اصلاح ضعیفی چشم

گلاویژ سحرخیز

کاربر ویژه
درود خدمت همه دوستان،من از بهمن که دوره رو شروع کردم یکی از مواردی که کار کردم ضعیفی چشمم بود ، از کنار روی شقیقه پاکسازی می کردم و صورتی می دادم و دستور اصلاح بینایی می دادم ،هفته آخر اسفند برای معاینه چشم تمدید رفتم تونستم گواهینامه رو بدون عینک بگیرم ،تو ده سال گذشته با عینک بود، تقریبا ۵۰ درصد اصلاح شده.
ممنون از استاد ارام

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود خدمت همه دوستان،من از بهمن که دوره رو شروع کردم یکی از مواردی که کار کردم ضعیفی چشمم بود ، از کنار روی شقیقه پاکسازی می کردم و صورتی می دادم و دستور اصلاح بینایی می دادم ،هفته آخر اسفند برای معاینه چشم تمدید رفتم تونستم گواهینامه رو بدون عینک بگیرم ،تو ده سال گذشته با عینک بود، تقریبا ۵۰ درصد اصلاح شده.
ممنون از استاد ارام
سلامت تندرست باشید و در راه شفادهی هلینگ مانا باشید

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
ممنون از استاد ارام
درود بر شما دستور اصلاح بینایی مربوط به چه روش درمانی میشه ؟ چون در روش پیشرفته که با دادن انرژی‌های رنگی عمل می‌کنیم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر شما دستور اصلاح بینایی مربوط به چه روش درمانی میشه ؟ چون در روش پیشرفته که با دادن انرژی‌های رنگی عمل می‌کنیم.
اصلاح بینایی در واقع همان درمان نزدیک بینی و دوربینی یا مشکلات انکساری چشم می‌باشد که در دوره پیشرفته مده است و در بخش پروتکل‌ها نیز پروتکل آن موجود است

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
اصلاح بینایی در واقع همان درمان نزدیک بینی و دوربینی یا مشکلات انکساری چشم می‌باشد که در دوره پیشرفته مده است و در بخش پروتکل‌ها نیز پروتکل آن موجود است
بله استاد ولى ايشان از روش دستورى استفاده كرده اند و پاكسازى را با رنگ صورتى روى شقيقه انجام داده اند كه چنين روشى در پروتكل كتاب نيست.

آخرین ویرایش:

hashemi

ناظم انجمن
بله استاد ولى ايشان از پاكسازى با رنگ صورتى روى شقيقه استفاده كرده اند كه چنين روشى در پروتكل كتاب نيست.
در روند درمان
میشه روی پروتکل یک بیماری و اندام کار کرد و بیماری نزدیک به آن اندام هم شفا پیدا کنه.
من تجربه‌شو داشتم.کار کردن روی آندومتریوز و شفای همزمان این بیماری و بیماری پروتئین‌اوری، اونموقع کلاسها حضوری بود و به استاد عزیز گفتم و ایشون هم تأیید کردند.

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
در روند درمان
میشه روی پروتکل یک بیماری و اندام کار کرد و بیماری نزدیک به آن اندام هم شفا پیدا کنه.
من تجربه‌شو داشتم.کار کردن روی آندومتریوز و شفای همزمان این بیماری و بیماری پروتئین‌اوری، اونموقع کلاسها حضوری بود و به استاد عزیز گفتم و ایشون هم تأیید کردند.
متاسفانه من ارتباط پاسخ شما با سوالم رو متوجه نشدم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله استاد ولى ايشان از روش دستورى استفاده كرده اند و پاكسازى را با رنگ صورتى روى شقيقه انجام داده اند كه چنين روشى در پروتكل كتاب نيست.
روش صحیح همان هست که در کتاب آمده است

hashemi

ناظم انجمن
متاسفانه من ارتباط پاسخ شما با سوالم رو متوجه نشدم.
منظور اینه که
شما می‌تونی روشی استفاده کنی یا درمانی که جواب بده، بدون این‌که
درمانی مرتبط یا با قاعده باشه.
در این درمان این دوست ما از پروتکل اصلی استفاده نکرده و در عین‌حال از پراناهای مخرب هم استفاده نکرده، اما نتیجه حاصل شده.
و نکته درخشانی‌رو به ما گوشزد می‌کنه، که درمان در ذهن درمان‌گر اتفاق میفته.
گاهی در مورد یک درمان انقدر سوال می‌کنیم و تکراری می‌پرسیم و وسواس داریم که اصل قضیه فراموش می‌شه.
و اصل اینه که با قدرت درمان کنیم و دچار شک نباشیم.
و
مطمئنن انجام پروتکل‌های کتاب، روش صحیحه و گلاویژ عزیز از درمان دستوری استفاده‌کرده و نتیجه گرفته و این نکته‌ای است درخشان در تجربه ایشان....
امیدوارم منظورمو رسونده باشم

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
منظور اینه که
شما می‌تونی روشی استفاده کنی یا درمانی که جواب بده، بدون این‌که
درمانی مرتبط یا با قاعده باشه.
در این درمان این دوست ما از پروتکل اصلی استفاده نکرده و در عین‌حال از پراناهای مخرب هم استفاده نکرده، اما نتیجه حاصل شده.
و نکته درخشانی‌رو به ما گوشزد می‌کنه، که درمان در ذهن درمان‌گر اتفاق میفته.
گاهی در مورد یک درمان انقدر سوال می‌کنیم و تکراری می‌پرسیم و وسواس داریم که اصل قضیه فراموش می‌شه.
و اصل اینه که با قدرت درمان کنیم و دچار شک نباشیم.
و
مطمئنن انجام پروتکل‌های کتاب، روش صحیحه و گلاویژ عزیز از درمان دستوری استفاده‌کرده و نتیجه گرفته و این نکته‌ای است درخشان در تجربه ایشان....
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
بله متوجه شدم و خيلى ممنون از پاسخ شما🙏
اگر بشه از روش دستورى جواب گرفت كه خيلى هم عاليه چون بعضى از پروتكل هاى كتاب آنقدر طاقت فرسا و سخته كه آدم رو از انجام معالجه منصرف ميكنه.

hashemi

ناظم انجمن
اگر بشه از روش دستورى جواب گرفت كه خيلى هم عاليه چون بعضى از پروتكل هاى كتاب آنقدر طاقت فرسا و سخته كه آدم رو از انجام معالجه منصرف ميكنه.
مطمئنم با تلفیقی
قوی از پروتکل‌ها، به نتیجه مطلوب می‌رسید.
مدتی هم روان‌درمانی خشم انجام بدین.
گاهی درمان اصلی اینجاست.

بارالها
من تمام کسانی را که تا به حال سبب رنجش من شده‌اند، را می بخشم.

تمام ناراحتی‌هایم را رها می کنم.

خداوندا
عاجزانه بخشایش تو را برای تمام اشتباهاتم طلب می کنم.

هم اکنون
من در آرامش سرشار از عشق و محبتم.

و می‌دانم
به لطف بیکرانت
بدنم و روانم بتدریج سالم و سالمتر می شود.

من هر روز از هر حیث و هر لحاظ بهتر و بهتر می شوم.

می دانم هر روز از هر حیث و هر لحاظ بهتر و بهتر می شوم.

خداوندا من هر روز از هر حیث و هر لحاظ بهتر و بهتر می شوم.

به امید رحمت بی منتهایت
خداوندا سپاس سپاس سپاس

این دعا و تلقین رو روزانه با آرامش و صدای بلند بخونید.من به درمان‌جو میگم وقتی حس‌و حال خوبی داره، صداشو ضبط کنه و بارها در روز گوش کنه.

گلنار وکیلیان

کاربر ویژه
مطمئنم با تلفیقی
گاهی درمان اصلی اینجاست.

بارالها

خداوندا

هم اکنون

و می‌دانم
به لطف بیکرانت

به امید رحمت بی منتهایت
خداوندا سپاس سپاس سپاس

این دعا و تلقین رو روزانه با آرامش و صدای بلند بخونید.من به درمان‌جو میگم وقتی حس‌و حال خوبی داره، صداشو ضبط کنه و بارها در روز گوش کنه.
ممنون از شما🙏 اين دعا براى روان درمانى خشم بود؟

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
مطمئنم با تلفیقی
گاهی درمان اصلی اینجاست.

بارالها

خداوندا

هم اکنون

و می‌دانم
به لطف بیکرانت

به امید رحمت بی منتهایت
خداوندا سپاس سپاس سپاس

این دعا عااالیه،من یکسال پیش، قبلتراز اشنایی با کلاسای استادارام خیلی اتفاقی دعایی مشابه این رو همراه با تکنیک هواپونوپونو و... انجام میدادم برا بخشش واثر آرام بخشش برام فوق العاده بود،یه مدت شاید یکی دوهفته حتی طول کشید تا تونستم کلمات دعا روباحس واقعی بیان کنم و درونم حس بخشش بیاد،اما وقتی تونستم بپذیرم وخودم وبقیه رو رهاکنم وببخشم خیلی حال عجیبی بود،اما با این یکم فرق داشت.الان حتما منم ازین دعای قشنگ بااجازتون استفاده میکنم،ممنونم مثله همیشه یدونه ای خانم هاشمی جانم.درنور بدرخشید🥰🙏

مریم کریمائی

کاربر ویژه
دقیقا همینطوره. منم وقتی از روی کتاب کار میکنم تا وسطهای پروتکل که پیش میرم متوجه میشم نیمساعت گذشته و خسته میشم و ول میکنم

hashemi

ناظم انجمن
درود و سپاس مهرت آزاده عزیز
این دعا عااالیه،من یکسال پیش، قبلتراز اشنایی با کلاسای استادارام خیلی اتفاقی دعایی مشابه این رو همراه با تکنیک هواپونوپونو و... انجام میدادم برا بخشش واثر آرام بخشش برام فوق العاده بود،یه مدت شاید یکی دوهفته حتی طول کشید تا تونستم کلمات دعا روباحس واقعی بیان کنم و درونم حس بخشش بیاد،اما وقتی تونستم بپذیرم وخودم وبقیه رو رهاکنم وببخشم خیلی حال عجیبی بود،اما با این یکم فرق داشت.الان حتما منم ازین دعای قشنگ بااجازتون استفاده میکنم،ممنونم مثله همیشه یدونه ای خانم هاشمی جانم.درنور بدرخشید🥰🙏

hashemi

ناظم انجمن
دقیقا همینطوره. منم وقتی از روی کتاب کار میکنم تا وسطهای پروتکل که پیش میرم متوجه میشم نیمساعت گذشته و خسته میشم و ول میکنم
مریم عزیز
به خودت زنگ تفریح بده
از درمانهای ساده شروع کن
از سوپر فودها استفاده کن یا جنسینگ و ...
دوقلب انجام بده...

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
منم خیلی انرژی کم میارم خصوصا درپورتکلهای طولانی که تقریبا همه شون طولانی ان ،بعد یه ساعت بخودم یه زنگ تفریح نیم ساعتی میدم🤣😂دوباره برمیگردم‌تازه همیشه هم وقت کم میارم.فعلا بیرون خونه کارنمیکنم وهمه وقتم رو تمرین پرانا ودرمان مادرم گذاشتم،اما همونم براش وقت کم میارم🙈🙈😂😂

Dr.Aram

تیم مدیریت
درمان را می توانید در دو بخش انجام بدید
چند دقیقه استراحت کنید و دوباره شروع کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا