آدمک مغزی چیه استاد
hashemi ناظم انجمن 2023 , March 8 #5 نگاه گل گیری گفت: ولی توی کتاب پیشرفته بودش کلیک کنید تا باز شود... درود نگاه عزیز در کدام قسمت کتاب هست؟
نگاه گل گیری گفت: ولی توی کتاب پیشرفته بودش کلیک کنید تا باز شود... درود نگاه عزیز در کدام قسمت کتاب هست؟
ن نگاه گل گیری کاربر ویژه 2023 , March 14 #6 درود عزیزم چک کردم ب اشتباه فکر کردم تو کتابه .نوشته بود از دیگر آثار مترجم آدمک ذهنی من فکر کردم جز فهرست کتاب مقدماتی.
درود عزیزم چک کردم ب اشتباه فکر کردم تو کتابه .نوشته بود از دیگر آثار مترجم آدمک ذهنی من فکر کردم جز فهرست کتاب مقدماتی.
hashemi ناظم انجمن 2023 , March 15 #7 نگاه گل گیری گفت: درود عزیزم چک کردم ب اشتباه فکر کردم تو کتابه .نوشته بود از دیگر آثار مترجم آدمک ذهنی من فکر کردم جز فهرست کتاب مقدماتی. کلیک کنید تا باز شود... ممنونم نگاه عزیز. همه اشتباه میکنیم. این که خطای دید بوده عالی هستی
نگاه گل گیری گفت: درود عزیزم چک کردم ب اشتباه فکر کردم تو کتابه .نوشته بود از دیگر آثار مترجم آدمک ذهنی من فکر کردم جز فهرست کتاب مقدماتی. کلیک کنید تا باز شود... ممنونم نگاه عزیز. همه اشتباه میکنیم. این که خطای دید بوده عالی هستی