اسکن کردن

شکوه تایید

کاربر ویژه
بادرودوسپاس ازآموزشهای ارزشمنداستادعزیز من بروی خودم اسکن راانجام دادم ولی موفق نشدم لبه هاله رالمس کنم وتخمین فاصله وسانت کردن برایم مقدورنیست .سپاسگزار.🙏

hashemi

ناظم انجمن
بادرودوسپاس ازآموزشهای ارزشمنداستادعزیز من بروی خودم اسکن راانجام دادم ولی موفق نشدم لبه هاله رالمس کنم وتخمین فاصله وسانت کردن برایم مقدورنیست .سپاسگزار.🙏
درود شکوه عزیز
تمرین‌های اسکن‌کردن داخل تلگرام رو انجام بدین.
درخشانید

Dr.Aram

تیم مدیریت
زمانی که اسکن کردن را انجام می‌دهیم دستمان را باید در فاصله ۱۵ الی ۲۰ سانتی بگیریم و به آرامی به بدن نزدیک کنیم
هرجایی که احساس فشار یا مورمور شدن یا احساس گرما یا حتی یخ زدگی در ناحیه کردیم که البته بسیار ظریف است و باید انتظار یک چیز زمخت نداشته باشید
آنجا لبه‌های هاله انرژی هست
اگر آنجا خیلی به بدن نزدیک باشد و زیر ۱۰ سانتی‌متر باشد این نشان دهنده این هست که جا نقصان است ۱۰ سانتی‌متر تقریباً به اندازه پهنای دست می‌شود و اگر آنجا از یک وجب بیشتر باشد که حدود ۲۰ سانت بیشتر هست نشان دهنده انباشتگی است

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا