از کجا شروع کنم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
درود بر شما استاد عزیز بعد از گذشت سه هفته که از تکنیک های آدمک مغزی و خلسه عمیق و کمی خاطرات مزاحم و خلوتگاه درون
خواستم سوال کنم آیا باز هم باید با همین تکنیکها ادامه بدم یا برم سراغ انجام تکنیک هفته چهارم
البته متذکر بشم که خیلی خیلی خیلی ازتون ممنونم بابت دوره عالی تون چون مثل کشتی نجات بود برای من توی این بحران خیلی حالم بهتره تونستم خودمو جمع کنم کمتر دیگه اذیت میشم بابت اتفاقی که افتاده
برای اینکه حالم بدتر نشه و از کلاس و انجام تکنیکهای هر جلسه عقب نمونم پیشنهادتون چیه استاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
نگران نباشید عقب نمی‌افتید
قانون اصلی که در کلاس و در جلسه اول به شما گفتیم این هست که سعی کنید از انجام دادن تمرینات لذت ببرید چون اینگونه به شما کمک می‌کند.
خوب شما الانه سه جلسه را کار کرده‌اید و الان نمی‌خواهید به سراغ جلسه چهارم بروید جلسه چهارم را شروع کنید اگر تمرینی دارد تمرین آن را انجام بدهید و اگر ندارد تمرینات قبلی را قطع نکنید.
چون در جلسه چهارم در مورد سلامتی و آهنربا صحبت می‌شود
و به این طریق یکی یکی تکنیک‌ها را شروع کنید به ادامه دادن
در زمان درست در جای درستی قرار گرفته‌اید که بتوانید خودتان را محک بزنید و از زخمی که بر شما وارد شده است به جای اینکه درد بکشید جوانه بزنید.

هرچه مرا تبرزدی زخم نشد جوانه شد

و مطمئناً این جوانه‌های جدید از شما انسانی بسیار قوی و باشکوه خواهد ساخت.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا