داشت پشت چاکراه خورشیدی اسم ان شخص افتاده بود وناراحت بود که بابنفش پاکسازی شد
■در مورد رفتار شخص خشم و افکاری دراین مورد داشت که با قیافه و حالت و مدل مو و ایستادنش بود بخاطر این حالت اوت شخص خشم داشت که روی پشت خورشیدی اثر گذاشته بود رویت کردم و ان هم با بنفش پاک شد
■(دوست داشتن و عشق) اسم معشوق روی جلوی خورشیدی رویت شد و نشعت گرفته از حس دوست داشتن بود
■خیانت روی اجنا با اسم شخص بودپاکسازی شد
■جدایی بااسم پارتنر روی اجنا بود پاکسازی شد
■رابطه عاطفی که جدا شدند روی پیشانی اسم ان شخص رویت شد و پاکسازی شد
■خصومت روی شقیقه چهره و شمایل ان شخص که ناراحت بود دران ناحیه دیده شد

مراحل پاکسازی ممکن هست زمان بر باشد و ممکن به مشاوره روانشناسی باشد بستگی به شدت ضربهای روحی افراد باشد

مهین جواهری

کاربر ویژه
همه این ماهیت ها با بنفش و یا بنفش الکتریکی پاک شد
جالب بودن بعضیها در این بود وقتی اون ماهیتها رو بااسم وشکل برای بیمار باز گو میکردم و خود بیمار ان را درمان میکرد چگونه؟ همان لحظه ناخوداگاه و خوداگاه اتفاق را درک و قبول میکرد و دیگر به ان فکر نمیکرد دقیق مثل قانون کارما وقتی که خودمان متوجه ان میشویم متوقف میشود و ازبین میرود این ماهیتها هم بعد از قبول خود بیمار از بین میرفت و بعضی عناصر هم باچندین جلسه پاک میشدن

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
به نام خدا

ماهیت های فکری میتواند روی هرنقطه عضو و ناحیه بدن و چاکراه اثر بگذارد و مربوط به قسمت خاصی از بدن نیست

_ماهیت فکری بستگی بااون ارتعاش و واکنش فرد از اون فکر یا اتفاق و یا حرف و یا جمله ای باشد
_روی چند شخص متفاوت کار شده:

■(فکری که همراه باترس ) خانمی بخاطر فکری که از ان داشت پشت چاکراه خورشیدی اسم ان شخص افتاده بود وناراحت بود که بابنفش پاکسازی شد
■در مورد رفتار شخص خشم و افکاری دراین مورد داشت که با قیافه و حالت و مدل مو و ایستادنش بود بخاطر این حالت اوت شخص خشم داشت که روی پشت خورشیدی اثر گذاشته بود رویت کردم و ان هم با بنفش پاک شد
■(دوست داشتن و عشق) اسم معشوق روی جلوی خورشیدی رویت شد و نشعت گرفته از حس دوست داشتن بود
■خیانت روی اجنا با اسم شخص بودپاکسازی شد
■جدایی بااسم پارتنر روی اجنا بود پاکسازی شد
■رابطه عاطفی که جدا شدند روی پیشانی اسم ان شخص رویت شد و پاکسازی شد
■خصومت روی شقیقه چهره و شمایل ان شخص که ناراحت بود دران ناحیه دیده شد

مراحل پاکسازی ممکن هست زمان بر باشد و ممکن به مشاوره روانشناسی باشد بستگی به شدت ضربهای روحی افراد باشد
خانم جواهری عزیز چطورمتوجه میشید?
یعنی برای این تکنیکها هم جدا باید دوره ببینیم?

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری عزیز چطورمتوجه میشید?
یعنی برای این تکنیکها هم جدا باید دوره ببینیم?
نه دوست عزیز بعد اتمام دورتون هاله بینی هم دارید ازاونم استفاده کنید وگرنه همین اموزشهای استاد هست

سلام خانم جواهری عزیز🌺
دقیقا تمام بیماریها از ماهیت فکری نشئت میگیرن تمام فکرهای مثبت یا منفی خودشون و تمام چاکراها نشون میدن . ولی شما دیگه خیلی حرفه ای شدید تبریک میگم بهتون😊 چند وقته شما انرژی درمانی کار میکنید ؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیز🌺
دقیقا تمام بیماریها از ماهیت فکری نشئت میگیرن تمام فکرهای مثبت یا منفی خودشون و تمام چاکراها نشون میدن . ولی شما دیگه خیلی حرفه ای شدید تبریک میگم بهتون😊 چند وقته شما انرژی درمانی کار میکنید ؟
دورود دوست عزیز
هنوز اول راه هستیم و خیلی چیزا قرار در کنار یکدیگر تا در راستایی نور شفا ثابت قدم‌باشیم و بمونیم
هر بیماری پشت زمینش یه ماهیت فکری داره و در بعد روانی باید درمان حتمن بشه

من مهرماه شرکت کرده بودم و مطمنم شما هم اگر تکرار تمرین کنید بهتر میشید صبور باشید

بله درسته دقیقا من که خیلی پتانسیل شو دارم و جرقه خورده و خیلی تغییر کردم البته اینم بگم همه مثل شما نیستن معدود افرادی هستن که میتونن تشخیص بدن
من هم از بچگی قابلیتهایی داشتم البته کم که خداروشکر داره بیشتر میشه واقعا خدارو شاکرم که خدا من رو هدایت کرد که در خدمت استاد باشیم و دست پرورده و تربیت شده ایشون باشیم خدا به خودشون و خانوادشون سلامتی بده انشاالله🌺🌺🌺🌺😊😊

مهین جواهری

کاربر ویژه
بله درسته دقیقا من که خیلی پتانسیل شو دارم و جرقه خورده و خیلی تغییر کردم البته اینم بگم همه مثل شما نیستن معدود افرادی هستن که میتونن تشخیص بدن
من هم از بچگی قابلیتهایی داشتم البته کم که خداروشکر داره بیشتر میشه واقعا خدارو شاکرم که خدا من رو هدایت کرد که در خدمت استاد باشیم و دست پرورده و تربیت شده ایشون باشیم خدا به خودشون و خانوادشون سلامتی بده انشاالله🌺🌺🌺🌺😊😊
بله من هزاران بار خدا رو شاکرم که بااستاد عزیزم اشنا شدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا