افسردگی سالمندان

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام بزرگوار و دوستان عزیز🌹
اواخر مهرماه برای یک گروه ۲۰ نفره از سالمندان چکاپ کامل و آزمایش خون انجام شد
۸نفر از این عزیزان به تشخیص پزشک به افسردگی حاد مبتلا بودند. البته قطعا همه میدانند تشخیص افسردگی با آزمایش خون میسر نیست و آزمایش برای چکاپ ۶ماهه بود اما توجه من و یکی از همکارانم جلب شد و بررسی اجمالی ما حاکی از این بود که در آزمایش خون این ۸ نفر موارد مشترکی وجود داشت مثل فقر آهن و کمبود گلوبول قرمز و از طرفی بعضی از این عزیزان دچار چربی خون بالا یا قندخون نامتعادل هستند
طی صحبتهایی که با این عزیزان داشتم متوجه شدم که تقریبا علل ابتلای آنها به افسردگی مشترک است که به ترتیب اولویت بندی خودشان مهمترین ها را عرض میکنم:
(لازم به ذکر هست که این سالمندان بدسرپرست یا بی سرپرست هستند و در کنار خانواده زندگی نمیکنند)
●علت اول از دیدگاه این سالمندان احساس تنهایی و دوری از خانواده
●علت دوم: تعدد داروهای مصرفی است که احساس بیمار بودن را برایشان تشدید میکند
●علت سوم: احساس ضعف و ناتوانی جسمی در صورتیکه اکثرا فقط بی انگیزه بودند نه ناتوان جسمی!
●علت چهارم: سردی دست و پا ناشی از کمخونی برای بعضی از آنها احساس بی جان بودن نزدیک بودن مرگ را تداعی میکرد!!!
●علت پنجم: رسیدگی بیش از پرستاران به آنها بیشتر از اینکه برایشان خوشایند باشد برایشان احساس ناکارآمدی ایجاد میکرد.
و علت های زیادی که موارد مهم و مشترکش را عرض کردم

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
برنامه ای ما برای این عزیزان در نظرگرفتیم این بود:

●ورزش و نرمش روزانه در فضای محوطه که اوایل به اجبار انجام میشد و به مرور علاقمند شدند

● دو جلسه در هفته مشاوره با پزشک روانشناس

●سه جلسه انرژی درمانی کمخونی وافسردگی با پروتکل ترکیبی

●یک روز در هفته رفتن به طبیعت

●تقسیم کار و سپردن مسئولیت به سالمندان:
به عنوان مثال چند نفر در رسیدگی به گل و گیاهان به باغبان مجموعه کمک میکنند یا بعضی از سالمندان در کنترل برنامه دارویی سایر دوستانشان به پرستاران کمک میکنند
و و و
و واقعا در این میان انرژی درمانی نقش کاتالیزور را برای ما داشت
پیشرفت این عزیزان واقعا معجزه آساست😍

یک دنیا سپاس از استاد بزرگوارم
و با آرزوی موفقیت برای تمام عزیزانی که در این عرصه تلاش میکنند
به امید روزی که بتوانیم حق زحمات استاد بزرگوارمان را که خالصانه به ما می آموزند ادا کنیم 🌹

hashemi

ناظم انجمن

●ورزش و نرمش روزانه در فضای محوطه که اوایل به اجبار انجام میشد و به مرور علاقمند شدند

به عنوان مثال چند نفر در رسیدگی به گل و گیاهان به باغبان مجموعه کمک میکنند یا بعضی از سالمندان در کنترل برنامه دارویی سایر دوستانشان به پرستاران کمک میکنند
و و و

به امید روزی که بتوانیم حق زحمات استاد بزرگوارمان را که خالصانه به ما می آموزند ادا کنیم 🌹
فاطمه عزیز
تبریک می‌گم برای عشق‌ورزی به شغل‌ت و مدد جوها و کار سیستماتیک😍
نکاتی که در برنامه سالمندان گنجاندی به نوعی جز درمان، پیشگیریه.
و
در مورد ۳ بیماری که درمان کردم و هنوز در ارتباطیم، کنترل افسردگی آن‌ها با گراندینگ و ورزش و تمرکز بر تنفس و راه‌پیمایی در طبیعته.
با این که سالیانی دارو مصرف کرده بودند و بهبودی حاصل نشده بود، با درمان پرانیک و تغییر سبک زندگی، کنترل هستند.
اهتمام شما مرا به وجد می‌آورد.
همیشه شاد و سالم و پرتوان باشی🥰🔮

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر خانم هاشمی عزیز🌹
سپاس از لطف و انرژی سرشار و مهربی دریغتون
و تشکر از اینکه در کنار استاد بزرگوارمان راهنمای ما هستید. داشتن دوستان موفق و مصمم و مشوقی مثل شما باعث افتخار و انگیزه ی مضاعف من هست😍
شاد و پاینده باشید🌹🥰

مهین جواهری

کاربر ویژه

و و و

احسنت بتو فاطمه عزیز در نور هستی عزیزم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا