استرس

• شروع کننده موضوع سکینه آقایی
  • تاریخ شروع
س

سکینه آقایی

کاربر جدید
سلام استاد عزیز.روزتون بخیر
من بعد چندبار تذکر به بچه ها از کوره در میرم
۲.تنگی نفس دارم از دیروز یعنی بعد کلاس فشار قفسه سینم بیشترشده نفسم به سختی بالا میاد‌ (کیست سینه هم دارم و بزرگ شده سایزش که پزشک جراح گفتن چون بزرگتر از ۳ سانته باید جراحی بشه و من دنبال راه دیگه هستم بجز جراحی) شاید درد سینه وقفسه به خاطر این باشه
۳.هیچ وقت تو خونه آرامش ندارم حتی تایم کلاس با وجود اینکه میگم اگه بامن کاری دارید الان بگید من دیگه برم تو اتاقم نباید مزاحم بشید بازم بچم نمیفهمه موقع انجام تکنیک آدمک مغزی مجبورم صحبت کنم
لطفا راهنماییم کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
معمولا استرس‌ها در طول زندگی بر روی همدیگر جمع می‌شوند و خودش را به صورت یک بیماری یا یک حس ناخوشایند دائم در ما تثبیت می‌کنند
ما انتظار نداریم که در یک زمان کوتاه این مشکل برطرف شود ولی انتظارمون این است که اگر شما دو تا سه ماه این تمرینات را انجام بدهید اتفاقات خوبی هم برای احساساتتان و هم برای اطرافتان خواهد افتاد.
پس همانطور که در کلاس هم گفته شد تمرینات را انجام بدهید روزی ۲ تا ۳ بار به شما که خیلی علاقمند هستید که مشکلتان سریع‌تر برطرف شود روزی سه بار تا چهار بار تمرینات را انجام دهید و سعی کنید از انجام تمرینات لذت ببرید
بقیه کارها را به ما بسپارید
فیلمی که در کانال برای شما گذاشته‌ایم را ببینید و نظرتان را برای من بگویید

س

سکینه آقایی

کاربر جدید
ممنونم استاد بهتون ایمان دارم امیدوارم تمرین هارو به خوبی انجام بدم

س

سکینه آقایی

کاربر جدید
درمورد فیلم اینو فهمیدم که به مربی واستاد خودم باید اعتماد کنم یقین داشته باشم که منو به هدفم نزدیک میکنه هرچند کارها پیش پا افتاده وبه نظر بیهوده بیاد اما منو به هدفم میرسونه
منم به شما اعتماد دارم استاد وبه هدفم میرسم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا