افسردگی در نوجوان

یسری سیاحی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز و دوستان گرامی
برای یک دختر ۱۶ ساله که خیلی افسرده و بد اخلاق هست کار کردم چاکرای خورشیدی و تاجش رو پاکسازی کردم با پرانای بنفش مادرم گفت شروع کرده حرف زدن و از مادرش خواسته برن بیرون قدم بزنه مادرش خیلی خوشحال شد این درمان تا چند روز ادامه داشت و تصمیم دارم ادامه ش بدم طبق پروتکل استاد ممنون از زحمات معنویتون دوستتون دارم خدا حفظتون کنه برامون

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
برای یک دختر ۱۶ ساله که خیلی افسرده و بد اخلاق هست کار کردم چاکرای خورشیدی و تاجش رو پاکسازی کردم با پرانای بنفش مادرم گفت شروع کرده حرف زدن و از مادرش خواسته برن بیرون قدم بزنه مادرش خیلی خوشحال شد این درمان تا چند روز ادامه داشت و تصمیم دارم ادامه ش بدم طبق پروتکل استاد ممنون از زحمات معنویتون دوستتون دارم خدا حفظتون کنه برامون
سلام ببخشید طبق کتاب انجام دادید؟

الهه خوشبخت

کاربر ویژه
برای یک دختر ۱۶ ساله که خیلی افسرده و بد اخلاق هست کار کردم چاکرای خورشیدی و تاجش رو پاکسازی کردم با پرانای بنفش مادرم گفت شروع کرده حرف زدن و از مادرش خواسته برن بیرون قدم بزنه مادرش خیلی خوشحال شد این درمان تا چند روز ادامه داشت و تصمیم دارم ادامه ش بدم طبق پروتکل استاد ممنون از زحمات معنویتون دوستتون دارم خدا حفظتون کنه

الهه خوشبخت

کاربر ویژه
سلام،کدوم پروتوکل رو انجام دادید؟ مستقیم روی بیمار یا از راه دور؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا