از کجا شروع کنم؟؟😁

زهرا رضوانی فر

کاربر ویژه
استاد جان همسرم سینوزیت فشار خون بالا دیابت با مصرف بالای دو مدل انسولین و چربی خون داره.در ضمن عمل قلب باز انجام داده به خاطر سوراخی که بین بطن چپ و راستش بوده و توی قلبش توی محل عمل یه توده داره که دکترها گفتن که گوشت اضافه هست و سال گذشته چند بار تکه هایی ازش جداشدن و به سمت مغزش رفتن که توی سرش احساس سرشدگی داشت والان داروی مخصوص رقیق کردن خون رو هم مصرف میکنه.ریه هاش هم مشکل داره و یه نودولهایی درون ریه هست.روی پاهاش سمت مچ به شدت واریس داره.روزی ۳ پاکت سیگارمیکشیدکه ازوقتی من دوره شما رو شرکت کردم سیگار رو کم و به روزی ۱۰ تا دونه رسونده.از پریشب فقط با جاروی موضعی پادرد رو آروم میکنم ولی نمیدونم الان از کدوم بیماریش شروع کنم🙃لطفا راهنماییم کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانوم رضوانی عزیز
آرزوی سلامتی برای خودتان و خانواده و همسرتان داریم
مشکلات خیلی زیادی هست که باید بر روی آنها کار کنید و به نظر می‌رسد که مشکلات ریه مهم تر از بقیه می باشد البته می توانید بر روی مشکل سینوزیت و فشارخون یا دیابت رو هم کار کنید
یکی از درمان ها را به طور کامل و مفصل انجام دهید.
بقیه بیماری ها هم تحت تاثیر قرار می گیرند
برای درمان به ۳ تا ۴ ماه پیش آید ۶ ماه زمان لازم هست درمان نسبتاً خوبی را دریافت کنیم
پشتکار داشته باشید و درمان را به صورت کامل هر روز یا یک روز در میان بر روی او انجام دهید.
می توانید همه پروتکل ها را با همدیگر یکی کنید و یک پروتکل که شامل پاکسازی چاکراها و اندام های مشکل دار و انرژی دادن به اندامهای مشکل داره ست باشد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا