ارتباط بین قصر بلورین و کتابخانه آکاشیک

با درود به دکتر آرام گرامی و همکاران محترم ایشان

پیش از همه از عذرخواهی میکنم از این که بعد از این همه وقت که از خرید پکیج گذشته جسارت میکنم و سوالم را مطرح میکنم.

من چند سال پیش پکیج تله پاتی را خریداری کردم. کلیه بخش های اولیه را به خوبی گذراندم تا بخش ارتباط با ارواح برتر.

در این بخش هر بار که خواستم تونل نور را تجسم کنم و سعی کن از آن بالا بروم بلافاصله چهره های زشت و نامطبوعی دیده میشدند. که طی تماس با شما فرمودید که روی مدیتیشن دو قلب کار کنم تا فرکانس من بالاتر برود تا این موجودات نزدیک نشوند.

با سپاس از راهنمایی خوب شما بعد از دوره 40 روزه این مدیتیشن از این موجودات فارق شدم و به قصر بلورین راه پیدا کردم.

در این زمینه یک مشکل دارم و دو سوال

اول اینکه ارتباط کلامی با این ارواح برتر برای من کمی مشکل است. آنها را میبینم و سوال را مطرح میکنم ولی پاسخ درستی دریافت نمیکنم. بهترین راه برای شنیدن پاسخ این ارواح برتر چیست؟ ذهنم را خالی کنم و کامل منتظر پاسخی واضح به صورت صوتی یا تصویری از ایشان باشم؟ یا به زمزمه های ذهنی که انگار خودم با خودم سخن میگویم باید توجه کنم؟ یا خودم را در اختیار آنها قرار دهم که از طریق جسم من حرف بزنند؟

سوال دوم: آیا این قصر بلورین همان کتابخانه آکاشیک است و این ارواح همان راهنمایان، اساتید و عزیزان نورانی حافظه آکاشیک هستند؟ یا فضایی جدا است که مثلا در ناخودآگاه من وجود دارد یا ساخته شده؟

سوال سوم: یکی از آخرین آموزه های تله پاتی ارتباط با راهبر درون است. آیا ایشان هم از استاید آکاشیک هستند؟ یا فرشته نگهبان؟ یا ضمیر ناخودآگاه من؟

پیشاپیش از وقتی که برای پاسخگویی میگذاری از شما سپاسگزارم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما دوست عزیز عبدالرضا
امیدوارم که خوب باشید عالی.
در مورد سوال اولتون اینکه ما زمانی که سوال‌هایی رو از ناخودآگاه آکاشا راهور درون یا تمام این موارد می‌پرسیم اینجور نیست که بخواهند اون‌ها به صورت واضح و روشن به ما جواب بدهند
پاسخ دادن اون‌ها ممکن است به صورت نوشته صحبت کردن گفتگوی ذهنی یا به صورت اتفاقاتی که در طول روز برای ما می‌افتد پیام‌ها و جواب‌های اون‌ها برای ما ظاهر می‌شود
پس به صورت‌های مختلف ممکن است شما جواب‌ها را دریافت کنید.

در مورد سوال دوم
این تقسیم بندی که ما انجام می‌دهیم برای آموزش بهتر و صحیح‌تر و انتقال دانش هست وگرنه در جهان رز مشخصی بین آکاشا و چیزهای دیگر وجود ندارد و همه اون‌ها با همدیگر هستند پس می‌تواند زمانی که در قصر بلورین هستید یا حتی زمانی که در حال چای خوردن هستید اطلاعاتی از آکاشا به شما ظاهر شود

در مورد سوال سوم هم دقیقاً به همین صورت است اطلاعاتی که شما به صورت راهبر درون دریافت می‌کنید هم می‌تواند دریافت‌هایی از آکاشا یا ناخودآگاه جمعی یا ناخودآگاه فردی‌تان یا حتی از ذهن دیگران باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا