افت فشار شدید

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد جان.وقتتون بخیر
۳ ماه پیش پدرم فوت کردن.لازم به ذکره که ۱۸ روز پدرم تو بستر بودن و همه ی لحظات کنارشون بودم و شاهد حال بدشون بودم و وقتی داشتن جون میدادن کنارسون نشسته بودم و تمام این خاطرات بد از جلوی چشمم دور نمبشه.و تو این چند وقت که پدرم فوت کردن بیشتر مواقع زمانیکه از خواب بیدار میشم افت فشار شدید بهم دست میده طوری که انگار میخوام غش کنم و جیغ میزنم.و بدنم به شدت سرد میشه.۱ ماه و نیم پیش صبح اومدم از خواب بیدار شم بشدت سرم گیج رفت.انگار خونه دور سرم میچرخید.اورژانس اومد فشارم ۸ بود.رفتم دکتر گفتن شاید ویروس وارد گوارشت شده.بهم دارو دادن گفتن اگه بعد از ۵ روز خوب نشد برو گوش و حلق و بینی.که سر گیجم خوب نشد و من دکتر نرفتم.تقریبا دو هفته دیگه سرم گیج نرفت ولی افت فشار داشتم.تا اینکه پریروز بعدازظهر که خواب بودم چشمامو که باز کردم سرم گیج رفت.اومدم بشینم بازم گیج رفت و مجددا افت فشار شدید داشتم.دو شبه که نشسته میخوابم از ترسم.امروز صبح که بیدار شدم از جام بلند شدم مجدد افت فشار شدید که کلی جیغ زدم دارم میمیرم.وقتی بهتر شدم رفتم دکتر گفت فشارت الان ۱۳ هستش.و علائم سرگیجمو گفتم گفت برای گوش میانیه.گفتم افت فشارم چی گفتن اون ربطی به سرگیجت نداره.و وقتی گفتم پدرم ۳ ماخ پیش فوت کردن گفتن حتما باید دکتر اعصاب و روان بری.ولی استاد من اصلا دوست ندارم داروی اعصاب بخورم.
توروخدا کمکم کنید.من بچم ۲سالشه.اگه امکانش هست بیام پیشتون برام کاری انجام بدین.واقعا خیلی میترسم از افت فشار و حال بدم.
سوالی که دارم مراقبه ی دو قلب برام خوبه انجام بدم؟خیلی وقته که انجام ندادم.
و اینکه مراقبه ی ماه کاملو امشب انجام بدم یا خیر؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
تسلیت می گم.
شوک های احساسی و عاطفی شدید تاثیرات جسمی می تونه داشته باشه.
برای اطمینان هنینماری که کردید خیلی مهم است که پیش پزشک رفتند.
سرگیجه مربوط به التهاب گوش هست و باید داروهای مربوط به آن را استفاده کنید یا اینکه ممکن است زنان ببرد تا بهتر شوید
معمولا توصیه می شود یکی دو ماه افراد از داروهای روانپزشکی برای کمک کردن به درمان استفاده کنند.
معمولا مشکلات بعد از دست دادن اگر بیشتر ۴۰ روز طول بکشد نیاز به درمان دارد و باید درمان تان را پی گیری کنید.
در مورد انجام مدتیشن مشکلی ندارد .
تکنیک های خلق آینده بهتون کمک می کنه

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد.ممنونم از شما
اگه نخوام از داروهای روانپزشکی استفاده کنم خودم کدوم تکنیک روان درمانیو میتونم انجام بدم؟
برای گوشم دکتر میرم.خودمم میتونم در کنار مصرف دارو گوشم و سرمو پاکسازی کنم؟
برای افت فشار بعد از بیدار شدن هیچ راهکاری ندارید؟
استاد امکانش هست موجودی غیرارگانیک بهم نزدیک میشه که این حالت بهم دست میده؟

علیرضا انصاری

کاربر ویژه
سلام استاد.ممنونم از شما
اگه نخوام از داروهای روانپزشکی استفاده کنم خودم کدوم تکنیک روان درمانیو میتونم انجام بدم؟
سلام خانوم رضا زاده .. تسلیت میگم غم آخرتون باشه.. من از شاگردان دوره مرداد 1401 دکتر هستم و خیلی ناراحت شدم متن شما را خواندم. و جهت همدردی مزاحم شدم.. همانطور که دکتر فرمودند میتونین یکی دو ماه قرصی اگه پزشک داده مصرف کنید تا آروم تر بشین.. اما مشخصه که تمام ناراحتی شما از استرس زیاد هستش که حتی باعث عفونت گوش و کم شدن فشار شده..
شما یک درمانگر و خیلی قدرت بالایی دارین حتی صحبتهایی که فرمودین خودش بیماری ایجاد می‌کنه.. خیلی واضحه که در هاله و چاکراهای قلب و خورشیدی احتمال زیاد غیر ارگانیک هستن و راهش هم که ساده است استاد یاد دادن .. بعد از اینکه فشارتان حالت نرمال شد چاکراهایتان مخصوصا خورشیدی و قلب را به همراه پرده محافظشان پاکسازی و با بنفش بابت ترک و سوراخی اگه هست پر کنید حتی اگه نتونستین ترک ها و سوراخ را پیدا کنید با بنفش پر کنید و بعد داخل چاکرا دنبال موجودات منفی بگردید اگه روی دستتان احساس کردید و حتی نگرفتین چند تا بنفش بدین و تثبیت ..خودم این تجربه درمان را داشتم چون مجبورن از چاکرا بیرون بپرند و شما یک توپ سپر بنفش براشون درست کنید اگه حوصله و توانش نیست که برای همه چاکراها این کار را کنید همین خورشیدی و قلب را انجام بدین و در کنارش هر روز صبح تا یکی دوماه که سلامتی و شادابی تان را بدست آورید هر روز یک سپر بنفش یک روزه برای کل هاله خودتان بسازید
مطمین باشید انرژی های منفی یا فرار می‌کنند یا از بین میروندو فشارتان میزان و عفونت گوشتان از بین میرود .. درمان فشار خون و عفونت هم که بلدین انجام بدین .خدا پدرتون را در آمرزش قرار بده .‌. باور بفرمایید زندگی فقط این بدن فیزیکی نیست و پدرتان هر روز شما را میبیند و منتظر شادی شما و فرزندتان هست .. لااقل به یاد اون به همراه مراحل درمانتان که ساده است هر روز شاد باشید و از چاکرای منگ مین و همان گوش که عفونت کرده هر روز چند بار تشکر کنید که داره خوب میشه و دوستشان دارید!! معجزه را ببینید

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام خانوم رضا زاده .. تسلیت میگم غم آخرتون باشه.. من از شاگردان دوره مرداد 1401 دکتر هستم و خیلی ناراحت شدم متن شما را خواندم. و جهت همدردی مزاحم شدم.. همانطور که دکتر فرمودند میتونین یکی دو ماه قرصی اگه پزشک داده مصرف کنید تا آروم تر بشین.. اما مشخصه که تمام ناراحتی شما از استرس زیاد هستش که حتی باعث عفونت گوش و کم شدن فشار شده..
شما یک درمانگر و خیلی قدرت بالایی دارین حتی صحبتهایی که فرمودین خودش بیماری ایجاد می‌کنه.. خیلی واضحه که در هاله و چاکراهای قلب و خورشیدی احتمال زیاد غیر ارگانیک هستن و راهش هم که ساده است استاد یاد دادن .. بعد از اینکه فشارتان حالت نرمال شد چاکراهایتان مخصوصا خورشیدی و قلب را به همراه پرده محافظشان پاکسازی و با بنفش بابت ترک و سوراخی اگه هست پر کنید حتی اگه نتونستین ترک ها و سوراخ را پیدا کنید با بنفش پر کنید و بعد داخل چاکرا دنبال موجودات منفی بگردید اگه روی دستتان احساس کردید و حتی نگرفتین چند تا بنفش بدین و تثبیت ..خودم این تجربه درمان را داشتم چون مجبورن از چاکرا بیرون بپرند و شما یک توپ سپر بنفش براشون درست کنید اگه حوصله و توانش نیست که برای همه چاکراها این کار را کنید همین خورشیدی و قلب را انجام بدین و در کنارش هر روز صبح تا یکی دوماه که سلامتی و شادابی تان را بدست آورید هر روز یک سپر بنفش یک روزه برای کل هاله خودتان بسازید
مطمین باشید انرژی های منفی یا فرار می‌کنند یا از بین میروندو فشارتان میزان و عفونت گوشتان از بین میرود .. درمان فشار خون و عفونت هم که بلدین انجام بدین .خدا پدرتون را در آمرزش قرار بده .‌. باور بفرمایید زندگی فقط این بدن فیزیکی نیست و پدرتان هر روز شما را میبیند و منتظر شادی شما و فرزندتان هست .. لااقل به یاد اون به همراه مراحل درمانتان که ساده است هر روز شاد باشید و از چاکرای منگ مین و همان گوش که عفونت کرده هر روز چند بار تشکر کنید که داره خوب میشه و دوستشان دارید!! معجزه را ببینید
سلام جناب انصاری.ممنونم از لطف بیکرانتون،از همدردیتون و از وقتی که برام گذاشتین و راهنماییم کردین.امیدوارم چندین برابر این محبت به خودتون برگرده و زندگیتون غرق در نور و آرامش🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد.ممنونم از شما
خودتان را درگیر غیر ارگانیک‌ها نکنید چون اگر این کار را بکنید شاید ۱۰ سال این مشکل و حتی بیشتر برایتان باقی خواهد ماند.
روی خودتان کار کنید توصیه من این هست که از داروهای روانپزشکی استفاده کنید ولی باز کسی که باید تصمیم بگیرد خودتان هستید.
درمانی که برای گوشتان باید انجام دهید سرگیجه هست که در کتاب پیشرفته وجود دارد درمان را به صورت کامل انجام دهید صرف پاکسازی گوشتان و سرتان سرگیجه برطرف نمی‌شود.

برای افت فشار خودتان می‌توانید درمان بالا بودن فشار خون را انجام دهید ولی در انتها به چاکرای منگمین انرژی سفید یا قرمز بدهید و به آن دستور بدهید که فشارتان را روی عدد مشخصی ثابت نگه دارد.

مریم رضازاده

کاربر ویژه
خودتان را درگیر غیر ارگانیک‌ها نکنید چون اگر این کار را بکنید شاید ۱۰ سال این مشکل و حتی بیشتر برایتان باقی خواهد ماند.
روی خودتان کار کنید توصیه من این هست که از داروهای روانپزشکی استفاده کنید ولی باز کسی که باید تصمیم بگیرد خودتان هستید.
درمانی که برای گوشتان باید انجام دهید سرگیجه هست که در کتاب پیشرفته وجود دارد درمان را به صورت کامل انجام دهید صرف پاکسازی گوشتان و سرتان سرگیجه برطرف نمی‌شود.

برای افت فشار خودتان می‌توانید درمان بالا بودن فشار خون را انجام دهید ولی در انتها به چاکرای منگمین انرژی سفید یا قرمز بدهید و به آن دستور بدهید که فشارتان را روی عدد مشخصی ثابت نگه دارد.

سلام استاد عزیز
چشم پاکسازیها رو انجام میدم.استاد مجدد امروز از خواب بیدار شدم خیلی شدید فشارم افتاد خیلی ترسیده بودم بدنم یخ کرده بود.رفتم بیمارستان دکتر برام نوار قلب و آزمایش خون برای قلبم نوشت.انجام دادم گفت اینها مشکلی نداره ولی حتما اکو بده‌.گفت مطمئنا یه مشکل قلبیه که وقتی بیدار میشی خون به مغزت نمیرسه.استاد جان واقعا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.ترس از بیماری و مرگ داره آزارم میده.
یه سوال از خدمتتون دارم.شما فرموده بودین انرژی دادن به منگ مین ممکنه باعث شه غش کنیم‌ اگه حرفه ای انجام ندیم.چند بار انرژی سفید بدم استاد؟
ممنونم از لطفتون که به سوالم پاسخ دادین🙏🙏🙏

Dr.Aram

تیم مدیریت
یک یا دو تنفس پای سفید می‌توانید به منگبین بدهید و مشکلی یا غش کردنی اتفاق نمی‌افتد.
ما جایی نگفته‌ایم که اگر شما به انرژی بدهید غش می‌کنید!

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام آقای دکتر.
من واقعا به کمکتون نیاز دارم.من موقع بیدار شدن از خواب خیلی اذیت میشم.تمام انرژیمو از دست میدم و احساس میکنن دارم بیهوش میشم.دکتر قلبم رفتم خداروشکر گفتن هیچ مشکلی نبست.من خودم متوجه میشم موجودات غیرارگانیک دارن انرژیمو میخورن.من بچه ی ۲ ساله دارم.این قضیه زندگیمو به شدت تحت تاثیر قرار داده.ازتون خواهش میکنم کمکم کنید.شما استاد من هستین و من این کلاسو شرکت کردم که بتونم خودمو درمان کنم و به دیگران کمک کنم.همه میگن تو خودت نمیتونی حال خودتو خوب کنی.چه کلاسیه که رفتی.من واقعا هیچ دسترسی به شما ندارم.چندین بار دفترتون زنگ زدم دیگه پشتیبانی داره باهام بد صحبت میکنه.گفتم پس من اگه از استاد خودم کمک نخوام از کی کمک بخوام؟استاد لطفا کمکم کنید.واقعا دیگه از زندگی ناامیدم.هر روز ترس از این دارم که با حال بد باید از خواب بیدار شم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم رضازاده عزیز
خیلی متاسفم از مشکلی که ایجاد شده است .
اگر به پیاهای قبلیتان برگردید متوجه می‌شوید که در تمام مدت ما به پشتیبانی شما ادامه داده‌ایم و هر درخواستی که شما داشتید را برایتان انجام داده‌ایم.
اگر همکاران بنده در مورد شما بی‌احترامی کردند جداً از شما پوزش می‌طلبم و حتماً به آنها یادآوری می‌کنم.
بله شما حق دارید که از ما پشتیبانی بخواهید و ما حتماً این کار را برای شما خواهیم کرد.
و اگر در قسمتی کوتاهی شده است از این بابت ما رو ببخشید.

مثل هر مورد دیگه اسم علمی بیماری‌تان را بفرمایید تا ما به شما راهنمایی کنیم که شما دقیقاً چه کاری را باید انجام بدهید تا بتوانید بیماری‌تان را کنترل کنید.

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد جان.وقتتون بخیر
ممنونم که پیاممو پاسخ دادین.استاد من واقعا اسم بیماریمو نمیدونم.دکتر گوش و حلق و بینی رفتم.معاینه کرد گفت بعیده سرگیجت بخاطر گوش میانی باشه.برای دو هفته دارو داد و گفت اگه خوب نشدی عکس رنگی از سرت بگیر.دکتر قلبم رفتم خداروشکر مشکلی نبود.فقط دکتر مغز و اعصاب نرفتم.الان مشکلم اینه که بعضی روزا (موقع بیدار شدن از خواب)تمام بدنم مور مور میشه و سرم گیج میره و به شدت فشارم میفته و ضعف شدید بهم دست میده.من فقط از این حالتی که بهم دست میده خیلی میترسم.اصلا نمیدونم چرا اینجوری میشم استاد.

Dr.Aram

تیم مدیریت
خانم رضازاده عزیز
من پزشک نیستم که بخواهم از طریق علائمی که شما می‌فرمایید تشخیص بدهم و درمانی را برای شما تجویز کنم.
حتی شما با اینکه به پزشک هم مراجعه حضوری داشتید نتوانستند دقیقاً بیماری شما را مشخص کنند و بگویند
ما تا بیماری را ندانیم نمی‌توانیم برای او روش و درمانی را بگوییم.
ممکن هست که من به شما بگویم کاری انجام بدهید یا درمانی را انجام بدهید ولی چون بیماری شما را تشخیص نداده‌ام نتیجه دلخواه را نگیرید

کدام یک از درمان‌های انرژیکی را تاکنون برای خودتان انجام داده‌اید؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا