ارامش با گرم کننده سه گانه

مهسازارعی

کاربر ویژه
درود خدمت دکتر عزیزودلسوزبرکت وارامش خدا با شما واقعا این تکنیک معجزه میکنه من انقدر در زندگی استرس داشتم ک استفراغ میکردم اما با انجام این تکنیک حال دل خوبی دارم واقعا شما دست خدا هستید در زندگی من اگر من با شما اشنا نشده بودم دیوانه میشدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار خوشحالم که این تکنیک به شما کمک کرده است
بله تکنیک آرام کردن گرم کننده سه گانه یکی از تکنیک‌های بسیار عالی برای آرام کردن بدن هست که این تکنیک مستقیم بر روی هیپوتالاموس تاثیر می‌گذارد و باعث می‌شود که سیستم سمپاتیک بدن آرامش پیدا کند

مهسازارعی

کاربر ویژه
دکتر عزیز درود خواستم واقعا تشکر کنم بخاطر همه چیز آنقدر آروم شدم با انجام تکنیک ها من هرروز صبح که از خواب بیدار میشدم از استرس و دلهره استفراغ میکردم اما الان حتی با استرس از خواب بیدار نمی‌شوم وهرروز خدا رابخاطر وجودتان در زندگیم خدا راشکر میکنم واقعا ممنونم که در کنار من هستید امیدوارم همیشه قلبتان سرشار از آرامش باشه شما بهترین هدیه از طرف خداوند برای ما هستید برکت خدا با شما وخانواده شما

مهسازارعی

کاربر ویژه
درود بردکتر عزیز ومهربان شکر برای وجود شما که درکنار ماهستید دکتر مدیتیشن دوقلب بی نظیره فقط یک سوال خانواده من از یک نفر بی نهایت بی دلیل متنفر هستند درصورتی که اون شخص به خانواده من محبت کرده ولی انها همیشه قضاوت میکنند وتوهین میکنند ایا من با انجام مدیتیشن دوقلب میتوانم اتجام دهم که قلبشون نسبت به این عزیز تبدیل به عشق ومحبت شوذ

Dr.Aram

تیم مدیریت
برخی از مواقع ما به صورت ناخودآگاه احساس‌هایی را ممکن هست نسبت به افراد داشته باشیم که این احساس‌ها ممکن هست در برخی از مواقع درست و یا در برخی از مواقع غلط باشد و همیشه این احساس‌ها به ما می‌گوید که در مورد این افراد با احتیاط بیشتر رفتار کنیم
برای از بین بردن احساس خشم و ایجاد انرژی مثبت می‌توانید از مدیتیشن قلب استفاده کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا