ادمک مغزی

Dr.Aram

تیم مدیریت
معمولاً در اکثر مواقع زمانی که تکنیک آدمک را انجام می‌دهیم ذهنمان ممکن هست که به جاهای دیگر برود و حواسمان پرت شود و این مسئله هیچ مشکلی را در روند انجام تکنیک ندارد و بهتر هست آن را ادامه دهید و نیازی به این نیست که از اول آن را انجام دهید.
برای اینکه فکر متمرکزتری داشته باشید و از انجام تکنیک بیشتر لذت ببرید بهتر هست که قبل از بر آن کمی ورزش کنید

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
سوال من اینه که قسمت های مختلف انجمن چطوری سرچ میشه. مثل سوال یا تجربه.

من می خواستم بگم وقتی ویس آدمک رو گوش میدم وقتی می نشینم هم گاهی خوابم می بره

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله همونطوری که دوستمان هم فرمودند زمانی که خوابتان می‌بارد هیچ مشکلی ندارد و هر زمانی که متوجه شدید ادامه آن را انجام بدهید

فرهاد نایبی

کاربر ویژه
درود استاد آرام عزیز
در حین انجام تمرین آدمک مغزی که حس میکنم ذهن از حالت آلفا عمیق تر می‌گردد گاهی اتفاق می‌افتد که در انجام تمرین حالت خواب رفتگی در من بوجود می‌آید ، انگار مدتهاست که خواب هستم اما در حین انجام تمرین آگاهی بر روی اعضا مثلا از زانو پای چپ به قوزک پای چپ رسیده ام . البته فکر میکنم کلمات را با شما تکرار میکنم اما مانند سایر اعضا ی بدن اینکه روی آنها تمرکز کنم اتفاق نیافتاده است.
آیا این اتفاقات عادی است ؟
البته این را هم اضافه کنم که در تمرینات شبانگاهی این اتفاق می‌افتد که خسته هستم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله زمانی که خسته هستیم تسلطمان بر روی انجام تمرین کمتر هست ولی مشکلی را ایجاد نمی‌کند تمرین را انجام دهید و اجازه بدهید که کم کم ذهنتان تحت کنترل تان قرار بگیرد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا