انجام تکنیک ها در بارداری

با عرض سلام و خسته نباشید
ممنون از زحمات شما
من باردار هستم و دو هفته است که دوره خلق آینده رو شروع کردم و دارم تمرین هارو انجام میدم میخواستم مطمئن بشم که انجام تمرین ها در بارداری مشکلی نداره؟ و تاثیر بدی روی جنین نمیذاره؟ چون قبل از بارداری پاکسازی چاکراهارو زیر نظر یه استاد دیگه انجام میدادم که گفتن توی بارداری نباید انجام بدم
خواستم در مورد دوره خلق آینده مطمئن بشم که چه تاثیراتی روی جنین داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک‌های خلق آینده نه تنها مشکلی برای بارداری ندارد بلکه بسیار برای خانم باردار هم مناسب و خوب هست.
ولی باید در نظر داشته باشید که به تعدادی که برای همه افراد توصیه می‌کنیم که روزی دو بار یا سه بار انجام بدن نیازی نیست و با یک یا دو بار انجام دادن آنها کافی هست
مباحث چاکراها برای خانم‌های باردار باید با احتیاط و زیر نظر یک متخصص انجام شود چون مستقیماً با اندام‌های بدن در ارتباط است و ممکن است

خیلی ممنون و متشکرم استاد عزیز
بله حتما رعایت میکنم ممنون واقعا توی همین مدت کوتاه خیلی خیلی ذهنم آروم شده و پر از آرامش شدم چون بارداری پر چالشی دارم خیلی مضطرب و نگران بودم ولی الان پر از آرامشم و خیالم راحته وجود انسان هایی مثل شما یه نعمت خیلی بزرگه خداروشکر که هستید💐
فقط استاد پیام قبلیتون نصفه اومده برام ادامه متن رو ندارم که فرمودید پاکسازی چاکراها توی بارداری ممکنه چه تاثیری داشته باشه؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
پیام کامل هست منظور این هست که کار کردن روی چاکراها چون مستقیماً به اندام‌های بدن در ارتباط هست ممکن هست عملکرد اندام‌ها را تغییر دهد و این برای جنین ممکن هست مناسب نباشد به خاطر همین در دوره بارداری توصیه نمی‌کنیم که مستقیماً بر روی چاکراها کار شود مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشد

سلام مجدد استاد عزیز خسته نباشید
استاد من میخوام مدیتیشن دو قلب رو انجام بدم اما چون باردار هستم نمیتونم قبل و بعدش ورزش های ایروبیک انجام بدم اشکالی نداره؟ فقط قبلش میتونم نرمش های ملایمی که برای دوره بارداری هست رو انجام بدم
و اینکه من دیابتی نوع یک هم هستم
میشه بفرمایید چیکار باید بکنم؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا