اعتماد به نفس و وسواس فکری

• شروع کننده موضوع صالحیان طاهره
  • تاریخ شروع
ص

صالحیان طاهره

کاربر جدید
من مرتب تکنیک‌ها را انجام دادم و با روان درمانگر و روش اکت در اعتماد به نفس بهتر شدم همچنین دروسواس فکری که ریشه از ضعف اعتماد به نفسم گرفته البته در طول سالیان عمرم خدا را شکر خیلی بهترم اما گاه گاهی بطور ذهنی میاد بالا و گیرهای ذهنی پیدا میکنم البته کوتاه هستند ولی باز برای بهتر شدن چه کارهایی میتوانم بکنم جناب دکتر آرام یکبار به من گفتند معمولا ترکیب چند روش مناسب کمک میکند

Dr.Aram

تیم مدیریت
شما چندین بار با اسامی مختلف در انجمن ثبت نام کرده‌اید و هر بار با یک اسم و مشخصات پیام می‌دهید. شما فقط با یک اسم و مشخصات می‌توانید در انجمن پیام بدهید تا همه اطلاعاتتان در یکجا باشد.
در مورد سوالی که پرسیده‌اید.
در مورد تکنیک‌ها می‌توانیم به شما بگوییم که کدام تکنیک را تاکنون انجام داده‌اید و چند بار انجام داده‌اید و چه مشکلی داشته‌اید و چه اندازه بر روی مشکلتان تاثیر داشته است.
ما در مورد روش اکت نظری نداریم. در مورد اعتماد نفس تکنیک ما کاملاً مشخص هست چند بار تکنیک اعتماد به نفس را انجام داده‌اید؟

ص

صالحیان طاهره

کاربر جدید
سلام مجدد خسته نباشین و تشکر کنم از زحمات خوبتون و عذر خواهی بخاطر اشتباهاتم در برقراری ارتباط ، تکنیک اعتماد به نفس را چند بار انجام داده ام خوب بوده ولی من وسواس فکری هم کمی دارم راجع به موضوع اعتماد به نفس فکرهای تکراری میکنم و دوست دارم با تمرینات درست بهتر شوم

Dr.Aram

تیم مدیریت
فکر‌های تکراری را باید با استفاده از تکنیک زایگارنیک محدود کرد و آنها را از بین برد

ص

صالحیان طاهره

کاربر جدید
سلام و با تقدیم احترام جناب استاد تکنیک زایگارنیک چیست من در پکیج خلق آینده ندیدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا