انرژی بنفش الکتریکی

سلام و درود خدمت استاد گرانقدرم ودوستان گرامی
چندین روز پیش همسرم صبح که از خواب بیدار شد دچار سر گیجه شدیدی شده بود.من هاله انرژی و چاکرا هاشو اسکن کردم (به خاطر سرماخوردگی سابقش ) سینوسها وضع خوبی نداشتن مخصوصا یکی از اونها.فهمیدم این سرگیجه به خاطر عفونته.پاکسازی رو با سبز چندین باااار انجام دادم وهمین طور با بنفش و همه چاکرا هارو پاکسازی و انرژی دادم طبق پروتکل عفونت .بعد سوال میکردم حالت چطوره و میگفت همون طوری و احساس بدی داشت که نمی تونه بره سر کار .استاد دیگه نمی دونستم چکار کنم .با خودم میگفتم باید الان چه انرژی ای بدم واز خدا و فرشتگان درمانگر کمک خواستم .استادهمون طوری که داشتم پاکسازی میکردم یک دفعه رنگ بنقش کمرنگ نورانی مات رودیدم همون بنفش الکتریکی اما توش فقط بنفش کمرنگ و سفید داشت حالت و نوع درخشش طوری بود که فهمیدم الکتریکی هست..من از طرف گوشه سمت راست چشمم دیدم.شروع به پاکسازی هاله با بنفش الکتریکی همون رنگی که دیدم کردم.بعد سینوس ها رو و همه چاکرا های بالایی رو با اون پاک کردم. استاد نتیجه فوق العاده بود بعد چند دقیقه سرگیجه خوب شده بود طوری که تونست بره سر کار .استاد بعد پاکسازی بابنفش الکتریکی همه جا متعادل شده بود.استادسپاس از وجود و حضور وسخاوت و انسانیت ودانش و....بزرگواریتان تا ابدیت در کنار عزیزانتان در پناه خداوند جز مخلصان در گاهش باشید .آمین💫🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌈💐🌻🌈🌈💫

Dr.Aram

تیم مدیریت
بله دقیقاً همین روشی بود که گفته بودیم شما بعد از مدتی که کار کنید یک سری الهامات برایتان ایجاد می‌شود
الهامات فقط این نیست که از آینده و اتفاقاتی که در آینده نخواهد بیفتد خبردار شویم
الهامات به این صورت هست که موقع انرژی درمانی یک لحظه رنگ دیگری به ذهنتان می‌آید و احساس می‌کنید که این رنگ بهتر نتیجه می‌گیرد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا