افسردگی گربه🐈

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز و دوستان🌹
یکی از سالمندان مجموعه ما گربه ای دارند که به تازگی بچه اش رو از دست داده و به شدت افسرده و خشن هست
دامپزشک feliway تجویز کرده و راهکارهایی برای خوشحال کردنش اما هیچ تغییری نکرده
من امروز وقتی که خواب بود پروتکل افسردگی رو بر اساس چاکراهایی که پیدا کردم انجام دادم

■سوالی که از حضورتون دارم این هست که در درمان حیوانات مورد خاصی هست که باید انجام بدم یا تفاوتی نداره؟Picture-1-300x300.png

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام عزیز و دوستان🌹
یکی از سالمندان مجموعه ما گربه ای دارند که به تازگی بچه اش رو از دست داده و به شدت افسرده و خشن هست
دامپزشک feliway تجویز کرده و راهکارهایی برای خوشحال کردنش اما هیچ تغییری نکرده
من امروز وقتی که خواب بود پروتکل افسردگی رو بر اساس چاکراهایی که پیدا کردم انجام دادم

■سوالی که از حضورتون دارم این هست که در درمان حیوانات مورد خاصی هست که باید انجام بدم یا تفاوتی نداره؟مشاهده پیوست 273
دورود فاطمه جان

پروتکلها یکی هست فقط چاکراها جاشون با بدن انسان فرق داره فقط اگر میتونی به حیوانات سپر حفاظتی هم بدی عالی میشه و روند درمان رو جلوتر میبره

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
درود بر استاد بزرگوار و دوستان عزیز🌹
این اولین تجربه درمانم برای موجودی بجز انسان بود و فکر میکردم چون متوجه نمیشم چی میگه و نمیتونم باهاش صحبت کنم شاید درمان سخت باشه اما روند درمان خیلی خوبه و تغییرات محسوسه.😍
من قبلا زیاد با حیوانات در ارتباط نبودم اما الان متوجه شدم که کاملا حرفهای مارو متوجه میشن و خیلی قشنگ منظورش رو میرسونن با کمی دقت من هم متوجه حرفهاش شدم.
چیزی که برام جالبه اینه که موقع بیداری همکاری میکنه و اجازه درمان میده. یکبار موقع پاکسازی دست منو مجدد سمت شبکه خورشیدیش کشید وقتی مجدد پاکسازی انجام دادم احساس خوبی داشت و خوابش رفت🥰

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا