اعتماد به نفس

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام خانم بهمنش منظورتون از باز کردن گلو چی هست میشه لطفا بفرمایید
منظورتون پاکسازی و انرژی دادنه؟
ممنون

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
قرمز رو از قاعد ه ای میگرفتین ؟
چند تنفس دادین ؟
توی بعد روانی روی چاکرا کار کردین یا بعد فیزیکی ؟
منم واسه یه بیمار میخوام روش شما رو انحام بدم اونم شدیدا مشکل توی حرف زدنش داره و می‌ترسه صحبت کنه ،واسه همین میخوام دقیق انجامش بدم
ممنون عزیزم که وقت گذاشتین

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
سلام و نور
خواهش میکنم عزیزم همون‌طور که استاد فرمودند توپ قرمز رو بین دستها تصور کردم و به چاکرای گلو فکر کردم و میگفتم بزرگ شو و دستهایم رو از هم دور میکردم
درود بر شما خانم بهمنش طوری که فرمودید برای چاکرا گلو اش درمان جسمی بود یا روانی

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
سلام و نور
خواهش میکنم عزیزم همون‌طور که استاد فرمودند توپ قرمز رو بین دستها تصور کردم و به چاکرای گلو فکر کردم و میگفتم بزرگ شو و دستهایم رو از هم دور میکردم
سلام خانم بهمنش مگر چاگرا گلو که بزرگ کنم با بنفش بزرگ نمیشه چون گلو چاکرا حساس بود یا من اشباه متوجه شدم

سلام و درود بزرگوار اون که برای ناحیه حساس بود بنفش می‌دادیم برای بزرگ کردن چاکرا ابتدا اونو پاکسازی میکنیم و بعد با استفاده از چاکرای قاعده‌ای قرمز رو بین دستها تصور می‌کنیم که داریم به چاکرای گلو میدم و اراده میکنیم بزرگ بشه

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
سلام و درود بزرگوار اون که برای ناحیه حساس بود بنفش می‌دادیم برای بزرگ کردن چاکرا ابتدا اونو پاکسازی میکنیم و بعد با استفاده از چاکرای قاعده‌ای قرمز رو بین دستها تصور می‌کنیم که داریم به چاکرای گلو میدم و اراده میکنیم بزرگ بشه
ممنون از شما 🙏🙏

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
سلام ودرود
برای گلواشکال نداره قرمزبدیم?
من پسرم چندساله تصادف کرد حرف زدنش مثل اولش نشد میشه همین کاروانجام بدم?

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله بهتر هست که به چاکرای گلو قرمز ندهیم برای بزرگ کردن و تقویت چاکرای گلو از سفید استفاده می‌کنیم یا از بنفش این ایمن‌تر و بهتر نتیجه می‌دهد

برای پسر تو می‌توانید درمان ضربه‌های مغزی سکته‌های مغزی را انجام دهید و در کنار آن از تقویت عضلات گلو با پاکسازی کردن و با سبز و بنفش و انرژی دادن با سبز و بنفش استفاده کنید
سلام ودرود
برای گلواشکال نداره قرمزبدیم?
من پسرم چندساله تصادف کرد حرف زدنش مثل اولش نشد میشه همین کاروانجام بدم?

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا