استفاده از کریستال

زهرا رضوانی فر

کاربر ویژه
سلام و درد فراوان نثار وجودتان
استاد جان من قبلا از یک درمانگر که واسه آموزش دیدن شما رو بهم معرفی کردن یه دستبند آمیتیست خریداری کردم که مهره های گرد آمیتیست داره.آیا میتونم ازمهره های همون دستبند به صورت تکی واسه دستور دادن بهش استفاده کنم؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد اونجا که میگیم کریستال ماهیت ها و انرژی های معیوب رو از این چاکراه جذب کن و دفع کن با اونجا که غیرارگانیک رو زندانی میکنیم چه فرقی داره ؟ اگه توی اون دستور اول ، غیرارگانیک جذب کریستال بشه چی میشه دیگه کریستالم قابل تمیز شدن نیست

hashemi

ناظم انجمن
درود گلناز عزیز
برای زندانی‌کردن غیر ارگانیک از ته کریستال استفاده می‌کنی
و مهم‌تر این‌که اراده می‌کنی در کریستال قرار بگیره.
که در درمان این کارها را نمی‌کنی.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درد فراوان نثار وجودتان
استاد جان من قبلا از یک درمانگر که واسه آموزش دیدن شما رو بهم معرفی کردن یه دستبند آمیتیست خریداری کردم که مهره های گرد آمیتیست داره.آیا میتونم ازمهره های همون دستبند به صورت تکی واسه دستور دادن بهش استفاده کنم؟
می توانید برای دستور از آن استفاده کنید

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
استاد وقتی ماهیت استرسو بهش فکر میکنیم و پاکسازی و انرژی میدیم به چاکراه ، باید به استرس اون موضوعی که ایجاد شده فکر کنیم یا هر استرسی که در گذشته برای موضوعاتی برامون پیش اومده؟ اینا هر کدوم فرق دارن؟ یا به یک موضوعی که فکر میکنیم منظورمون میشه کل استرسها؟

hashemi

ناظم انجمن
درود گلناز عزیز
هر چه جزییات بیشتری در نظر بگیری، درمان کامل‌تری داری که البته همیشه هم مقدور نیست.
مثلن
شخصی اضطراب داره، مخصوصا در هنگام بیدار شدن.
پس بهتره اضطراب رو بطور کلی پاکسازی کنی، و
اضطراب صبحگاهی رو هم
پاکسازی کنی.
تا با اطمینان بیشتری
نتیجه حاصل شه.

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
ممنون ، پس من اگه هم الان یه استرسی دارم و هم مثلا قبلا استرسی داشتم به هر دو میشه همزمان فکر کرد و پاکسازی کرد

hashemi

ناظم انجمن
در یک جلسه
و جداگانه پاک‌سازی کنید.
یا نیت کنید و تمام استرس‌ها را کار کنید.

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام در یک پروتکل فیزیکی و روانی قسمت پاکسازی و انرژی دادن به آجنارو میتونم با کریستال انجام بدم ؟ یا آجنا در هر صورت با دست هست؟

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
در روان درمانی چاکراه قلب تا مرحله ترمیم رو میتونم روی جلوی قلب انجام بدم ؟ بعد تثبیت
بعد در پشت قلب همه مراحلو با انرژی دادن ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
در روان درمانی چاکراه قلب تا مرحله ترمیم رو میتونم روی جلوی قلب انجام بدم ؟ بعد تثبیت
بعد در پشت قلب همه مراحلو با انرژی دادن ؟
در روان درمانی هم چاکرای جلوی قبلا فقط پاکسازی می کنیم با نوک انگشتان ترمیم پرده را انجام می دهیم و تثبیت می کنیم.
بقیه کارها را برای چاکرای پشتی قلب انجام دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا