احساسی که به بدن خودم دارم

ستاره علیزاده

کاربر ویژه
سلام استاد من در دوره ی خلق اینده شرکت کردم
و اینکه الان متوجه شدم مشکل اساسی من در زندگی بدنم چون من مزاجی سردو خشک دارم البته به بلغم تمایل داره بدنم چون شکم پهلو دارم ولی بعد یک مدت همیشه متوجه میشم بدنی بی انرژی و خشکی دارم به طوری که خیلی وقتها هم انرژیم تموم میشه و هم انقدر سرد‌وخشک بدنم و خونم غلیظ کسلم و حتی در رابطه با جنس مخالف بی اعتماد به‌نفسم و یا‌احساس میکنم ادم‌سرد ‌و بی احساسیم و همین باعث ضعف درارتباط با جنس مخالف و دیگران و حس بدی نسبت به خودم پیدا کنم و در کارمم همیشه به مشکل بخورم درمان این مشکل من چی هست استاد چه دوره ای غیر از خلق اینده برای رفع این مشکل شرکت کنم؟

محدثه تقوائی

کاربر ویژه
و اینکه الان متوجه شدم مشکل اساسی من در زندگی بدنم چون من مزاجی سردو خشک دارم البته به بلغم تمایل داره بدنم چون شکم پهلو دارم ولی بعد یک مدت همیشه متوجه میشم بدنی بی انرژی و خشکی دارم به طوری که خیلی وقتها هم انرژیم تموم میشه و هم انقدر سرد‌وخشک بدنم و خونم غلیظ کسلم و حتی در رابطه با جنس مخالف بی اعتماد به‌نفسم و یا‌احساس میکنم ادم‌سرد ‌و بی احساسیم و همین باعث ضعف درارتباط با جنس مخالف و دیگران و حس بدی نسبت به خودم پیدا کنم و در کارمم همیشه به مشکل بخورم درمان این مشکل من چی هست استاد چه دوره ای غیر از خلق اینده برای رفع این مشکل شرکت کنم؟
شما به اندازه کافی تمرین دوست داشتن بدن و اعتماد به نفس رو انجام دادین؟
آخه منم یه جورایی شبیه شمام با این تفاوت که خیلی لاغرم 😂 ۴۵ کیلو!! عملا از بچگی هرجا و همیشه یکی بهم گیر میداد و به روم میاورد. یک عمر این حس ناکافی بودن همراهم بود و تنها چیزی که میخواستم وزن اضافه کردن بود.
ولی انقدر این تمرین و باقی تمرینات این دوره رو انجام دادم که دیگه خودم رو کم نمیبینم.
حتی با وجود اینکه در انرژی درمانی، استاد تکنیک چاق شدن موضعی رو بهمون آموزش دادن، من با کمک خلق آینده چنان خودم رو پذیرفتم که دلیلی نمیبینم بدن یا صورتم رو دست کاری کنم! نه اینکه سعی نکنم به وزن سالم برسم ها، فقط اینکه دیگه دغدغه ام نیست.
حداقل این تجربه من بود. شاید شماهم بیشتر باید تمرین کنین.

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله همونطور که دوستمان هم راهنمایی فرمودند شما باید بیشتر روی تکنیک‌های خلق آینده کار کنید
مزاج‌ها را با تکنیک‌ها و مشکلات خودتان خیلی ترکیب نکنید
مزاج‌ها در بسیاری از مواقع درست نمی‌باشد
برای تکنیک‌ها بیشتر کار کنید و بیشتر متمرکز شوید و تکنیک‌ها را بیشتر انجام دهید
پذیرش خودتان و آرامشتان بیشتر کار کنید خاطرات مزاحمتان را پاک کنید و آنها را از بین ببرید
حداقل ۵۰ خاطره مزاحم را از بین ببریدحداقل ۵۰ خاطره مزاحم را از بین ببرید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا