افتادگی پلک

سلام میکنم به استاد عزیز و مهربانم 💖
فقط میتونم بگم که واقعا انرژی در مانی شگفت انگیزه و تعجب آوره
من پروتکل افتادگی پلک و انجام دادم پاکسازی کردم و با بنفش انرژی دادم واقعا همون لحظه احساس کردم انگار که بوتاکس انجام دادم پلک چشمم به سمت بالا میرفت واقعا همون موقع نتیجه گرفتم ولی باید تکرار کنم تا ماندگاری داشته باشه و با آبی تثبیت کردم💯

من پروتکل افتادگی پلک و انجام دادم پاکسازی کردم و با بنفش انرژی دادم واقعا همون لحظه احساس کردم انگار که بوتاکس انجام دادم پلک چشمم به سمت بالا میرفت واقعا همون موقع نتیجه گرفتم ولی باید تکرار کنم تا ماندگاری داشته باشه و با آبی تثبیت کردم💯
سلام پروتکلش توکدوم کتاب هست وروی ایینه انجام دادین یاعکس

چون جای حساسی هست با سبز و بنفش کامل پاکسازی کن بعد با بنفش انرژی بده انجام دادید اطلاع بدید ببینم نتیجه داشته؟
سپاسگزارم فقط یک سوال ایاباید بابت هربیماری قبلش جاروی عمومی هم انجام بشه یامیتونیم یک راست بریم سراغ موضعی

اکرم کیانوش

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز
🌹🌹👏👏👏
منم افتادگی پلک دارم امیدوارم این تکنیک جواب بده

مرضیه جعفری

کاربر ویژه

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر مژگان عزیز🥰
اگر امکانش هست لطفا مراحل پروتکل رو کامل توضیح بدین. تشکر🙏🏻

لادن مرواریدی

کاربر ویژه
سلام خانم ملک محمدی عزیز، چون شما این تجربه رو داشتین ممنونم میشم من رو راهنمایی بفرمایید چندبار در روز درمان رو انجام دادین و اینکه کاملا نتیجه گرفتین ؟ میشه کف دست پلک رو تصور کرپ و درمان رو انجام داد و نیازی به آینه نباشه؟ متشکرم

سلام خانم ملک محمدی عزیز، چون شما این تجربه رو داشتین ممنونم میشم من رو راهنمایی بفرمایید چندبار در روز درمان رو انجام دادین و اینکه کاملا نتیجه گرفتین ؟ میشه کف دست پلک رو تصور کرپ و درمان رو انجام داد و نیازی به آینه نباشه؟ متشکرم
سلام خانم مرواریدی عزیزم امیدوارم که خوب باشید
درسته گاهی مواد بوتاکس حساسیت میده و برعکس عمل میکنه و افتادگی ایجاد میشه با دکترتون مشورت نکردید؟
جاهایی که تزریق انجام دادید با سبز و بنفش از طریق شقیقه یا اجنا به دفعات زیاد پاکسازی انجام بدید که خیلی مهمه بعد اون قسمت و با آبی متمرکز کنید و بنفش بدید داخل اینه به خاطر این هست که تمرکز بیشتر و دقیق تر انجام میشه و من همون جلسه اول نتیجه داشت همون موقع حالت کش اومدن ایجاد شد و بعد از چند ساعت اختلاف و میبینید شما یک روز درمیون انجام بدید انشالله نتیجه بگیرید 🙏🙏

سارا خانجانی

کاربر ویژه
اگر با نوک انگشت انجام بدید سخت نیست
سلام خانوم‌ملک‌محمدی تبریک میگم بهتون خیلی کار جالبی انجام دادین أرزوی موفقیت های بیشتر براتون دارم. بله واقعا با یک جلسه هم اونقدر تغییر حاصل میشه که آدم خودش باورش نمیشه بدون جراحی و دردسر اینقدر راحت میشه تغییر توی بدن ایجاد کرد،مثل معجزه میمونه

سلام خانوم‌ملک‌محمدی تبریک میگم بهتون خیلی کار جالبی انجام دادین أرزوی موفقیت های بیشتر براتون دارم. بله واقعا با یک جلسه هم اونقدر تغییر حاصل میشه که آدم خودش باورش نمیشه بدون جراحی و دردسر اینقدر راحت میشه تغییر توی بدن ایجاد کرد،مثل معجزه میمونه
سپاس سارای عزیزم درسته انرژی‌ها خیلی هوشمند هستند با باور درست و هدایت انرژی شگفتی‌ها به وجود میاد

چون جای حساسی هست با سبز و بنفش کامل پاکسازی کن بعد با بنفش انرژی بده انجام دادید اطلاع بدید ببینم نتیجه داشته؟
سلام خانم ملک محمدی درمان زیبایی نیست وقتی در زاهدان کار می کردم شنهای که در طوفان آنجا هست طوری به زیر پلکم آسیب زده که حتی با جراحی بالا کشیدن پلک هم خوب نشد حالا من این روش ساده را امتحان می کنم چون حتما برای هر سوالی جوابی هست ببخشید مزاحم شدم فقط گفتم شاید توصیهذدیگری هم داشته باشید ممنون

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خانم ملک محمدی درمان زیبایی نیست وقتی در زاهدان کار می کردم شنهای که در طوفان آنجا هست طوری به زیر پلکم آسیب زده که حتی با جراحی بالا کشیدن پلک هم خوب نشد حالا من این روش ساده را امتحان می کنم چون حتما برای هر سوالی جوابی هست ببخشید مزاحم شدم فقط گفتم شاید توصیهذدیگری هم داشته باشید ممنون
عضلات اطراف چشم و ناحیه ای که آسیب دیده را با سبز و بنفش پاکسازی کنید و انرژی دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا