استفاده از تکنیک انحرافی و تورمالین سیاه

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز و بزرگوار🌹
یک همکار قدیمی دارم که سالهاست باهم در مکانهای مختلف کار کردیم. ایشون همیشه خواسته یا ناخواسته بحث و مشاجره ایجاد میکنه و واقعا باعث مشوش شدن فکر و ذهن و خستگی روحی و جسمی میشه. به جرات میتونم بگم تنها کسی که در تمام زندگیم به این مدت طولانی با من مشکل و بحث داره ایشون هستن!
من همیشه علت موضوع رو در درون خودم جستجو میکردم مدتها با پاکسازی خودم و ذهنم سعی کردم موضوع رو حل کنم اما نتیجه ی چندانی نگرفتم. تا اینکه جمعه ی گذشته تصمیم گرفتم از تورمالین سیاه برای این موضوع استفاده کنم
تورمالین رو پاکسازی کردم و بطور خاص برای جذب انرژی های منفی و حمله های روانی همون شخص برنامه ریزی کردم و داخل سطل آب نمک گذاشتم و به محل کار رفتم.
استاد در کمال ناباوری از روز جمعه مطلقا با من بحث نکرده و خیلی آرام و عادی برخورد میکنه!
تصور من از تکنیک انحرافی این بود که اون شخص طبق معمول رفتار میکنه ولی من بهم نمیریزم و آزرده نمیشم اما دیدم کلا رفتارش عوض شده!
استاد واقعا دارم آرامش رو تجربه میکنم و این رو مدیون آموزشهای خوب شما هستم
یک دنیا سپاس
همیشه در نور و آرامش الهی باشید🌹

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
یک همکار قدیمی دارم که سالهاست باهم در مکانهای مختلف کار کردیم. ایشون همیشه خواسته یا ناخواسته بحث و مشاجره ایجاد میکنه و واقعا باعث مشوش شدن فکر و ذهن و خستگی روحی و جسمی میشه. به جرات میتونم بگم تنها کسی که در تمام زندگیم به این مدت طولانی با من مشکل و بحث داره ایشون هستن!
من همیشه علت موضوع رو در درون خودم جستجو میکردم مدتها با پاکسازی خودم و ذهنم سعی کردم موضوع رو حل کنم اما نتیجه ی چندانی نگرفتم. تا اینکه جمعه ی گذشته تصمیم گرفتم از تورمالین سیاه برای این موضوع استفاده کنم
تورمالین رو پاکسازی کردم و بطور خاص برای جذب انرژی های منفی و حمله های روانی همون شخص برنامه ریزی کردم و داخل سطل آب نمک گذاشتم و به محل کار رفتم.
استاد در کمال ناباوری از روز جمعه مطلقا با من بحث نکرده و خیلی آرام و عادی برخورد میکنه!
تصور من از تکنیک انحرافی این بود که اون شخص طبق معمول رفتار میکنه ولی من بهم نمیریزم و آزرده نمیشم اما دیدم کلا رفتارش عوض شده!
یک دنیا سپاس
سلام بانو هراتیان. ببخشین ترمالین شما چند گرم وزن داره و سیاه هست یا سبز و اینکه همراهتون حمل میکنین یا خونه گذاشتین؟ ممنونم

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
سلام بانو هراتیان. ببخشین ترمالین شما چند گرم وزن داره و سیاه هست یا سبز و اینکه همراهتون حمل میکنین یا خونه گذاشتین؟ ممنونم
سلام دوست عزیز
این تورمالین سیاه و اندازه ی یک نگین انگشتری بزرگ هست و من اون رو در منزل گذاشتم چون محل کارم نمیتونستم داخل سطل اب نمک قرار بدم.
تا جایی که میدونم شکل و اندازه ی کریستال هایی که برای برنامه ریزی استفاده میکنیم تاثیری بر نتیجه نداره
کریستالهایی که برای پاکسازی یا به عنوان زندان غیرارگانیک ها استفاده میکنیم وزن و لیزری بودنشون مهمه.

مهین جواهری

کاربر ویژه
یک دنیا سپاس
دورود بر فاطمه عزیز

فاطمه جان میتوتی از سپر بنفش صورتی استفاده کنی تاثیرات خیلی خوبی داره
و ترمالین سیاه رو داخل اب نمک یا حمام بزار یا wcباشه چون انرژی منفی داخل خانه نباشه برای محیط کاریت یک کاکتوس ببر و شارژش کن و از تکنیک دعا که تو کانال هست استفاده کن و ان طرف را دعا کن اینا خیلی خوب و عالی جواب میدهد

درآرامش الهی باشی فاطمه جان❤

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ممنونم مگه لازم هست که همیشه داخل آب نمک باشه؟
بله برای اینکه انرژی های منفی رو جذب میکنه باید داخل آب نمک باشه و ترجیحا در حمام یا سرویس بهداشتی که انرژی منفی در تمام محیط نباشه مثل تکنیک جاروبرقی
و ضمنا هفته ای یک مرتبه آب نمک تعویض بشه

آخرین ویرایش:

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
دورود بر فاطمه عزیز

فاطمه جان میتوتی از سپر بنفش صورتی استفاده کنی تاثیرات خیلی خوبی داره
و ترمالین سیاه رو داخل اب نمک یا حمام بزار یا wcباشه چون انرژی منفی داخل خانه نباشه برای محیط کاریت یک کاکتوس ببر و شارژش کن و از تکنیک دعا که تو کانال هست استفاده کن و ان طرف را دعا کن اینا خیلی خوب و عالی جواب میدهد

درآرامش الهی باشی فاطمه جان❤
درود بر خانم جواهری عزیز و مهربان🌹
مهین جان من از سپرها زیاد استفاده نکردم و تازه تمرینات دفاع روانی رو شروع کردم
ممنون از راهنماییت دوست خوبم😇
حتما تکنیک هایی که گفتی انجام میدم
شاد و پاینده باشی🌹

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
بله برای اینکه انرژی های منفی رو جذب میکنه باید داخل آب نمک باشه و ترجیحا در حمام یا سرویس بهداشتی که انرژی منفی در تمام محیط نباشه
مثل تکنیک جاروبرقی
ممنون. من الان یک تورمالین سیاه راف شکل زیر ۱۰ گرم شارژ و برنامه دادم برای حفاظ و هر جا میرم میزارم تو جیبم. در این حالت نتیجه عکس میده و باید از خودم دور نگه دارم و بزارم آب نمک؟ چون تاثیر خاصی ندیدم ازش

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ممنون. من الان یک تورمالین سیاه راف شکل زیر ۱۰ گرم شارژ و برنامه دادم برای حفاظ و هر جا میرم میزارم تو جیبم. در این حالت نتیجه عکس میده و باید از خودم دور نگه دارم و بزارم آب نمک؟ چون تاثیر خاصی ندیدم ازش
نیازی نیست که همراهتون باشه

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
آقای اسلامی عزیز
از اونجایی که بنده تمرین و تجربه زیادی در این زمینه نداشتم و بیشتر تمرکزم روی درمان فیزیکی بود الان شروع کردم تمام فایلهای هفته ی دفاع روانی رو مجدد دارم گوش میکنم واقعا استاد بزرگوارمون خیلی جامع و کامل توضیح دادن ضمن اینکه باید کتاب رو هم مطالعه کنم
و تمرین و تمرین وتمرین و تجربه

همونطور که دوست خوبمون هم اشاره کردن تکنیک های زیادی هست من فعلا این روش رو استفاده کردم و نتیجه هم گرفتم.

مهین جواهری

کاربر ویژه
اگر داخل اب نمک نباشه فعال نمیشه و نیاز نیست همراهتون باشه حتی از راه دور هم میتونید به کریستال برنامه بدید

یادتون هست بهتون گفتم کریستالها رو از خودتون دور نگه دارید تازمانی که بیماری خاص فیزیکی یا روان درمانی نداشته باشید همراه خود داشته باشید و یا در کیف چرمی باخود حمل کنید و گرنه هر احساسی که داشته باشید را تشدید میکنند حالا احساس خشم و ...اثر میگزارد

مهدی اسلامی

کاربر ویژه
اگر داخل اب نمک نباشه فعال نمیشه و نیاز نیست همراهتون باشه حتی از راه دور هم میتونید به کریستال برنامه بدید

یادتون هست بهتون گفتم کریستالها رو از خودتون دور نگه دارید تازمانی که بیماری خاص فیزیکی یا روان درمانی نداشته باشید همراه خود داشته باشید و یا در کیف چرمی باخود حمل کنید و گرنه هر احساسی که داشته باشید را تشدید میکنند حالا احساس خشم و ...اثر میگزارد
خدا خیرتون بده خانم جواهری. این نکته واقعا طلایی بود. وزن ترمالین مهمه در برنامه دادن و حفاظت؟ تمام مدت هفته باید در آب نمک باشه؟ این سنگ های کوچولو بعد پاکسازی و برنامه هم باید شارژ و تقدیس کرد ؟ ترمالین سبز بخرم یا سیاه؟ ببخشین که چند تا سوال کردم🙏🙏🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
خدا خیرتون بده خانم جواهری. این نکته واقعا طلایی بود. وزن ترمالین مهمه در برنامه دادن و حفاظت؟ تمام مدت هفته باید در آب نمک باشه؟ این سنگ های کوچولو بعد پاکسازی و برنامه هم باید شارژ و تقدیس کرد ؟ ترمالین سبز بخرم یا سیاه؟ ببخشین که چند تا سوال کردم🙏🙏🙏
برای برنامه دادن وزن و شکل سنگ مهم نیست حتی میتونید رو سنگ عقیق هم برنامه بدیداب رو زود به زود عوض کنید و هرچقدر تایم برنامه ریزی مدت زمانش کم باشه اثرگزاریش بیشتره
ترمالین سیاه همان ترمالین سبز هست چون رنگش تیره تره سیاه میگن و یک پاکسازی کننده خیلی قوی هست و میتونید برنامه بدیدکه مثلا ۲۴ ساعت شما را از انرژی های منفی و یا عصبانیت و هرچیزی که دوست دارید را انتخاب کنید
پاکسازی وتقدیس کردن کریستال هم بستگی به میزان استفاده از سنگ هست ولی میتونید ماهی یکبار تقدیس کنید

ترمالین سیاه را فقط برای پاکسازی چاکراها و یا نقاط درد هم میتونید استفاده کنید فقط پاکسازیها نباید بعد ان انرژی بدید فقط جارو کننده قوی هست

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
یک دنیا سپاس
سلام فاطمه خانم فقط از تورمالین سیاه استفاده کردید ؟وچه دستوری دادید ؟قطع لینک هم کردید؟

یک دنیا سپاس
چه بامزه منم وقتی به کریستال ها دستور میدم برای درمان شفاجو، تورمالین ها با این که سیاه هستن بیشتر موثرن تا سنگ های رنگ دیگه این برام عجیبه چون سیاه انرژی تخریبی داره

Dr.Aram

تیم مدیریت
چه بامزه منم وقتی به کریستال ها دستور میدم برای درمان شفاجو، تورمالین ها با این که سیاه هستن بیشتر موثرن تا سنگ های رنگ دیگه این برام عجیبه چون سیاه انرژی تخریبی داره
انرژی تورمارین سیاه تخریب کننده هست ولی تخریب کننده انرژی منفی هست نه تخریب کننده انرژی مثبت
مثل مایع دستشویی هست که فقط جرم‌ها را از بین می‌برد بلکه پوست بدن را از بین نمی‌برد

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
سلام فاطمه خانم فقط از تورمالین سیاه استفاده کردید ؟وچه دستوری دادید ؟قطع لینک هم کردید؟
سلام فاطمه عزیز🥰
بله من تورمالین سیاه رو پاکسازی کردم و بهش دستور دادم از امروز به مدت ۷ روز تمام انرژی های منفی و حمله های روانی که از سمت خانم X به من ساتع میشه رو قبل از اینکه به من برسه جذب، تجزیه و نابود کن.. دستور رو چندین بار تکرار کردم و در نهایت تثبیتش کردم.
من از این روش چند مورد نتیجه ی خوب گرفتم واقعا😀

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
سلام فاطمه عزیز🥰
بله من تورمالین سیاه رو پاکسازی کردم و بهش دستور دادم از امروز به مدت ۷ روز تمام انرژی های منفی و حمله های روانی که از سمت خانم X به من ساتع میشه رو قبل از اینکه به من برسه جذب، تجزیه و نابود کن.. دستور رو چندین بار تکرار کردم و در نهایت تثبیتش کردم.
من از این روش چند مورد نتیجه ی خوب گرفتم واقعا😀
چند نفر و میشه گفت مثلا آقا و خانم x ؟یا کلی بگیم محیطه کار

سجاد کریمی

کاربر ویژه
سلام خانم جهانگیری وقتتون بخیر. میشه با جزئیات بفرمایید با تورماین سیاه چطور درمان میکنید ?فرض کنید شما در منزل خودتونید و شفاجو در منزل خودش. دقیقا چه دستوری میدید?🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا