آزاده قاسمی
کاربر ویژه
بیمار۲۲ساله متاسفانه آپاندیس درشکم میترکه ودر عمل جراحی بعد برادشتن اپاندیس ،بدلیل پخش شدن عفونت پیوند روده داشتن،ومتاسفانه بعد۲۰روزاز عمل بدلیل یبوست،چسبندگی رودها،التهاب روده ها،ومشکلات گوارشی شدیدمجدددربیمارستان بستری شدن،وریه ها هم درخطر عفونت بودند،درین شرایط بااجازه از بیمارو والدینش درمان پرانیک روبراش شروع کردم ابتدا بدلیل تفاوت نوع انرژیهای درمانی ،درمان عفونت روده رو برای درمان التهاب روده هاانتخاب کردم ولب یبوست رو باتوجه به عمل جراحی واحتمال خونریزی داخلی و التهاب روده هاومعده نمیشد انجام بدم ازطرفی پاکسازی خون هم انجام شد تقریبا هر۸ساعت بمدت ۳روزکه نتایج عالی بودن،بعددریافت تاییدپزشکی کلاسیک درباره رفع کامل التهاب، درمان فلجی عصبهای روده هاکه همراه با چسبندگی شدید وانسداد انهاشده بود رو شروع کردم که درابتدا هر۴ساعت برای عصبها چند روز درمان انجام شد وبعد توسط کریستالها هم انرژی بصورت پیوسته به عصبهای روده ها ارسال میشد،...و مریدین روده هاوچاکراهای هر دوروده رو هم تعویض کردم، نهایتا بعد۹روز ،روده هاحرکات روده ای کمی از خودشون نشون دادن وبعد۱۲روز الهی شکر بیماردرسلامتی کامل از بیمارستان مرخص شدن ...الهی شکرکه شاهد معجزه انرژیهای الهی بودم وبدلیل شرایط عجیب ومتضاد بیمار این تجربه رو گذاشتم تاشاید برا دوستان مفید باشه