احساس انرژی در بدن یا داخل سر

• شروع کننده موضوع سید جعفر شاه حسینی
  • تاریخ شروع
س

سید جعفر شاه حسینی

کاربر جدید
با سلام
میخواستم بدونم - اگه حس کنی نیرویی از زمین میخواد ما را بالا ببره یا داخل سر انرژی به صورت عمودی و افقی احساس کنیم - علت خاصی داره یا تاثیر چه چیزی هست؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Dr.Aram

تیم مدیریت
با سلام
میخواستم بدونم - اگه حس کنی نیرویی از زمین میخواد ما را بالا ببره یا داخل سر انرژی به صورت عمودی و افقی احساس کنیم - علت خاصی داره یا تاثیر چه چیزی هست؟
پشتیبان گفتن تو قسمت عمومی مطرح کنم
بستگی داره اکثر مواقع در موقع مدیتیشن انرژی‌ها در بدن حرکت می‌کنه که شما ممکن است احساس معلق بودن یا احساس جریان انرژی در بدنتان داشته باشید.
در بعضی مواقع که شما مدیتیشن‌های عمیقی انجام داده باشید باعث می‌شود که انرژی کندالینی در بدنتان حرکت کند و تحریکات این گونه‌ای در قسمت‌های مختلف بدن داشته باشید.
مشکل خاصی ندارد و اگر اذیت نمی‌شوید نیازی نیست کاری بکنید ولی اگر اذیت می‌شوید بهتر است مدیتیشنی که انجام می‌دهید را دیگر انجام ندهید

س

سید جعفر شاه حسینی

کاربر جدید
بستگی داره اکثر مواقع در موقع مدیتیشن انرژی‌ها در بدن حرکت می‌کنه که شما ممکن است احساس معلق بودن یا احساس جریان انرژی در بدنتان داشته باشید.
در بعضی مواقع که شما مدیتیشن‌های عمیقی انجام داده باشید باعث می‌شود که انرژی کندالینی در بدنتان حرکت کند و تحریکات این گونه‌ای در قسمت‌های مختلف بدن داشته باشید.
مشکل خاصی ندارد و اگر اذیت نمی‌شوید نیازی نیست کاری بکنید ولی اگر اذیت می‌شوید بهتر است مدیتیشنی که انجام می‌دهید را دیگر انجام ندهید
احساس خوبی دارم

س

سید جعفر شاه حسینی

کاربر جدید
بعضی مواقع به کسی که دوستش دارم فکر می کنم و انرژی میدم - همچین حالتی پیش میاد - میتونه از تاثیرگذاری انرژی فردی خاص باشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
بعضی مواقع به کسی که دوستش دارم فکر می کنم و انرژی میدم - همچین حالتی پیش میاد - میتونه از تاثیرگذاری انرژی فردی خاص باشه؟
بله می‌تواند به دلیل انرژی او باشد که بر روی شما تاثیر گذاشته است

س

سید جعفر شاه حسینی

کاربر جدید
آیا این درسته که شعله دو قلو حقیقی - باعث بیدارشدن انرژی کندالینی میشه؟

س

سید جعفر شاه حسینی

کاربر جدید
منظورتان از شعله دوقلو حقیقت چیست
منظورم اگه کسی شعله دوقلو واقعی ما باشه - میتونه موجب بیداری کندالینی در ما بشه؟ توضیحات شعله دوقلو و جفت روحی در سایت دکتر آرام گفته شده

Dr.Aram

تیم مدیریت
مثل این است که من بگویم اگر یک کامپیوتر خیلی خوبی داشته باشم من یک برنامه نویس حرفه‌ای می‌شوم.
خیر چون برای برنامه نویسی دو چیز لازم هست یکی اینکه من روش‌های برنامه‌نویسی را بلد باشم و دوم اینکه کامپیوتر حرفه‌ای داشته باشد
صرف اینکه در حضور فردی خود به خود انرژی کندالینی ما فعال شود فقط آسیب می‌زند و ما باید حتماً قبل از آن تمریناتی را انجام داده باشیم تا او انرژی را بتوانیم هدایت کنیم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا