افکار مزاحم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
درود بر آقای دکتر آرام عزیز
من در هفته دوم هستم که در کلاسهای تجسم خلاق شرکت کردم دارای افسردگی شدید بودم و خیلی بهم کمک کرد تا بتونم خودمو جمع کنم اما چون دلیل افسردگیم بیماری بود و سوالی بود که برام بی جواب باقی موند هر از گاهی افکار این بیماری سراغم میاد که چطور و چرا مبتلا شدم و این افکار تمام انرژی منو میگیره و باز منو میبره تو حال و هوای اینکه شاید اشتباه بزرگی کردم و به زندگی برگشتم
ازتون سوالی دارم من تکنیک هارو انجام میدم به نظرتون روزی میرسه که من آزاد و رها از این افکار آزار دهنده و آسیبهایی که بهم وارد شده بتونم زندگی کنم و مسیر زندگی خودم و بچه هام رو پرقدرت تر و شادتر ادامه بدم و گذشته رو فراموش کنم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر آقای دکتر آرام عزیز
من در هفته دوم هستم که در کلاسهای تجسم خلاق شرکت کردم دارای افسردگی شدید بودم و خیلی بهم کمک کرد تا بتونم خودمو جمع کنم اما چون دلیل افسردگیم بیماری بود و سوالی بود که برام بی جواب باقی موند هر از گاهی افکار این بیماری سراغم میاد که چطور و چرا مبتلا شدم و این افکار تمام انرژی منو میگیره و باز منو میبره تو حال و هوای اینکه شاید اشتباه بزرگی کردم و به زندگی برگشتم
ازتون سوالی دارم من تکنیک هارو انجام میدم به نظرتون روزی میرسه که من آزاد و رها از این افکار آزار دهنده و آسیبهایی که بهم وارد شده بتونم زندگی کنم و مسیر زندگی خودم و بچه هام رو پرقدرت تر و شادتر ادامه بدم و گذشته رو فراموش کنم
نگران نباشید همونجور که در جلسه اول گفتیم فقط بشورید و بسابید هر زمانی که این افکار برای شما پیش آمد بگویید من بعد از دو ماه که دوره تمام شد می‌نشینم و در مورد آن فکر می‌کنم
و برای اینکه ذهنتان اجازه بدهد به او بگویید که من روی این کاغذ یادداشت می‌کنم که دو ماه دیگر به تو فکر کنم تا دو ماه دیگر به تو فکر نمی‌کنم
و هر بار که به ذهنتان آمد تا دو ماه دیگر به او بگویید که بعداً به تو فکر می‌کنم

خاطره رحمانی

کاربر ویژه
ممنونم از پاسخگویی اما جناب دکتر الان دو روزه با هجوم این افکار دیگه انجام تکنیکها مثل قبل روم کار نمیکنه وسط انجام دادن تکنیک ها خوابم میبره دوباره بی حوصله شدم روزی سه بار هر تکنیک رو انجام میدادم ولی الان به زور میشه دوبار و این قضیه منو ناراحت میکنه

Dr.Aram

تیم مدیریت
کاملا درست می‌فرمایید
این افکار و این احساسات رو به مرور زمان می‌تونید کنترل کنید اینجوری نیست که همه اون‌ها بلافاصله خاموش بشن
وسط تکنیک خوابتون می‌بره تقریباً برای همه اتفاق می‌افته و مشکلی ایجاد نمی‌کنه از این بابت ناراحت نباشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا