استفاده از سپر به عنوان عایق صوتی🔇

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
ممنون که خیلی کامل توضیح دادین که چه جور این سپر رو ساختین
میشه لطف بفرمایید سپر زرد برای چه اهدافی کاربرد دارد؟؟
مثلا صورتی برای مورد توجه قرار گرفتن بود ،زرد چطور؟؟
ممنون از شما
خواهش میکنم
کاربرداش خیلی زیاده از محافظت اشخاص در برابر انرژی و ماهیتهای فکری منفی، استرس، آزار و اذیت و... گرفته تا محافظت از مکان و اشیا مثل منزل و اتومبیل و و و
تو کتاب دفاع روانی بخش ساخت انواع سپر خیلی کامل و روان با جزئیات قید شده🥰

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
بزرگوارین خانم جعفری عزیز و مهربان
سپاس از عشق سرشارتون❤️
من هر وقت خسته ام میام انجمن از استاد عزیز و بزرگوار و دوستان ماه و مهربانم انرژی و انگیزه میگیرم🥰😍
خانم هراتیان واقعا شما یه کوه پرقدرت ازانرژی وابتکاروعشق هستید.درودبرروح انساندوست شما .ماناباشید.

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز🌹
من همون روش ساخت سپر هاله ای اتری که برای امور روزمره مثل استرس و حملات روانی غیرعمدی استفاده میکردم رو انجام دادم.
به این شکل که با بستن چشمها و قرار دادن زبان به کام، روی چاکرای ریشه تمرکز میکنیم همزمان باتنفس عمیق طبق تکنیک (۷بار دم_ یک بار حبس تنفس_ ۷بار بازدم) با نیت کردن یا تجسم رنگ زرد سپر هاله اتری شبیه یک لامپ میسازیم و شخصی که براش سپر میسازیم رو درون اون هاله تصور میکنیم و کاری که قراره سپر برای فرد انجام بده با اعتماد و اعتقاد کامل بهش القا میکنیم نیازی به زبان آوردن کلمات نیس
باشد که اینگونه باشی...
و حتما برای سپر زمان مشخص میکنیم که معمولا بهترین تایمش ۱۲تا ۲۴ ساعت هست
حتما سپر رو به صورت داخلی نفوذ پذیر میکنیم
در پایان هم سپاسگزاری از پروردگار و معلمان معنوی و قطع لینک😇
درودبرشما . خانم هراتیان این که فرمودید سپر روبصورت داخلی نفوذپذیر میکنید خوب نگرفتم لطفا اگه وقت داشتین بیشترتوضیح بدین یعنی ازداخل سپر این بازباشه یعنی چطور؟

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درودبرشما . خانم هراتیان این که فرمودید سپر روبصورت داخلی نفوذپذیر میکنید خوب نگرفتم لطفا اگه وقت داشتین بیشترتوضیح بدین یعنی ازداخل سپر این بازباشه یعنی چطور؟
سپرها همونطور که مانع ورود انرژیها به هاله شخص میشن مانع خروج انرژی ها هم میشن
به همین دلیل سپر رو از داخل به خارج نفوذ پذیر میکنیم تا عناصر منفی شخص مثل خشم یا ناراحتی داخل هاله سپر باقی نمونه و برای شخص مشکل ایجاد نشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا