اثر انرژی درمانی برای خودم

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
سلام استاد آرام گرامی
اگر دوره انرژی درمانی شرکت کنم آیا می توانم برای درمان کاتاراکت چشم چپ خودم استفاده کنم ؟
چقدر طول می کشد تا بتوانم از آموزشها برای درمان استفاده کنم ؟
آیا باید دوره های دیکر که دوستان در تجربیات شان از چاکراها هم صحبت می کنند را هم ببینم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوره انرژی درمانی در طی یک ماه به افراد آموزش داده می‌شود که افراد یاد بگیرند ۸۰ درصد از درمان‌ها را انجام دهند.
اینکه یاد بگیرید بر روی کاتاراکت چشم چپتان کار کنید بستگی به توانایی شما و بستگی به مهارت شما دارد که در طی دوره یاد می‌گیرید.
در این دوره بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ پروتکل برای بیماری‌های مختلف هست که معمولاً نتایج آنها بالای ۸۳ درصد می‌باشد.

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
توانایی شما و بستگی به مهارت شما
سلام و درود بر شما
یعنی این توانایی و مهارت در من ایجاد می شود ؟ ولی نه با توجه به درسهای شما فکر کنم این توانایی به صورت بالقوه در هر شخصی وجود دارد و با این آموزشها بیدار می شود و با تمرینی که می کنم هر روز مهارت و توانایی بیشتری پیدا می کنم .

مثل کلاس خطاطی که در سن 19 سالگی شروع کردم و خطم بعد از دو ماه تغییر کرد اما پس از چند سال تمرین به دوره ممتاز خطاطی رسیدم . یا کلاس شنا را که در 13 سالگی رفتم پس از یک ماه و نیم شناگر شدم و مدرک مقدماتی را گرفتم و بعدها نجات غریق را هم گرفتم.

یعنی فکر کنم بعد از یک ماه بتوانم کارهایی جهت درمان را شروع کنم و با ادامه دادن کم کم قدرت درمانم بیشتر می شود . آیا درست فهمیدم ؟ البته ممکن است یک نفر استعداد ذاتی بیشتری داشته باشد و سریع تر پیشرفت کند و یکی دیرتر .

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله انرژی درمانی هم مثل هر مهارت دیگر دارای علم نظری و علم عملی هست.
تکنیک‌ها و علم نظری و طریقه انجام آنها را باید یاد بگیرید و با تمرین بیشتر مهارت بیشتری به دست می‌آورید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا